![]() |
|
Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe (/Thread-Filmweb-IMDb-itp-portale-filmowe--784) |
RE: Stopklatka vs. Filmweb - military - 19-03-2013 Po cholerę korzystacie z Filmwebu? Wasz internet nie odbiera IMDB?:) RE: Stopklatka vs. Filmweb - desjudi - 19-03-2013 też mnie to dziwi :) Jakość jednej i drugiej bazy danych jest bez porównania. RE: Stopklatka vs. Filmweb - MOLQ - 19-03-2013 Widmo filmwebowego badziewia RE: Stopklatka vs. Filmweb - timobajl - 19-03-2013 (19-03-2013, 15:35)military napisał(a): Po cholerę korzystacie z Filmwebu? Wasz internet nie odbiera IMDB?:) IDMB odstrasza wyglądem oraz trudno w nim się odnaleźć. Już wole filmweb... RE: Stopklatka vs. Filmweb - SonnyCrockett - 19-03-2013 Popieram powyższą wypowiedź. RE: Stopklatka vs. Filmweb - simek - 19-03-2013 imdb jest oczywiście lepsze, ale funkcje społecznościowe filmwebu są jedynym znanym mi przypadkiem kiedy jest to dobry pomysł i dla mnie oglądanie ocen znajomych jest fajne, na imdb tego nie ma. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Szaman - 19-03-2013 Co do wyglądu Imdb na szczęście jeszcze można to zmienić w ustawieniach profilu. Dlaczego Filmweb? Tak jak już wspomniano, można podglądać oceny (także tych prywatnych) znajomych no i mimo wszystko często ciekawy jest odbiór filmu przez polskich widzów. Portal tak zdominował polską rzeczywistość społeczno-filmową, że ciężko od niego całkowicie uciec. RE: Stopklatka vs. Filmweb - timobajl - 07-05-2013 Wygląd forum się zmienił. Nie widać gorących dyskusji. Oprócz tego na pod forach ludzi kina i filmów nie widać ocen użytkowników, którzy wypowiadają się w tematach. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Szaman - 07-05-2013 Gorzej, że w tej czerwono-czarnej skórce wszystko uległo rozjechaniu. Standardowa wersja Filmwebu jest dla mnie zbyt odpychająca, ale w sumie i tak korzystam już tylko z tamtejszej blogosfery a tam jak na razie wszystko wygląda w porządku. RE: Stopklatka vs. Filmweb - shamar - 07-05-2013 To na FW były "gorące dyskusje"? To ja mam chyba jakiś stary widok włączony. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Bogdan - 20-06-2013 Dobrze widzę, że na filmwebie kolejna mała zmiana dotycząca wyglądu profilu (mam na myśli głównie jak wygląda ocena)? Gorzej to wygląda. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Mierzwiak - 20-06-2013 Mam wrażenie że nic się nie zmieniło.l RE: Stopklatka vs. Filmweb - Persona non grata - 20-06-2013 Ale rozpiździel. Ja jebię... RE: Stopklatka vs. Filmweb - Bogdan - 20-06-2013 O, czyli jednak nie miałem halucynacji. RE: Stopklatka vs. Filmweb - smackey - 20-06-2013 też macie jakiś problem z filmwebem, że nie wczytuje ocen waszych znajomych czy ja coś mam z przeglądarką?? http://scr.hu/4d5/u2l9b RE: Stopklatka vs. Filmweb - nawrocki - 21-06-2013 Też. Na tamtejszym forum już się z tego tłumaczyli, ponoć jutro ma działać. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Bogdan - 22-06-2013 Śmiech na sali, co robi filmweb. Mało, że wygląd profilu jest teraz znacznie słabszy. Od teraz trzeba będzie manualnie ustawiać znajomych, których chcemy obserwować i których aktywność chcemy widzieć w zakładce. Bez sensu, że ała. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Szaman - 22-06-2013 Ma to jakiś sens w sytuacji gdy ktoś ma 300 znajomych a interesuje go dziesięciu. Po co przyjmował 300 zaproszeń to już inne pytanie... RE: Stopklatka vs. Filmweb - smackey - 22-06-2013 przecież jak jakaś znajoma z podstawówki sobie założy profil na filmwebie to automatycznie masz ją w znajomych po przez połączenie z facebookiem, dla mnie bardzo dobra opcja bo interesują mnie oceny paru osób, które mają jakieś tam swoje spojrzenie na kino a nie oceniają 10/10 co piątek film z tvnu ;) a wypierdalać też nie chcę BO I PO CO RE: Stopklatka vs. Filmweb - Szaman - 22-06-2013 Spoko, o tym właśnie mówiłem, że to opcja odpowiadająca na potrzeby wielu użytkowników. A w połączenia z Facebookiem się nie bawię :) |