![]() |
|
Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +--- Wątek: Expendables II (reż. Simon West) 2012 (/Thread-Expendables-II-re%C5%BC-Simon-West-2012--2255) |
RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - shamar - 03-05-2012 I co z tego, że zagrał w jakimś filmie dla nastolatków? Ale to Adkins jest wymiataczem filmów akcji. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Gieferg - 03-05-2012 Cytat:I co z tego, że zagrał w jakimś filmie dla nastolatków? Think, for one fucking second... RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - shamar - 03-05-2012 Ogarnij się i nie broń tej kupy. Jakby największym hitem roku było coś pokroju Zmierzch należałoby wstawiać aktora z takiego filmu? RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Motoduf - 03-05-2012 Pod względem marketingowym? Oczywiście, że tak. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Turus - 03-05-2012 Ale czy takie nazwiska jak Statham, Stallone, Willis, Norris, Arnie i cała reszta nie wystarczą już jako świetny marketing ? Ja choć myślę, że ten film będzie taką samą kupą jak jedynka to i tak pójdę pewnie do kina żeby tylko zobaczyć te wszystkie ryje na dużym ekranie w jednym filmie. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mr. ?? - 03-05-2012 "Adkins jest wymiataczem filmów akcji" To chyba mało znanych filmów, bo ja o nim usłyszałem dopiero po obejrzeniu X-Men Orgins: Wolverine :). Mnie zastanawia co w Expendables 2 robi Liam Hemsworth, chociaż może zagrać najlepiej z całej obsady co nie powinno być trudne bo większość z nich to aktorskie kłody drewna :) :). RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mierzwiak - 03-05-2012 Oficjalnie: Arnie i jego "I'm back" jest tak sztuczne i żenujące, że zaczynam tracić do niego resztki sympatii. W ogóle im bardziej Schwarz stara się być zabawny, tym gorzej mu wychodzi :/ RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mr. ?? - 03-05-2012 Sylvester Stallone wygląda coraz gorzej (za dużo botoksu). RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Proteus - 03-05-2012 Akurat Stallone jest jedynym członkiem tej parady dziadków, u którego widać jakiekolwiek przejawy epy. Chłop nadal jest przekonywujący jako gwiazda kina akcji, a sceny walk z jego udziałem mają odpowiedniego powera. Widać ruskie anaboliki robią swoje. Jego one-liner, to była jedyna warta uwagi kwestia w całym tym zwiastunie. Willis i Govenator natomiast, cóż to już dawno wkroczyło w rejony niezamierzonej autoparodii. Arnold jest śmieszny, a Bruce zaczyna być irytujący. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Gieferg - 03-05-2012 PERFEKCJA :) wszystko wskazuje na to, że zginie Jet Li, ale jeśli jednak nie, to drugi w kolejce, sądząc po zwiastunie byłby... Hemsworth. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mefisto - 03-05-2012 Dobry trajla - jest parę sucharów i przegięć, ale zapowiada się po prostu mocny rozpierdol :) RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mental - 03-05-2012 Track 'em. Find 'em. Kill 'em Popieram Slya. Z kolei Arnold i jego "I'm back" brzmią tak geriatrycznie, że ja tu widzę konieczność hospitalizacji tego pacjenta. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - shamar - 03-05-2012 (03-05-2012, 18:22)Mr. ?? napisał(a): "Adkins jest wymiataczem filmów akcji" No źle sformułowałem. Filmów mało, filmy "prosto na DVD" ale jego można nazwać wymiataczem w porównaniu do tych wszsytkich mainstremnowych gwiazd kina akcji. (03-05-2012, 22:24)Gieferg napisał(a): PERFEKCJA :) To jeszcze tak odnośnie cz. 1 - czy gdyby zamiast gwiazd byli tam podrzędni aktorzy kina klasy C też uważałbyś to za dobry film? Bo to było właśnie takie podrzędne kino, gdyby nie nazwiska to nie wart byłby nawet oplucia. