![]() |
|
Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki (/Thread-Gry-pytania-dyskusje-popierd%C3%B3%C5%82ki--883) |
- majlo - 15-05-2010 Ma ktoś może save'y do AC2? - military - 16-05-2010 Wiem, że szansa uzyskania odpowiedzi na to pytanie jest nikła, ale nie chce mi się szukać forów o grach i rejestrować na nich, więc... Czy w polskim wydaniu Quake 4 na x360 jest bonus disc z making ofem i pełną wersją Quake'a 2, jaki dodawano do wydań zagranicznych? - patyczak - 17-05-2010 Cytat:Ma ktoś może save'y do AC2? A AC2 nie przechowuje save'ów na serwerze Ubisoftu? - Mierzwiak - 17-05-2010 Przecież pisał że nie gra na oryginale. - Wawrzyniec - 29-05-2010 Pytanie do ludzi, którzy grali w obie części Mass Effect: czy to, na jakim poziomie skończyłem "jedynkę" ma jakikolwiek wpływ na sequel? Jest jakieś minimum? A może twórcy umożliwili starym postaciom dostęp do nowych klas i zaczynamy od zera? - Akaki - 29-05-2010 Tak, kończąc na poziomie 5x zaczynasz w ME2 na 3 levelu (i chyba od razu masz dodatkową moc do wyboru), jeśli skończysz na 60tym, zaczynasz na 5 levelu. Natomiast jeśli jużraz skończyłeś ME2 to zaczynasz jeszcze z 55k surowców. No i sporo questów z ME1 ma przełożenie na ME2. - Mierzwiak - 29-05-2010 I co najważniejsze, możesz grać stworzonym przez siebie Shepardem tudzież panią Shepard. Natomiast decyzje podjęte w ME1 powracają wielokrotnie w ME2. Nie są to jakieś wielkie konsekwencje, ale jest sympatyczne wrażenie fabularnej ciągłości. - Rodia - 29-05-2010 Tak, choć muszę przyznać, że pod tym względem twórcy poszli trochę na łatwiznę i większość decyzji z ME1 zostaje tu pokazana przez sterty wiadomości jakie dostajesz na swój terminal od ludzi uratowanych w poprzedniej części gry... :P - Don Vito - 23-06-2010 Ściągnąłem sobie Aplha Protocol, wgrywam cracka i pojawia mi się błąd: "Wystąpił problem z aplikacją Alpha Protocol i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Oczywiście gra jest zablokowana w firewallu. Ściągnąłem drugiego cracka, ale nic to nie dało. Wie ktoś, o co chodzi? - Perfik - 23-06-2010 Może to pomoże: "Copy the content from the SKIDROW folder on DVD 2 to your installation directory and overwrite " albo: "1. Otwórz Edytor rejestru systemu Windows - jest to zwykle wykonywane przez wpisanie Regedit.exe w okresie / pole wyszukiwania i naciśnij klawisz ENTER. 2. Rozwiń klucz HKEY_LOCAL_MACHINE, a następnie rozwiń SOFTWARE 3. Kliknij prawym przyciskiem myszy "Sega Corporation" Key (programowo) i naciśnij klawisz Delete. Naciśnij Tak, aby wiadomość z potwierdzeniem. Zamknij Edytor rejestru. 4. Przejdź do X: ProgramData katalogu, gdzie X jest dysku systemowym (zazwyczaj C: ). Usunąć folder SEGA Corporation znajduje się w środku. Teraz uruchomić grę." Znalezione na torrenty.org ;) - Don Vito - 23-06-2010 Przecież napisałem, że wgrałem cracka - Rodia - 23-06-2010 Jesteś piratem i gra wyczuła, że masz czarne serce więc nie możesz już w nią zagrać. - Perfik - 23-06-2010 No to na priva wysyłam Ci link do Alpha Protocol Crackfix-SKIDROW może to pomoże :) - Don Vito - 23-06-2010 Niestety to samo, teraz mi jeszcze antywirus o trojanie krzyczy Edit Jakimś cudem zadziałało :) - Mefisto - 21-07-2010 OK - jeśli grywa tu ktoś jeszcze w FIFA 07? Oby. 1. Wygrałem właśnie 15 sezon na Manager mode i otrzymałem stosowne gratulacje (że niby już za długo siedzę w biznesie i czas na emeryturkę), że osiągnąłem 10 level, szkocką kratę i bóg wie co jeszcze. W nagrodę mogę sobie eksportować moją drużynę do głównego zestawu tychże, tak abym mógł się nią jarać i grać w zwykłych rozgrywkach kiedy dusza zapragnie. Wszystko super. Tylko czemu do chuja pana nie można tego manager mode już sobie zapisać, gdy się to osiągnęło? Do wyboru jest tylko wspomniany przycisk export team, wyjście do windows, głupie help, które nic nie daje lub quit. Po prostu CDK? 2. A propos zapisania danej drużyny - zapisałem (nawet dwie - to zresztą maks jakby kto pytał) i niby wszystko cacy, tylko czemu jeden z zawodników został nagle pozbawiony personaliów? Posiada twarz, numer i funkcję, ale imię i nazwisko po prostu sobie zniknęły - i to zarówno na liście graczy, jak i podczas meczu pozostaje puste pole. Próbowałem zaeksportować raz jeszcze i znowu to samo. Jakiś błąd do naprawienia czy do zapicia? 3. Co to u licha jest turniej EFA i jak się tam zakwalifikować? Pytam, bo wygrałem już wszystko co możliwe na każdym możliwym levelu i został mi tylko ten turniej w manager mode, ale nigdzie ani widu, ani słychu. Pochlastać się można. Za wszelkie rady będę wdzięczny. :) - Don Vito - 21-07-2010 W FIFĘ 07 ostatnio grałem ze trzy lata temu i nigdy nie miałem cierpliwości na kończenie "Manager mode" Mefisto napisał(a):Co to u licha jest turniej EFA i jak się tam zakwalifikować? A nie jest to przypadkiem Puchar UEFA? Jeśli co roku wygrywałeś ligę, to od razu grałeś w LM i mogłeś nie zagrać nigdy w pucharze UEFA. I pytanie do graczy PES 2010: Gram sobie Become a Legend, jestem w piątym sezonie, mam 22 lata, gram w Barcelonie i mam rating 90. Dlaczego ciągle mam wieśniacki numerek 15 na koszulce, zamiast czegoś normalnego (9, 10, 11)? Da się to jakoś zmienić? - Mefisto - 21-07-2010 Don Vito napisał(a):A nie jest to przypadkiem Puchar UEFA? Jeśli co roku wygrywałeś ligę, to od razu grałeś w LM i mogłeś nie zagrać nigdy w pucharze UEFA. Heh, dobre - spróbuję w takim razie przegrać ligę :D - wujo444 - 21-07-2010 Don Vito, zalezy... jaki jest wolny. Generalnie przy podpisywaniu umowy masz kratke "desired number" czy siakos, klikasz kwadrat i ustalasz. Domyslnie 10. Aczkolwiek jesli jest zajety, to wezmie pierwszy wolny wyzszy od dziesiatki. - Don Vito - 21-07-2010 Nie wiedziałem tego, dzięki. EDIT: A w reprezentacji też mogę sobie wybrać numer? Gram z 11 a chciałbym mieć 10 - wujo444 - 21-07-2010 chyba nie... |