Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Zapowiedzi - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy polskie (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-polskie--13)
+--- Wątek: Zapowiedzi (/Thread-Zapowiedzi--806)

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 08-10-2021

Pełen zwiastun "Dziewczyn z Dubaju". Premiera 26 listopada.

RE: Zapowiedzi - simek - 08-10-2021

Nie wygląda tragicznie, wygląda tylko źle. W każdym razie chcę to zobaczyć :)
No i spalić dowcip w zwiastunie, to trzeba być antytalentem jednak :D

RE: Zapowiedzi - łowca - 08-10-2021

(25-08-2021, 13:02)Kryst_007 napisał(a): Chwila! To przecież ten film do którego 2 lata temu brałem udział w castingu na statystę. Poznaję po nazwisku reżysera (Cyprian T. Olencki) i wtedy tytułem była "Furia", a nie "Furioza". Stałem godzinę w kolejce, strzelili mi dwie fotki, ale odpowiedzi się nie doczekałem. Po zwiastunie myślę, że chyba dobrze się stało dla mego honoru. xD

Ujęcie z 1:41 - jakie to wymooowneeee...
Jestem właśnie na pokazie przedpremierowym pytałem reżysera o to strasznie zrobił spięta mina i powiedział ze to nie prawda i zebym nie wierzył w to wsystko co ludzie mówią :D

RE: Zapowiedzi - Snappik - 08-10-2021

No tak, typowy Polak to poobijany sebix ze wsi, który od wódy jest cały czerwony ;) 

Wygląda to źle, ale wyczuwam sporą dawkę cringe'u.

RE: Zapowiedzi - simek - 10-10-2021

https://www.instagram.com/stories/juliawieniawa/2681306870525874434/

Instagramowe stories znikają po paru godzinach, więc patrzcie póki jest. Nie wiadomo jeszcze do jakiego to tytułu trenuje Julka Wieniawa, ale chcę to zobaczyć :D

RE: Zapowiedzi - raven.second - 10-10-2021

Cytat:Zaloguj się, aby wyświetlić tę relację
A dla osób bez instagrama? Coś więcej?

To po prostu pięć sekund z treningu Wieniawy: wskakuje chłopowi udami na szyję, obkręca się 360 stopni, odpycha go, ląduje i staje w pozycji do walki. Wygląda dosyć pro, nie kojarzę polskiego filmu (chociaż w sumie nie powiedziane, że to musi być polska produkcja) z taką kobiecą bitką.

RE: Zapowiedzi - raven.second - 10-10-2021

Brzmi jak Scarlett w roli Black Widow :)

Właśnie dlatego ciekawi mnie cóż to za film się szykuje. Z Wieniawy aktorka żadna, ale do kina akcji, gdzie trzeba być wytrenowanym, dobrze się ruszać i dobrze prezentować się w ciasnym kostiumie by się nadała :)

RE: Zapowiedzi - Pelivaron - 11-10-2021

Dawno nie było trailera żadnego romantycznego raka rodzimej produkcji, więc łapcie :P

RE: Zapowiedzi - nawrocki - 12-10-2021

RE: Zapowiedzi - Pelivaron - 19-10-2021

RE: Zapowiedzi - Pelivaron - 22-10-2021

;]

RE: Zapowiedzi - Derelict Machine - 24-10-2021

(08-10-2021, 17:50)Trailery Srailery napisał(a): Pełen zwiastun "Dziewczyn z Dubaju". Premiera 26 listopada.

"Ile kosztuje dobra torebka? Dwa klocki " lollllllll

RE: Zapowiedzi - Mental - 24-10-2021

simek napisał(a):wskakuje chłopowi udami na szyję, obkręca się 360 stopni, odpycha go, ląduje i staje w pozycji do walki

Brzmi jak stronk wyman of kolor.

RE: Zapowiedzi - Pelivaron - 25-10-2021

O kurde, must see :)

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 26-10-2021

Złote Lwy na festiwalu w Gdyni. Dawid Ogrodnik w roli Daniela Rycharskiego – katolika walczącego o odnowę duchową swojej społeczności oraz głęboko wierzącą osobę... LGBT. W obsadzie także Andrzej Chyra, Jowita Budnik, Maria Maj, Jacek Poniedziałek oraz Piotr Trojan. Reżyserem jest Łukasz Ronduda. Premiera 5 listopada.

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 08-11-2021

Polska komedia z akcją osadzona w grudniu 1981 roku. Katarzyna Figura w roli gorliwej katoliczki, która chce wykorzystać chrzciny wnuka do pojednania swoich skłóconych od lat dzieci. I nawet wprowadzenie stanu wojennego nie zmusi jej do zmiany planów. W obsadzie także Maciej Musiałowski, Tomasz Schuchardt i Michał Żurawski. Premiera 26 listopada.

RE: Zapowiedzi - Pelivaron - 08-11-2021

Co.

RE: Zapowiedzi - Corn - 08-11-2021

Jaki kraj takie Force Awakens