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Gieferg - 03-05-2012 Cytat:czy gdyby zamiast gwiazd byli tam podrzędni aktorzy kina klasy C też uważałbyś to za dobry film? Czy gdyby w Alienie zamiast xenomorfa był Kermit Żaba film byłby tak samo dobry? Expendables się opiera na tej obsadzie, która daje mu z miejsca taki plus do zajebistości, że normalnie się już tego nie da oceniać. 10/10 i kropka. Sequel ma szansę na 11. Cytat:Filmów mało, filmy "prosto na DVD" ale jego można nazwać wymiataczem w porównaniu do tych wszsytkich mainstremnowych gwiazd kina akcji. Koleś się dobrze bije, ale jako aktor jest nikim. Face it. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - shamar - 04-05-2012 (03-05-2012, 23:54)Gieferg napisał(a): Czy gdyby w Alienie zamiast xenomorfa był Kermit Żaba film byłby tak samo dobry? Chybiłeś. Piszesz o wymianie postaci (jak już chcesz to powinienes napisać - wymiana Aliena z 1 np. na Aliena 3, wtedy miałoby top sens) a ja OBSADY. Aktora na aktora a nie aktora na tresowaną małpę.. (03-05-2012, 23:54)Gieferg napisał(a): Expendables się opiera na tej obsadzie, która daje mu z miejsca taki plus do zajebistości, że normalnie się już tego nie da oceniać. 10/10 i kropka. Sequel ma szansę na 11. Zajebiste to by mogło być jakby powstało 15 czy 20 lat temu. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mierzwiak - 04-05-2012 (03-05-2012, 23:54)Gieferg napisał(a): Expendables się opiera na tej obsadzie, która daje mu z miejsca taki plus do zajebistości, że normalnie się już tego nie da oceniać. 10/10 i kropka. Sequel ma szansę na 11.Śmiejesz się z Danusa, że filmy zyskują u niego wyłącznie z powodu kosmitów a sam robisz dokładnie to samo :) Lista nazwisk filmu nie czyni, przykro mi. Teoretycznie Expendables to film-marzenie dla każdego kto tęskni za kultowymi akcyjniakami z jajami, które aż pękają od przekraczającej normy zawartości testosteronu. W praktyce dostaliśmy zbuki i testosteron w zastrzykach podawany ze starej strzykawki. Fuj. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mental - 04-05-2012 Cytat:W praktyce dostaliśmy zbuki i testosteron w zastrzykach podawany ze starej strzykawki. Fuj. El Testosteron? ![]() :) RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Gieferg - 04-05-2012 Cytat:Chybiłeś. Nic z tych rzeczy. C-klasowi aktorzy z filmów Direct to DVD są przy Sly'u czy Arnim jak Kermit Żaba przy ksenomorfie. I nie ma dyskusji :) Cytat:Zajebiste to by mogło być jakby powstało 15 czy 20 lat temu. Czas powstania nie ma absolutnie nic do rzeczy. The Expendables to filmowa definicja zajebistości ponadczasowej. I nie ma dyskusji :) Cytat:Lista nazwisk filmu nie czyni, przykro mi. Ta lista w połączeniu z rewelacyjnymi scenami akcji jak dla mnie film czyni. I nie ma dyskusji :) Mierzwiak napisał(a):Expendables to film-marzenie dla każdego kto tęskni za kultowymi akcyjniakami z jajami, które aż pękają od przekraczającej normy zawartości testosteronu. I nie ma dyskusji :) RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - shamar - 04-05-2012 (04-05-2012, 14:33)Gieferg napisał(a): ... z rewelacyjnymi scenami akcji... Sorry Batory ale jakie tam były rewelacyjne sceny akcji? Nic nie pamiętam. Odnośnie trailera: Akcja w lesie to będzie wprowdzenie do filmu? Bo wygląda tak samo jak początek Jedynki. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Gieferg - 04-05-2012 Cytat:ale jakie tam były rewelacyjne sceny akcji? Prawie wszystkie (poza tą na samym początku). |