![]() |
|
Ile razy w roku w kinie? - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Ile razy w roku w kinie? (/Thread-Ile-razy-w-roku-w-kinie--234) |
RE: Ile razy w roku w kinie? - Bogdan - 27-12-2013 No szału nie ma, więcej to mam chyba filmów z cyklu "chciałem pójść", niż "poszedłem" : ) Django, MoS, Pacific Rim. Dwóch pierwszych nie żałuję ani trochę, trzeciego jak najbardziej. Po nowym roku muszę iść na Wilka z Wolf Street. RE: Ile razy w roku w kinie? - Bradesinarus - 28-12-2013 "Spring Breakers" "Evil Dead" "Oldboy" "Ambassada" "World War Z" "Wilk z Wall Street" "Jeździec znikąd" A ponadto na dwóch przeglądach filmu krótkometrażowego czyli na Filmowe Podlasie Atakuje i Międzynarodowym Festiwalu Filmów Krótkometrażowych "Żubroffka" RE: Ile razy w roku w kinie? - Gieferg - 29-12-2013 Cytat:- Good Day to Die Hard - 4/10 + Hobbit - Desolation of Smaug - 10/10 W sumie 12 i to by było na tyle. Podium 2013: 1 - Hobbit - Desolation of Smaug 2 - Man of Steel 3 - Pacific Rim Rozczarowania 2013: 1 - Elysium 2 - Thor - The Dark World 3 - Iron Man 3 RE: Ile razy w roku w kinie? - Juby - 30-12-2013 Po seansie drugiego Hobbita lista filmów obejrzanych w tym roku w kinie, którą umieściłem na poprzedniej stronie tematu jest kompletna. 41 i nie sądzę abym kiedykolwiek ten wynik pobił. PS: To był raczej słaby rok dla kina (choć jeszcze nie widziałem American Hustle i Wilka z Wall Street - może go poprawią), zresztą podobnie jak i dwa poprzednie lata. RE: Ile razy w roku w kinie? - mk1976 - 31-12-2013 Zero. Brak czasu na kino. RE: Ile razy w roku w kinie? - Mefisto - 31-12-2013 - 39 normalnych seansów (+2 w stosunku do poprzedniego roku licząc bez prasówek, z prasówkami niestety -3) - 7 filmów na WFF (-12 w stosunku do poprzedniego roku) = 46 razy w kinie (-15 w stosunku do poprzedniego roku) i, co ciekawe, ani jednej powtórki na dużym ekranie (bo na małym i owszem), czyli zdecydowanie gorzej, ale fason trzymam. Żałuję: Lone Ranger, bo nie byłem i FF6, bo byłem i to za pieniądze RE: Ile razy w roku w kinie? - hanys - 31-12-2013 - Wilk z Wall Street - Hobbit 2 - Rush - Mud - Prisoners - U niej w domu - Before Midnight - The Great Gatsby - Spring Breakers - Układ zamknięty - Drogówka - Django Żałuje tylko, że na Gravity nie znalazłem czasu :/. RE: Ile razy w roku w kinie? - Crash - 31-12-2013 Kochankowie z Księżyca. Moonrise Kingdom Pokusa Sęp Wróg nr 1 Jack Reacher: Jednym strzałem Holy Motors Kolekcjoner Niemożliwe Drogówka Turyści Django Szklana pułapka 5 Poradnik pozytywnego myślenia Hitchcock Hobbit: niezwykła podróż Mama Władza Jack - pogromca olbrzymów Lot Martwe zło G.I.Joe: odwet Panaceum Niepamięć Olimp w ogniu Stoker Iron Man 3 W ciemność. Star Trek U niej w domu Szybcy i wściekli 6 1000 lat po Ziemi Człowiek ze stali Trans Świat w płomieniach Iluzja Pacific Rim World War Z Jeździec znikąd Frances Ha Gorący towar Wolverine Millerowie Obecność Ostra randka Elizjum Riddick Następny jesteś ty Czas na miłość Naznaczony: rozdział 2 Agenci Labirynt Grawitacja (2 razy; 10/10) Istnienie Wyścig Adwokat Thor: mroczny świat Igrzyska śmierci: w pierścieniu ognia Porachunki 58 wizyt w