Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22)
+--- Wątek: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny (/Thread-Nowo%C5%9Bci-zapowiedzi-trailery-w%C4%85tek-informacyjny--1042)

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Kryst_007 - 16-09-2022

Chcecie mi powiedzieć, że Page będzie grał Butcha lub Sundance'a, którzy... no, byli biali? I gdzie są teraz Ci wojownicy o lepsze jutro? :P

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Pelivaron - 16-09-2022

(16-09-2022, 09:10)Kryst_007 napisał(a): Chcecie mi powiedzieć, że Page będzie grał Butcha lub Sundance'a, którzy... no, byli biali? I gdzie są teraz Ci wojownicy o lepsze jutro? :P

Butcha Cassidy'ego, to już potwierdzono :P

Ale akcja ma być osadzona w alternatywnej Ameryce, coś ala "Człowiek z Wysokiego Zamku"

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - marsgrey21 - 16-09-2022

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Żółte Krzesło - 20-09-2022

Zwiastun serialu "The Midnight Club", którego współtwórcą i współscenarzystą jest Mike Flanagan odpowiadający m.in. za takie tytuły jak "The Haunting of Hill House / Bly Manor" oraz "Midnight Mass". Serial opowiada o grupie rezydentów hospicjum dla śmiertelnie chorych, którzy umawiają się, że ten, kto umrze jako pierwszy skontaktuje się z pozostałymi z zaświatów.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Paszczak - 20-09-2022

Łał. Zwykle trzeba co najmniej kilku odcinków aby stwierdzić, że serial Flanagana jest do dupy. Ale ten osiągnął to już po minucie i dwudziestu sekundach zwiastuna.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - nawrocki - 20-09-2022

Lubię Flanagana (bardziej seriale niż filmy), ale to faktycznie zapowiada się kulawo.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Paszczak - 20-09-2022

Na mnie z jego twórczości prawdziwe wrażenie zrobił tylko Doktor Sen. Cały czas czekam, aż popełni coś równie dobrego i nie przestaje mnie rozczarowywać. Połowa MM nawet mi się podobała, dopóki nie stwierdziłem, że to ładnie opakowany i zagrany serial o niczym.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Snappik - 21-09-2022

(16-09-2022, 22:28)marsgrey21 napisał(a):

Serial zbiera pochlebne recenzje, dodaję do listy do obejrzenia.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - raven.second - 12-10-2022

Trochę zbyt hehe śmieszne hehe, ale ogółem... może coś z tego wyjdzie dobrego.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 18-10-2022

Nowy serial Apple TV+ oparty na izraelskiej produkcji "When Heroes Fly". Jessica Ann Collins w roli naukowca porwanego na granicy Kolumbii i Wenezueli. Z misją ratunkową ruszają mający wojskową przeszłość jej brat (Luke Evans) i mąż (Michiel Huisman). Premiera 23 listopada.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Kryst_007 - 18-10-2022

Ja pjerdole! To Słońce!

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - SonnyCrockett - 18-10-2022

Nigdy nie rozumiałem fenomenu tego programu. Jak dla mnie to jest zbyt debilne nawet jako program dla niemowlaka. A te powyższe żółte i czarne "słoneczka" to mem sam w sobie. :)

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - marsgrey21 - 18-10-2022

Szczerze mówiąc to jestem zawiedziony, że słoneczko nie jest czarne...

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Gieferg - 18-10-2022

Obejrzyj do końca.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - SonnyCrockett - 18-10-2022

Na końcu już jest.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Paszczak - 18-10-2022

I ujrzałem:

gdy otworzył pieczęć szóstą,

stało się wielkie trzęsienie ziemi

i słońce stało się czarne jak włosienny wór,

a cały księżyc stał się jak krew.
Tak tylko wspominam...

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Mefisto - 18-10-2022

Ja to jestem ciekaw jak musi wyglądać życie tych aktorów w kostiumach. Ostry alkoholizm i dragi to pewnie codzienność :)

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Kryst_007 - 18-10-2022

Mnie ciekawi czy oni się nie gotują wykonując fikołki w tych wielkich grubych kostiumach. Po niebie domyślam się, że jeszcze latem to kręcą. xD

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - marsgrey21 - 19-10-2022

Obejrzałem do końca, jebłem ze śmiechu xD

Trochę taki trolling, myślisz, że nie... nie będzie, a na końcu bum! Jest czarne słoneczko :D

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Qrszon - 19-10-2022

(18-10-2022, 23:52)Mefisto napisał(a): Ja to jestem ciekaw jak musi wyglądać życie tych aktorów w kostiumach. Ostry alkoholizm i dragi to pewnie codzienność :)

Gość, który grał Tinky-Winky'ego zmagał się prywatnie z alkoholizmem, który doprowadził później do jego śmierci. Nie zmyśliłem tego.