Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Justice League (2017) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24)
+---- Dział: DC EXTENDED UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-DC-EXTENDED-UNIVERSE--55)
+---- Wątek: Justice League (2017) (/Thread-Justice-League-2017--3624)

RE: Justice League (2017) - marsgrey21 - 15-03-2021

Oczywiście, że może.

Za Snyder Cut odpowiada AT&T, a nie Warner Bros, nikt w WB nie chciał by Snyder Cut ujrzało światło dzienne, bo to by ujawniło ich niekompetencję i pazerność. Powód dla którego został zatrudniony Whedon był taki, że chcieli mieć o wiele prostszy film który będzie trwał 2 godziny bo dzięki temu mieli dostać bonusy finansowe.

Jeśli reakcję na Cyborga, na Snyder Cut, Batflecka i Deathstroke'a będą pozytywne (a są), to mogą oni dostać od nich kasę na kolejne produkcje bezpośrednio na HBO Max, niezależnie czy będą to filmy czy miniserie.

Z resztą o ewentualnej serii z Batfleckiem i Deathstrokiem mówi się już od jakiegoś czasu.

Walter Hamada był idiotą, że postanowił uciąć projekt solowego filmu o Deathstroke'u z reżyserem Raidu za kamerą i budżetem który wynosił zaledwie 40 milionów, a dał zielone światło i 100 milionów na produkcję Birds of Prey/Harley Quinn.

RE: Justice League (2017) - Spoilerowo - 15-03-2021

(15-03-2021, 22:10)marsgrey21 napisał(a): Ludzie chwalą Wonder Woman która u Snydera jest niesamowicie brutalna.
w końcu to R to mógł sobie na to pozwolić, ja bym chętnie WW 3 obejrzał w reżyserii Snydera i jakby poprowadził to uniwersum dalej

takie JL 2 i 3 , WW3 i oczywiście MoS 2 ale to tylko marzenia

a co do Cyborga to będzie to chyba największy przegrany całego Snyder Cut przez wojnę z byłymi pracodawcami a teraz się okazuje, że Cyborg ma dobrą historię w ZSJL a tu taka lipa z grającym go aktorem

RE: Justice League (2017) - Rozgdz - 15-03-2021

(15-03-2021, 22:39)Metatron napisał(a): Cyborg to solówkę na śmietniku może dostać po tym jak napluł na dawnych pracodawców.

Chyba że cała sprawa jest po prostu ustawiona ;)

Ani na postać ani na aktora się do tej pory dużej uwagi nie zwracało . Popatrz jak się teraz wszystko ładnie wypromowało :)

Warner może teraz np ogłosić że "wszelkie wypaczenia nie beda tolerowane" i "aby to udowodnić" uruchamiają film z czego "wszyscy czarnoskórzy obywatele mogą być dumni" i sami w kinie zobaczyć "jak Warner bije się w pierś " co jest "zwycięstwem całej czarnej społeczności".

Czy coś.

W tłumaczeniu - "Film o Cyborgu to wielkie zwycięstwo w walce z rasizmem, idźcie do kin i zostawcie tam w dumie swoją kasę. Dużo kasy".

Zadziała :)

Nowy klip i aranżacja motywu Wonder Woman:

RE: Justice League (2017) - shamar - 15-03-2021

NaEkranie dostało clip do opublikowania? Czy po prostu wrzucili pierwsi

(15-03-2021, 22:27)marsgrey21 napisał(a): Swoją drogą, jedna czarna recenzentka dała negatywną recenzję Snyder Cut i wspomniała o jakże ważnej wadzie tego filmu odnośnie postaci Supermana.

Otóż...

Cytat:To kolejny film superhero w którym główny bohater jest biały.

Która?

Nie znajdę CI teraz tego, widziałem wycinek z jej recenzji na innym forum dobrych kilka godzin temu.

RE: Justice League (2017) - Scheckley - 16-03-2021

A niech wraca do Wakandy :P

RE: Justice League (2017) - Predator895 - 16-03-2021

Jakieś szanse na wcześniejsze dostawy do sklepiku, czy wszystko jak w zegarku 18.03 ? :) Wersja na HBO mnie nie urządza, bo wszystko oglądam teraz na projektorze a smart z konsoli w takim układzie konwertuje wszystko do 60hz.
Reakcja Córy na finalny zwiastun :)

RE: Justice League (2017) - Spoilerowo - 16-03-2021

do końca będę się łudził, że Zack nagrał chociaż kawałek podobnej sceny i będziemy mieli lot nr 2

[Obrazek: ChillyFlatGrosbeak-small.gif]

RE: Justice League (2017) - marsgrey21 - 17-03-2021

No przecież nagrał.

[Obrazek: 2660daa44c37d7e215d50999c04b059fafe9398f.gifv]

RE: Justice League (2017) - Spoilerowo - 17-03-2021

tyle to widziałem sam a pierwszy lot trwał dobre 3 minuty

Tak ma wyglądać w zamyśle, czyli lot wysoko nad ziemią, później ujęcie na tle słońca i później lot w stronę Alfreda.

[Obrazek: flubo5th31m11.jpg]

RE: Justice League (2017) - Predator895 - 17-03-2021

Już w sklepiku, ale na razie tylko z DD 2.0...

Film już wyciekł.

Przeglądając informacje związane ze Snyder Cut trafiłem na wywiad z Jasonem w którym wyznał, że Zack Snyder oferując mu rolę Aquamana praktycznie odmienił jego życie, bo po występie w Grze o Tron jego kariera się załamała i popadł w długi.

RE: Justice League (2017) - shamar - 17-03-2021

Nie mogłem się powstrzymać i obejrzałem sobie intro.
Trwa z 7 minut. Zapowiada się dobrze. Jaram się

Wlasnie widziałem wywiad w ktorym Snyder powiedział, że chciał by Superman miał w Justice League czarny strój, dlugie włosy i brodę, ale studio stwierdziło, że nikt nie chciałby czegoś takiego zobaczyć.

Jedyn co wywalczył to to, że kolorowy strój był tworzony z myślą by wyglądał dobrze po odjęciu kolorów w post produkcji gdyby zmienili później zdanie.

RE: Justice League (2017) - Spoilerowo - 17-03-2021

dobrze, że sobie jakoś dzień wypełniłem, to już jutro!

jaram się, jaram jak Kapitan Ameryka goniący za Srebrnym Surferem!

RE: Justice League (2017) - Gieferg - 17-03-2021

Cytat:Wlasnie widziałem wywiad w ktorym Snyder powiedział, że chciał by Superman miał w Justice League czarny strój, dlugie włosy i brodę, ale studio stwierdziło, że nikt nie chciałby czegoś takiego zobaczyć.

Fuckin' idiots.

RE: Justice League (2017) - raven.second - 17-03-2021

Cytat:studio stwierdziło, że nikt nie chciałby czegoś takiego zobaczyć
Nigdy się nie nauczą. Chociaż może teraz, jak ten moloch odniesie sukces, to wyciągną jakieś wnioski...

RE: Justice League (2017) - yacajackowski - 17-03-2021

Taaa... tak jak wyciągneli wnioski że Rka sie opłaca po Deadpoolu, Loganie czy Jokerze... A nie, czekaj.