![]() |
|
Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe (/Thread-Filmweb-IMDb-itp-portale-filmowe--784) |
RE: Stopklatka vs. Filmweb - Szaman - 20-09-2013 Bo pukają od spodu :) RE: Stopklatka vs. Filmweb - Mierzwiak - 20-09-2013 I promują akcje "man on man", wiem. Pytanie brzmi ilu facetów w Polsce zmieniło już przez nich orientację? RE: Stopklatka vs. Filmweb - Szaman - 20-09-2013 Celna uwaga :) Do postu który rozpoczął ten wątek zainspirował mnie artykuł "Agnieszka Grochowska w nowym filmie Ridleya Scotta" i odkopany po 3 latach wątek na Filmwebie "Stopklatka vs Filmweb", to nie tak, że wstałem mając na ustach "oh jak ja nie cierpię tych gejów". Z Grochowską chodziło o to, że Ridley jest producentem tego filmu, to był taki ostateczny punkt w którym zrozumiałem, że Stopklatka stała się tabloidem (tak, wiem, rychło w czas), gorszym od Filmwebu, a kiedyś była postrzegana zupełnie inaczej. Za to Filmweb, odkąd Michał Walkiewicz został redaktorem naczelnym, nieco podniosł swój poziom. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Mefisto - 20-09-2013 a imdb już działa normalnie - zagwozdka :) RE: Stopklatka vs. Filmweb - Mierzwiak - 20-09-2013 @Szaman: ale ja piłem do shamara, dzięki któremu z każdym przeczytanym jego postem poszerzam horyzonty i staję się lepszym człowiekiem :) RE: Stopklatka vs. Filmweb - Szaman - 20-09-2013 Sorry, nie załapałem :) RE: Stopklatka vs. Filmweb - shamar - 20-09-2013 Poszerzaj, poszerzaj. Zawsze to lepsze niż łykanie lewackiej papki, pod tytułem: bądź nowoczesny i tolerancyjny. Nie żyj w ciemnogrodzie. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Mierzwiak - 20-09-2013 Jestem nowoczesny. I tolerancyjny też. Dzięki temu znoszę Twoje posty. RE: Stopklatka vs. Filmweb - shamar - 20-09-2013 I pewnie wierzysz, że "Islam to religia pokoju". OK. Niektórzy Holendrzy, Brytyjczycy i Szwedzi ciągle tez w to wierzą. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Mierzwiak - 21-09-2013 Eeee, pisałem o TOBIE, ale nie powiem, zmieniłeś temat w niezłym stylu. Islam mnie nie interesuje. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Albertino - 21-09-2013 Może na dzień dzisiejszy, ale z chwilą, gdy rozpanoszy się w Polsce, to będzie cię interesować, bo czy sobie tego życzysz czy nie, będzie miał wpływ na każdy aspekt twojego życia jak teraz ma to miejsce z KK :) Shamar, zmiana tematu nietrafiona, bo to jaką człowiek ma orientację raczej nieszczególnie komuś zaszkodzi, nawet jak się z tym nie wiadomo jak obnosi - bo to nie jest zaraźliwe, wiesz? :) Natomiast głupota w postaci sekt wszelakich jest wielce zaraźliwa, na dodatek sekty te (czasem nazywane religiami) mają z zasady to do siebie, że potępiają wszystko to, co nie zgadza się z ich "programem". Jest więc istotna różnica między "promowaniem" (nawet jeśli usilnym i niepotrzebnym), a "zakazywaniem". RE: Stopklatka vs. Filmweb - shamar - 21-09-2013 Chodziło raczej o lewicującą "nowoczesnośc" i tolerancję wobec różnych grup mniejszościowych, które to chcą narzucać swoje "pomysły" innym. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Szaman - 21-09-2013 Widmo niebezpiecznego powrotu wątku światopoglądowego... RE: Stopklatka vs. Filmweb - soldamn - 23-09-2013 wydaje mi się, że raczej nie, bo jednak nikt nie kontruje opinii przerażonych nowoczesnością islamem gejami i cyklistami, więc chyba nie będą sami z sobą dyskutować jak to lewica niszczy świat :) RE: Stopklatka vs. Filmweb - shamar - 23-09-2013 Nikt nie kontruje bo jaki jest sens zaprzeczać faktom. RE: Stopklatka vs. Filmweb - soldamn - 24-09-2013 Raczej nie chcę się bawić w becelowy internetowy flame, ale spoko jak uważasz :) RE: Stopklatka vs. Filmweb - hanys - 27-09-2013 Rzadko wchodzę na stopklatke, ale dzisiaj mi się zdarzyło i po raz kolejny rozbili bank: Cytat:Alex Skarsgård pokazał klejnoty w ostatnim odcinku "Czystej krwi". NA SZCZĘŚCIE MOŻNA JE ZOBACZYĆ ! RE: Stopklatka vs. Filmweb - Mental - 27-09-2013 Zawsze chciałem zobaczyć penisa Alexa Skarsgårda. RE: Stopklatka vs. Filmweb - Albertino - 27-09-2013 Marzenia się spełniają. Dobrze, że jest stopklatka, by donieść nam o najważniejszych wydarzeniach filmowych ze świata! RE: Stopklatka vs. Filmweb - SonnyCrockett - 27-09-2013 I się spełniło marzenie. Szczęściarz. :P |