![]() |
|
Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10) +--- Wątek: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) (/Thread-Co-s%C4%85dzicie-o-Klubie-Mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-Filmu-tylko-szczerze--7) |
RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - piczympoom - 25-07-2015 (25-07-2015, 15:31)Juby napisał(a):(25-07-2015, 13:14)piczympoom napisał(a): Patrząc obiektywnie jesteś jednym z tych bufonów. Cóż nie będę się spierał z kolesiem, który w rankingu najlepszych filmów roku umieścił np Thora... Skończ już, to nie jest temat na ten post:) Nie ma co drążyć tematu, musisz się czasem pogodzić z faktami. Pozdrawiam:) RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Juby - 25-07-2015 Nie cytuje się w całości posta bezpośrednio nad twoim! Tutaj masz odpowiedni wątek żeby odpisać: http://forumkmf.pl/Thread-Jak-oceniacie--3443 Czekam na twoje fakty. Mam nadzieję, że to fakty autentyczne! RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - piczympoom - 25-07-2015 (25-07-2015, 15:44)Juby napisał(a): Nie cytuje się w całości posta bezpośrednio nad twoim! Nie krzycz proszę, bo głośników nie wyłączyłem. RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - SonnyCrockett - 25-07-2015 (25-07-2015, 15:23)piczympoom napisał(a):(25-07-2015, 15:17)Gieferg napisał(a): Dawaj swój ranking, żeby bufony zobaczyły czym się jarają mondży ludzie.Daruję sobie:) Obojętnie co bym nie napisał będą hejty, bo obraziłem lobby KMF:) Hejty będą ale wątpię żeby lobby KMFu dało się obrazić. Ludzie z pewnym dystansem są Nieobrażalni. :P PS. Tak Corn wiem że nie ma słowa nieobrażalni. Stworzyłem je. ;) RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Proteus - 27-02-2016 Stronka bardzo ładnie funkcjonuje od czasu gdy Kelley wprowadził nowe executive orders, ale czy tylko mi się wydaje, że dział o grach komputerowych ostro słabuje i w formie w jakiej jest obecnie wydaje się kompletnie niepotrzebny? Sprawia trochę wrażenie działu prowadzonego nie przez pasjonatów w temacie, tylko ludzi wychodzących poza swoją "branżę", by na siłę rozwinąć target strony i nabijać lajki na fejse. Wypuścić tekst o Wiedzminie ponad pół roku po premierze, tylko po ty by wypełnić go powtarzanymi w kółko formułkami "że fabuła fajna. Dialogi też fajne. Klimat fajny. Polskość Fajna. 9/10". Czy chociażby ten tekst o The Last of Us dzisiaj, który jest chyba najbardziej formułkową, pozbawioną czegokolwiek recenzją tego tytułu jaką czytałem. Nic specjalnego w tych tekstach nie ma, żadnych ciekawych obserwacji, fajnych przemyśleń o naturze tytułu/elementach gejmpleju, czy chociażby osobistego, felietonowego podejścia. Taki recenzencki odpowiednik podsumowań filmowych w Gazecie Telewizyjnej. Jaki jest sens wypuszczania takich tekstów lata po premierze danych tytułów, gdy niektóre z nich treściowo są tak wyświechtane ? Ale tak poza tym nowy Main Site na propsie. Miło znowu zobaczyć stare twarze przy piórze. RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Mefisto - 27-02-2016 sam byś coś napisał, zamiast głupio się kłócić z komiksowymi geekami na zachodzie :P RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - desjudi - 01-03-2016 Proteus, słuszne uwagi, wezmę sobie do serca. RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Arahan - 01-03-2016 Też zauważyłem skok do przodu. Sporo tekstów, regularne publikacje. Szkoda, że nie było tak jak ja pisałem, może bym został :P RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - desjudi - 01-03-2016 cierpliwość została wynagrodzona :) RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Arahan - 18-03-2016 Dlaczego naekranie.pl wybiera się na premierę BvS do Londynu i będzie mogło porozmawiać z aktorami, a KMF nie? :/ I czy Adam Siennica to nie jest czasam Alien z dawnego kmf? RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Szpeku - 18-03-2016 Już widzę te wywiady... RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - nawrocki - 18-03-2016 (18-03-2016, 15:03)Arahan napisał(a): Dlaczego naekranie.pl wybiera się na premierę BvS do Londynu i będzie mogło porozmawiać z aktorami, a KMF nie? :/KMF-owy Alien to Adam Łudzeń. RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - desjudi - 18-03-2016 Alieen to Adam Łudzeń :) A nie wybieramy się, bo w sumie nie ma po co :) Ustawka 5-minutowa ze znudzonym niemiłosiernie aktorem lub reżyserem w jednym miejscu, ze standardowymi pytaniami, bo innych zadać nie można, łaaał :) Takie wywiady-nie wywiady są robione regularnie podczas tournee po Europie, a chyba każda większa produkcja wita na stary kontynent, nie trzeba latać do Los Angeles. Nie żebym deprecjonował, bo to fajna zabawa, a i dla dziennikarzy radocha. Czy dla portalu ma znaczenie? Może dla naekranie.pl tak, ale troszkę siebie inaczej pozycjonujemy w sieci :) U nas, jeśli pojawia się wywiad, to raczej w dłuższej formie. Może z mniej znanymi osobami, za to na pewno ciekawsze niż blubry Afflecka o tym jak od zawsze uwielbiał Batmana :) RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Arahan - 18-03-2016 Ale tutaj chodzi o rozpoznawalność serwisu, a taki wywiad mimo, że sztampowy to już coś. RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - desjudi - 18-03-2016 rozpoznawalność można budować na takich wywiadach albo na Polskich Akcentach od Mefa lub analizie Diuny od Fidela :) RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Arahan - 18-03-2016 Tylko zdajesz sobie sprawę, że jest to mimo wszystko niszowe? A jak chce się zarabiać na tym co się robi to trzeba być komercyjnym. No, ale odszedłem z redakcji jakiś czas temu i pewnie wszystkiego nie wiem ;) RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - desjudi - 18-03-2016 Spokojnie, na wszystko jest czas :) RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - nawrocki - 23-03-2016 Znalezione na filmwebie: Cytat:Kiedyś na KMF czytałem recki. Potem postanowiłem założyć tam konto i "wejść" w ten świat. Okazało się, że ludzie tam nie przebierają w słowach i jest dokładnie taki sami syf, tylko,że go nie widać, bo mało kto zagląda na ich fora, gdzie stali użytkownicy tworzą kółka adoracyjne lub kółka pogardy. Z czasem recenzje stały się coraz bardziej w stylu: "dla mnie to jest pretensjonalne, ale nie potrafię napisać, dlaczego tak jest i co to w ogóle znaczy" i większość tekstów przybrała charakter lania wody i zwyczajnego zachwalania kolejnych części składowych filmu. Co więcej, większość analiz i interpretacyjnych tekstów, które były najlepsze na tym portalu, jest nie jest dostępnych, tzn. nie da się ich przeczytać, gdyż mają jakieś dziwne błędy np. brakuje polskich znaków. :D :D :D RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Gal Anonim - 23-03-2016 FAN URWANEGO FILMU <3 RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - nawrocki - 23-03-2016 Crov, ty pozerze i cwaniaczku. Żenujący jesteś! |