Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10)
+--- Wątek: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) (/Thread-Co-s%C4%85dzicie-o-Klubie-Mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-Filmu-tylko-szczerze--7)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - simek - 06-02-2015

Świetny ten stary wygląd, klikałbym ;)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - SonnyCrockett - 06-02-2015

Prosto i przejrzyście, nie to co te nowe layouty dla dzieci Facebooka...

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - gyerosasky - 11-02-2015

Zmiany. Zmiany są jedynym stałym elementem dla tych, którzy nie chcą stać w miejscu. Czy na lepsze, czy na gorsze to już zależy od punktu widzenia. Mój jest taki, że graficznie na lepsze. Mam tylko nadzieję, że treść pozostanie na wysokim poziomie.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Capt. Nascimento - 13-02-2015

Krysiron napisał(a):Ja sądzę, że już najwyższy czas na ranking filmów z lat 60-tych :)

Jestem za!

A ostatnio jeszcze sporo filmów z lat 40tych oglądałem... ale wtedy było świetne kino noir. Trzeci człowiek, Wielki sen, Sokół maltański, Podwójne ubezpieczenie, Casablanca...

A poza tym jeszcze takie klasyki jak Obywatel Kane, Dyktator, Biały żar, To wspaniałe życie i wiele innych.

Myślałem, że to zbyt dawne czasy, ale jednak z rankingiem lat 50tych i 40tych też nie powinno być problemu.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - BlackStagsMeat - 22-02-2015

(13-02-2015, 22:39)Capt. Nascimento napisał(a):
Krysiron napisał(a):Ja sądzę, że już najwyższy czas na ranking filmów z lat 60-tych :)

Jestem za!

A ostatnio jeszcze sporo filmów z lat 40tych oglądałem... ale wtedy było świetne kino noir. Trzeci człowiek, Wielki sen, Sokół maltański, Podwójne ubezpieczenie, Casablanca...

A poza tym jeszcze takie klasyki jak Obywatel Kane, Dyktator, Biały żar, To wspaniałe życie i wiele innych.

Myślałem, że to zbyt dawne czasy, ale jednak z rankingiem lat 50tych i 40tych też nie powinno być problemu.

Masz rację, stare kino niczego nie przebije...

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Dżabba - 01-03-2015

(22-02-2015, 23:38)BlackStagsMeat napisał(a): Masz rację, stare kino niczego nie przebije...

Przejęzyczyłeś się. Wyszło dość zabawnie:)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Shurka - 01-04-2015

Jest okazja, się podliżę. Klub świetny, to jedno z niewielu miejsc w czeluściach internetów, do którego od kilku lat zaglądam regularnie.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Kayz - 25-04-2015

Jest masa for na temat filmów i mało które jest na takim poziomie jak KMF . Podoba mi się wygląd strony , bo kocham fiolet . Ilość użytkowników i postów . Forum jest po prostu świetne !

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - piczympoom - 08-07-2015

KMF super stronka. Trzyma się jak na razie z dala od poziomu gimbusowego filmweba. Mam zastrzeżenia tylko co do forum. Za dużo tam ludzi, którzy pozjadali wszystkie rozumy przypisując sobie monopol na rację.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Mefisto - 08-07-2015

Po prostu nie wchodź do tematów o Terminatorze :)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Juby - 08-07-2015

piczympoom dalej nie może się pogodzić, że sporo osób zjechało go za "obiektywne" ocenianie filmów. ;)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - SonnyCrockett - 08-07-2015

Rzygam już tematami o Terminatorze. :P

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - wujo444 - 09-07-2015

+1 zdecydowanie :P

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - piczympoom - 25-07-2015

(08-07-2015, 22:50)Juby napisał(a): piczympoom dalej nie może się pogodzić, że sporo osób zjechało go za "obiektywne" ocenianie filmów. ;)

Patrząc obiektywnie jesteś jednym z tych bufonów. Cóż nie będę się spierał z kolesiem, który w rankingu najlepszych filmów roku umieścił np Thora...

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - SonnyCrockett - 25-07-2015

Serio? Bufon? Thor w rankingu? To ma być znieważająca odpowiedź? Po 2 tygodniach? Słabo. :P

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - patyczak - 25-07-2015

Cytat:Cóż nie będę się spierał z kolesiem, który w rankingu najlepszych filmów roku umieścił np Thora...

Przy takim stwierdzeniu, zarzut o bufonadę brzmi jak jakiś żart :D

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - piczympoom - 25-07-2015

(25-07-2015, 13:37)SonnyCrockett napisał(a): Serio? Bufon? Thor w rankingu? To ma być znieważająca odpowiedź? Po 2 tygodniach? Słabo. :P

Nie siedzę nonstop na forum, bo mam ważniejsze sprawy niż odpisywanie jubemu ale przypomniałem sobie to zajrzałem i koleś dalej drąży temat.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Gieferg - 25-07-2015

Dawaj swój ranking, żeby bufony zobaczyły czym się jarają mondży ludzie.

(25-07-2015, 15:17)Gieferg napisał(a): Dawaj swój ranking, żeby bufony zobaczyły czym się jarają mondży ludzie.
Daruję sobie:) Obojętnie co bym nie napisał będą hejty, bo obraziłem lobby KMF:)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Juby - 25-07-2015

(25-07-2015, 13:14)piczympoom napisał(a): Patrząc obiektywnie jesteś jednym z tych bufonów. Cóż nie będę się spierał z kolesiem, który w rankingu najlepszych filmów roku umieścił np Thora...

Po stwierdzeniu że KMF jest daleko "od poziomu gimbusowego filmweba" i dwutygodniowej przerwie, odkuwasz się przypieprzając do tego jaki film mi się podobał w 2011 roku? <ok>

Przepraszam za swoją ocenę Thora. Chętnie go ocenię obiektywnie, tylko nie wiem jak. Podpowiesz? 6/10? 7/10? Na ile zasługuje ten film? Jeżeli podobał mi się bardziej od Zawrotu głowy to mogę go ocenić wyżej, czy nie, bo film Hitchcocka jest obiektywnie lepszym filmem?