kinie, z czego jeden film obejrzałem 2 razy. Nie wiem, jak się ta liczba ma do zeszłego roku, ale ogólnie jestem zadowolony. RE: Ile razy w roku w kinie? - Azgaroth - 31-12-2013 Grawitacja Tylko Bóg wybacza Pacific Rim Django Ogólnie biedny rok, a przyszły nie zapowiada się lepiej. RE: Ile razy w roku w kinie? - Lawrence - 31-12-2013 U mnie z liczeniem to zawsze ciężej, gdyż dochodzi Berlinale, gdzie zwykle oglądam co się da, plus pomniejsze festiwale. Plus dla mnie zwykle rok kończy się wraz z przyznaniem Oscarów i tak np. Les Miserables zaliczam bardziej do filmów z 2012 roku, mimo że byłem w kinie w styczniu 2013. Ale o ile się nie mylę to z bardziej znanych filmów na pewno byłem na: Django Les Miserables W Imię... Side Effects Lovelace Oblivion Iron Man 3 Man of Steel Pacific Rim Lone Ranger Elisium About Time Prisoners Gravity Ender's Game Don Jon Rush Na razie więcej filmów nie pamiętam, a za te wszystkie nieobejrzane serdecznie żałuje. RE: Ile razy w roku w kinie? - SonnyCrockett - 31-12-2013 Odpuszczone. Idź i nie grzesz więcej. :P RE: Ile razy w roku w kinie? - Motoduf - 31-12-2013 45 seansów kinowych, czyli dużo mniej, niż chciałem. Inna sprawa, że pod koniec roku zawsze jest w kinach najciekawiej, a czasu najmniej. RE: Ile razy w roku w kinie? - Tyler Durden - 07-03-2014 Tak się trochę poniewczasie obudziłem, bo sporządziłem listę już na początku roku, ale w końcu zapomniałem ją wrzucić. Ogólnie rok słabszy w porównaniu do 2012. Nie dobiłem w końcu do setki, zamykając rok na 94 filmach obejrzanych w kinie. Sytuację trochę ratuje festiwal Nowe Horyzonty, dzięki któremu mogę jeszcze doliczyć kolejne 40 kilka filmów obejrzanych na dużym ekranie. Mam sporządzoną listę, ale oszczędzę wam jej widoku i tak mało komu chciałoby się to przewijać, o uważnym czytaniu poszczególnych tytułów już nie wspominając ;) RE: Ile razy w roku w kinie? - simek - 07-03-2014 Na pewno z większą chęcią popatrzyłbym na listę filmów, niż jej opis... RE: Ile razy w roku w kinie? - Tyler Durden - 08-03-2014 Ok panowie, proszę bardzo: http://pokazywarka.pl/xmz9eg/ W przyszłym roku nie będę się już krygować. Niestety nie mogę coś znaleźć listy filmów obejrzanych podczas Nowych Horyzontów - no ale najważniejsze, że zobaczyłem na dużym ekranie "Hardware" oraz "Życie Adeli – Rozdział 1 i 2" :) - nie wiem, czy gdzieś się zapodziała, czy też po prostu w tym roku wyjątkowo jej nie robiłem. RE: Ile razy w roku w kinie? - Galadh - 09-03-2014 W ślad za Tylerem, również dokonam wyjątkowo spóźnionego rozliczenia za 2013 rok - następnym razem postaram się, aby była to połowa stycznia. Mój wynik, to podobnie jak w przypadku Motodufa, 45. Oto lista: RE: Ile razy w roku w kinie? - Nemo - 10-03-2014 W 2014 bylem w kinie lacznie 5 razy z czego tylko raz sam. RE: Ile razy w roku w kinie? - Azgaroth - 10-03-2014 (10-03-2014, 02:19)Nemo napisał(a): z czego tylko raz sam. Gratulujemy. Warto było podzielić się z nami tak ważną informacją. RE: Ile razy w roku w kinie? - SonnyCrockett - 10-03-2014 Ciekawe czy na 4 szanse coś zaliczył? :P RE: Ile razy w roku w kinie? - Tyler Durden - 10-03-2014 Wizytę w pobliskim McDonaldzie. |