Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10)
+--- Wątek: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) (/Thread-Co-s%C4%85dzicie-o-Klubie-Mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-Filmu-tylko-szczerze--7)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - simek - 23-03-2016

Proponuję nadać forum podtytuł "Snoby, hipsterzy i internetowe cwaniaki" :)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Lawrence - 23-03-2016

Krytyka ostra i może miejscami nieuzasadniona, ale też nie możemy zaprzeczyć, że dla nowicjuszy forum KMFu nie jest lekkim miejscem. W sumie i dla starych wyjadaczy też nie ;) Teraz tylko trzeba zakwalifikować, kto podchodzi pod "snobów" a kto pod "pozerów" i "cwaniaków" ;)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Gal Anonim - 23-03-2016

(23-03-2016, 13:42)simek napisał(a): Proponuję nadać forum podtytuł "Snoby, hipsterzy i internetowe cwaniaki" :)
Na końcu raczej: "...Internetowe cwaniaki, ale w realu też cwaniaki" ;)

(23-03-2016, 13:28)nawrocki napisał(a): Crov, ty pozerze i cwaniaczku. Żenujący jesteś!
Kazdy, kto mnie poznal, wie że to prawda, wiec sie nie spinam. (Bucho naciagalem na zarcie w KFC!) Jednak moje ego jest dokarmione, gdy ktoś wspomina o mnie z nazwiska na filmwebie <3

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Arahan - 23-03-2016

To forum ma swoją specyfikę i nowym osobom jest ciężko wejść do - jakby nie było - zamkniętej grupy :)
Prawda jest taka, że odkąd tutaj jestem, czyli od 8 lat, nie pamiętam żeby jakiś nowy użytkownik został na dłużej, albo się jakoś wyróżniał. Ciągle te same nicki.

Poza tym nie "Snoby, hipsterzy i internetowe cwaniaki", a elita internetów :)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Gal Anonim - 23-03-2016

Jestes tu od osmiu lat i nikogo nowego nie widziales, a nawrocki, który wrzucił ten cytat jest tu od lat 6-ciu, wiec poznajcie sie. Masz nowego uzytkownika :)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Arahan - 23-03-2016

Dobra, nieprecyzyjnie się wyraziłem. Ale i tak wyjątek potwierdza regułę.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - simek - 23-03-2016

(23-03-2016, 14:03)Phil napisał(a): #teamsnoby
Ja ewidentnie utożsamiam się z forumową hipsterką, poza tym

Cytat:jeśli nie jesteś stałym członkiem nic nie wskórasz

Mój członek jest zawsze stały, więc pasuję tutaj jak ulał ;)

@Simek - to musi być męczące ;)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - desjudi - 23-03-2016

Hłe hłe hłe, snoby i cwaniaki :)
Te dziwne literki w starych tekstach to o tyle kłopot, że strona była przez długie lata ciosana w żywym html z olewaniem kodowania znaków, a przejścia z jednego serwera na inny też nie pomagały. Tak to już jest gdy ma się wielką bazę chyba z 8-9 tysięcy tekstów, które powstawały w ciągu ostatnich... 17 lat. Za rok KMF będzie pełnoletni :)

Będzie jakaś impreza? ;)
poza tym #teamcwaniaki

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - desjudi - 23-03-2016

#teamsnoby

na 18 pewnie zrobimy coś ekstra przez cały rok plus wielka impreza na pół internetu w sierpniu :)

nawrocki, zapodaj linka, chętnie poczytam :)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Mierzwiak - 23-03-2016

To nie wypowiedź katedry przypadkiem? Zanim wykopałem go ze znajomych na filmwebie też wylewał mi pod moimi opiniami o filmach żale na KMF, z naciskiem na Koisza i Steifera.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - nawrocki - 23-03-2016

(23-03-2016, 16:06)desjudi napisał(a): #teamsnoby

na 18 pewnie zrobimy coś ekstra przez cały rok plus wielka impreza na pół internetu w sierpniu :)

nawrocki, zapodaj linka, chętnie poczytam :)
Jak trafnie odgadł Mierzwiak, to wypowiedź z bloga niejakiego Katedry, którą podesłał mi znajomy na filmwebowym privie:
http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/572644-Janusze+FilmWebu

Z tego co pamiętam, był tutaj na forum jakiś czas, ale chyba dość szybko wyleciał z banem.

Trzeci komentarz. I chyba na nim "dyskusja" o KMF się urywa, ale pewności nie mam, bo nie chciało mi się tracić czasu, żeby się w to zagłębiać. Ale jak przeczytałem ten jego komentarz, moją pierwszą myślą było, żeby umieścić go na forum. :D

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Juby - 23-03-2016

Katedra wyleciał z hukiem, a teraz (a właściwie od dawna) zatruwa internetowe życie wielu użytkownikom na filmwebie. Jego zdanie na temat czegokolwiek... szkoda tego kopiować.

(23-03-2016, 16:15)Mierzwiak napisał(a): To nie wypowiedź katedry przypadkiem? Zanim wykopałem go ze znajomych na filmwebie też wylewał mi pod moimi opiniami o filmach żale na KMF, z naciskiem na Koisza i Steifera.
Nie pamietam kolesia, ale fanów Urwanego Filmu zawsze witam z uśmiechem! :)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - nawrocki - 23-03-2016

Bo nieważne jak mówią, ważne że w ogóle.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - szopman - 23-03-2016

Chyba każdy filmwebowy news jest bombardowany jego debilnymi komentarzami, więc ciężko go nie kojarzyć ;)

(23-03-2016, 16:33)nawrocki napisał(a): Bo nieważne jak mówią, ważne że w ogóle.
Byle nie przekrecali nazwiska. :)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Proteus - 23-03-2016

Szybko przeleciałem ten wątek na filmwebie.

Zawsze śmiałem się z dziecinności naszych niesnasek na forum, gdy się żremy nawzajem i wytykamy palcami w wątku DO MODERATORÓW, ale teraz myślę, że chyba jednak nie jest z nami tak zle ;)

Nie ma to jak wyprawa do filmwebu raz na ruski rok, aby sobie ego ustabilizować.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Lawrence - 23-03-2016

Tobie Proteus to łatwo powiedzieć, gdyż Ty jesteś na forum powszechnie lubiany i szanowany przez wszystkich ;)

Plus nie trzeba być ex-forumowiczem, aby znać to forum, wśród moich znajomych są też tacy, którzy tu zaglądają, ale nie dyskutują i niektóre postacie jak Mierzwiak, military, czy inni są znany w "polskich internetach", że się tak wyrażę. Przy czym Desjudi jest zawsze szanowany jakby co. :)