Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22)
+--- Wątek: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny (/Thread-Nowo%C5%9Bci-zapowiedzi-trailery-w%C4%85tek-informacyjny--1042)

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - OGPUEE - 24-12-2023

A tak swoją drogą to był Zorro w wersji telenowelowej:

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - michax - 24-12-2023

(24-12-2023, 15:04)Reno napisał(a):
(24-12-2023, 14:23)OGPUEE napisał(a): Poza tym to jakieś hiszpańskojęzyczne, więc zero smrodu z Hollywood.

I przez to brzmi jak jakiś Zbuntowany Anioł czy inne corazon.

Co masz do Natalii Oreiro? ;-)

Obudziłeś moje wspomnienia. Oreiro to był kiedyś mój crush. Choć wolę ją jako piosenkarkę niż aktorkę. Gdy serial leciał wieki temu to zawsze po szkole załączałem telewizor dla samej czołówki serialu, ale telenoweli ani jednego odcinka nie widziałem (mimo tego że oglądałem całą Dynastię wieki temu), nawet miałem jako dzwonek w telefonie. Tak bardzo pobudzała mnie ta piosenka, w sensie muzycznym i wizualnym,  działa(ła) na mnie lepiej niż nie jeden energetyk:)

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - slepy51 - 24-12-2023

Ja z kolei mam dużo większy "sentyment" do telenoweli "Luz Maria" :)

Btw, z tego co kojarzę, to Vega chyba chciał zatrudnić do "Kobiet mafii" Natlię Oreiro ale nie dało rady i dlatego zagrała tam Lucecita, czyli Angie Cepeda.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Mefisto - 24-12-2023

Nie dotarłem do końca - znowu wszyscy cierpią na żółtaczkę i są podświetleni tealem, oczu kąpiel. Pierwszy lepszy kadr z Banderasem zmiata to z planszy.

Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - slepy51 - 24-12-2023

No pierwszy "Zorro" z Banderasem to arcydzieło. Z kolei drugi jest tragiczny.

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - marsgrey21 - 24-12-2023

Wyparłem z pamięci drugą część, nie wiem co tam się stało.

Pierwsza część to film idealny, tak powinien wyglądać The Last Jedi, pełen niepewności i wad uczeń, złamany i cyniczny ale wciąż waleczny mistrz tylko targany rządzą zemsty zamiast pomocy, walki, humor, wszystko piękne, lubię oglądać wersje Zorro z mieczami świetlnymi bo pokazuje jaka chujnia jest w sequelach po tylu latach w ciągu których ten element filmowy powinien pójść naprzód a nie cofać się.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 09-01-2024

Serialowy prikłel filmu "Sexy Beast" z 2000 roku. Dwaj drobni przestępcy próbują znaleźć swoje miejsce w londyńskim półświatku lat 90. Za młodych Ray'a Winstone'a i Bena Kingsley'a robią James McArdle i Don Logan.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - slepy51 - 10-01-2024

Nowy serial znanego i lubianego duetu Dumb & Dumber:

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - raven.second - 10-01-2024

Pierwszy tom czytałem, bardzo fajne scifi wrzucone w chińskie realia, ale tutaj tego prawie nie czuć, nie widać, no i mam wrażenie, że zdradzili aż za dużo. W książce scena, gdy
a tu niemal od razu rzucają o co chodzi.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 11-01-2024

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - simek - 14-01-2024

[Twitter]https://twitter.com/NetflixPL/status/1745732350477029653?t=FElEkiXDNCXgoZBhAUnCqg&s=19[/Twitter]
Chętnie zobaczę, jest w tej historii fajny potencjał na dobry serial katastroficzny.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Kryst_007 - 14-01-2024

Kurde. Postatystowałbym tam, bo kręcą w Gdyni, ale egzaminy ważniejsze :P

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Lashly - 14-01-2024

To znakomity pomysł na serial.Rok temu Finowie zrobili podobny o katastrofie Estonii. Niestety nie udało mi się go obejrzeć. Do tego dochodzi kolejna wersja historii o urugwajskich rugbystach rozbitych w Andach. Podoba mi się ten trend i my też mamy mnóstwo katastrof w naszej historii tylko żeby nie spieprzyli świetnego materiału jak to zrobili z Broad Peakiem.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 17-01-2024

Serial Apple TV+ przybliżający kluczowy moment w historii mody XX wieku. W okupowanym przez Niemców Paryżu Coco Chanel (Juliette Binoche) ustępuje z pozycji najpopularniejszej projektantki na świecie na rzecz Christiana Diora (Ben Mendelsohn). W obsadzie także Maisie Williams, John Malkovich, Emily Mortimer i Claes Bang. Premiera 14 lutego.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Kryst_007 - 22-01-2024

Wygląda całkiem przyzwoicie. Jeszcze Zaillian jako scenarzysta obiecuje.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 22-01-2024

Noomi Rapace w roli astronautki, która wraca na Ziemię po eksplozji Międzynarodowej Stacji Kosmicznej. Na miejscu jednak nie wszystko wygląda tak, jak jej zdaniem powinno. Na drugim planie m.in. Jonathan Banks. Premiera 21 lutego.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Danus - 22-01-2024

Bez ogladania. Astronautka zginela na stacji, a to wszystko jej zwidy przed smiercia:)

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - marsgrey21 - 22-01-2024

Moim zdaniem kosmiczny duch opanowuje ciało astronautki manipulując nią i szykując się pod przyszłą inwazję.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Mefisto - 22-01-2024

(22-01-2024, 17:24)Danus napisał(a): Bez ogladania. Astronautka zginela na stacji, a to wszystko jej  zwidy przed smiercia:)

Eksplozja była dziełem wrednego patriarchatu, który dzielna astronautka musi teraz zwalczać również na Ziemi.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Żółte Krzesło - 23-01-2024

Nowy zwiastun netliksowego rimejku "Ostatniego władcy wiatru".