![]() |
|
Oscary 2007 - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Oscary 2007 (/Thread-Oscary-2007--55) |
- Mefisto - 25-02-2008 zombie_sidekick napisał(a):Mefisto, o co chodzi z tymi scenarzystami? Jak dla mnie jest OK, wszystko idzie gladko, Jon mowi wyraznie, Jack sie szczerzy etc. był strajk i bardzo późno zaczęli pracę nad Oscarami - moim zdaniem to widać, bo pomysłów jest bardzo mało, a show bez polotu - przypomina mi się trochę ten show po 9.11 poza tym widzę, że wrócili do muzyki zagłuszającej wypowiedzi - parę osób już zostało odesłanych za drzwi przez to, szkoda - desjudi - 25-02-2008 pora obejrzeć "Once", uroczo wygląda 8) - marc - 25-02-2008 za chwilę będziemy duzo wiedzieć:) - desjudi - 25-02-2008 nie ma na sali Daniela Day-Lewisa? czy się przesłyszałem? :shock: - Gal Anonim - 25-02-2008 Powinien być, gadali z nim przed show. Ważne, że Jon Stewart fajny. - Mefisto - 25-02-2008 ech i znowu - In memoriam i oklaski na zasadzie "tego pamiętam", poza tym chyba nie było wszystkich, którzy odeszli w tym roku no i szkoda Kamińskiego - nie ważne, że ma już Oscary, ale jego zdjęcia były po prostu miażdżące w tym roku - marc - 25-02-2008 desjudi napisał(a):nie ma na sali Daniela Day-Lewisa? czy się przesłyszałem? :shock: jest, na początku relacji pokazywali go siedzącego na widowni swoją drogą, zostało 2 kandydatów do nagrody głównej. na szczęście "pokuta" odpadła. po nagordzie dla day-lewisa będzie remis i decydujący będzie pewnie oscar za reżyserię. - Lambert - 25-02-2008 Kamińskiego mi tak wcale nie szkoda. Zdjęcia Elswitta są kapitalne. :) - Mefisto - 25-02-2008 heh, a jednak Marianelli i Atonement :D swoją drogą Dux - nie martw się, jutro temat pójdzie do wycinki ;) - Gal Anonim - 25-02-2008 JUUUNOOO! :) Jee! Za scenariusz. - Mierzwiak - 25-02-2008 THUNDERCATS ARE GOOOOOO!!! Brawa dla Diablo za diabelsko świetny skrypt. Day-Lewis najlepszym aktorem. Dobra, dawać tu Coenów i No Country i zwijamy imprezę. - zombie_sidekick - 25-02-2008 Czekaj, czekaj, byc moze poleje sie kreffff! - marc - 25-02-2008 "or perhaps two of them" :lol: - Gal Anonim - 25-02-2008 Bardzo poruszająca przezmowa Ethana Coena. :) Noł Kantry fer Ol' MEN! - marc - 25-02-2008 to juz chyba wszystko jasne, nie ?? :) - zombie_sidekick - 25-02-2008 Zawsze musze byc w mniejszosci, bo zle sie czuje w tlumie, wiec napisze tylko - szkoda, ze nie Krew. Dobranoc :wink: - Mefisto - 25-02-2008 nudy na pudy - mogłem iść spać, co teraz czynię :D - Oconnel - 25-02-2008 Przewidywalne :) Ale to dobrze, bo tak obstawiałem :) NFCOM górą :D - desjudi - 25-02-2008 i ok, gala cholernie nudna i nijaka, wygrali ci, co mieli wygrać. kilka pokazanych scen z TWBB - bezcenne. jeśli to nie będzie wielkie kino, to przestaję oglądać w tym roku filmy. - Lambert - 25-02-2008 No worries, Des, to jest wielkie kino. :) Odkąd wyszedłem z seansu przed 21:00 w sobotę, w głowie mam jedynie TWBB. |