![]() |
|
A View to a Kill - odgadywanie kadrów filmowych - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Zagadki (https://forumkmf.pl/Forum-Zagadki--15) +--- Wątek: A View to a Kill - odgadywanie kadrów filmowych (/Thread-A-View-to-a-Kill-odgadywanie-kadr%C3%B3w-filmowych--1201) |
- Donia Agata - 14-05-2009 Kurcze, wiedziałam, ze to czech, tylko nie mogłam sobie przypomnieć nazwiska. :( jedyne jakie mi przyszło mi na myśl to Mentzel. Ja też miałam z tym problem. - Gal Anonim - 14-05-2009 Ojapiernicze. Nic dziwnego, że nikt nie mógł zgadnąć, jak to nie aktor z filmów dla ludzi :P Pomysł z rysunkami do siana, bo faktycznie za dlugo trwa wpisywnie 'nozyczki' itp. - Cassel - 14-05-2009 Dobra, zabawiliśmy się, od jutra obrazki znikają, ale nowy układ pól zostaje. - Anonymous - 14-05-2009 Siedź cicho, to znany aktor. Nie tylko Amerykanie mają swoje sławy. :) - Cassel - 14-05-2009 Mefisto: owszem, czemu nie. Może nie będą to aktorzy (albo filmy) tak hardcore'owe, ale chętnie dam znowu coś zapomnianego. - Anonymous - 14-05-2009 Jestem za! Coraz bardziej mi się ta zabawa podoba. :) - Cassel - 14-05-2009 Mefisto: mam dać Adewale Akinnuoye-Agbaje? Kojarzysz tego pana? :wink: - Anonymous - 14-05-2009 :) - Mefisto - 14-05-2009 oczywiście, zagrał w dwóch hitach, pt. 'Dajcie mi więcej zboża' i 'Tylko nie bij, plantatorze!' ;) - Anonymous - 14-05-2009 Albo... w "Lost". :) - Snuffer - 14-05-2009 'Walący Ade' się nie liczy bo gra w Lost - jakbyś kogoś z Iraku zapodał, to co innego :) EDIT - wyprzedził mnie : ) - Cassel - 14-05-2009 Solo raz dał postać z "Lost", to był Jack Shephard. - Anonymous - 14-05-2009 W sumie dobrze się stało, bo chciałem spytać, czy mogą być np., postacie serialowe - mogą? - Cassel - 14-05-2009 Ba, kiedyś dałeś nawet serial: Desperate Housewives. - Anonymous - 14-05-2009 Ale to byłem ja, czyli Solo, a Solo może wszystko. Pytanie, czy Ty dasz postać serialową? - Snuffer - 14-05-2009 Ba, nawet 24 było :) Szczerze mówiąc mile byłoby zobaczyć coś serialowego - czy postać, czy sam serial - jestem na tak. - Cassel - 14-05-2009 Nie, raczej nie planuję postaci z serialu. Zwłaszcza teraz, kiedy ten temat został poruszony. :smile: - Anonymous - 15-05-2009 Mam propozycję zmiany: w związku z tym, że w czasie weekendów Solo lubi chodzić do kina, proszę o przesunięcie godziny emisji zagadek w piątki i soboty na 23:00. Z góry dziękuję. :) - Cassel - 15-05-2009 Przykro mi, ale nic z tego. Bo ja z kolei nie jestem nocnym ani nawet wieczornym markiem i o tej porze zazwyczaj nie mam już ani chęci, ani energii, by w ogóle siedzieć przed komputerem. Oczywiście inna sytuacja jest wtedy, kiedy sam zawczasu uprzedzam, że zagadka będzie później; wtedy być może będzie to godzina 23 albo nawet późniejsza. Innymi słowy, Solo: raz inni nie mogą zagrać, raz ty. C'est la jeu. - Anonymous - 15-05-2009 To był w sumie taki żart. :) |