Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
NASZE PLAKATY - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25)
+--- Wątek: NASZE PLAKATY (/Thread-NASZE-PLAKATY--845)

- Mental - 28-12-2010

jeszcze a propo plakatu Unforgiven. mi się on podoba - nie widzę potrzeby "udoskonalania" go (może z wyjątkiem wyrazu twarzy Hackmana):

[Obrazek: 2w2j6ae.jpg]

- patyczak - 28-12-2010

No Hackman wygląda jakby się urwał z filmu familijnego:)

- Gal Anonim - 28-12-2010

Plakat Anforgiwen byłby fajny, gdyby wypieprzono te cztery gęby i lepiej zrobiono stojącego z rewolwerem za plecami Eastwooda. A tak jest kiła.

- patyczak - 30-12-2010

Jeszcze coś takiego wykombinowałem:

[Obrazek: unffffff.jpg]

- military - 31-12-2010

Słabeee. Ja zrobiłbym plakat z kolesiem zastrzelonym w sraczu, w kolorystyce żółto-czarnej. Otwarty wychodek, na nim trup z paroma ranami postrzałowymi. Pod nim jebutny napis:

CLINT EASTWOOD

UNFORGIVEN

Więcej nie trzeba.

- patyczak - 31-12-2010

Cytat:Ja zrobiłbym plakat z kolesiem zastrzelonym w sraczu, w kolorystyce żółto-czarnej. Otwarty wychodek, na nim trup z paroma ranami postrzałowymi.

Hehe, właśnie o tym myślałem, ale nie miałem pomysłu jak to zrobić:D

Jeżeli ktoś ma "Unforgiven" na płytce, może użyczyłby printscreena z sceny w sraczu?:P

- Mefisto - 31-12-2010

Ja mam pomysł: daj już sobie spokój z Unforgiven, bo Ci nie leży specjalnie względem poprzednich. :)

- patyczak - 31-12-2010

Cytat:daj już sobie spokój z Unforgiven, bo Ci nie leży specjalnie względem poprzednich. :)

Z jednej strony to mi się już nie chce, z drugiej czuję się pokonany, więc jeszcze bym coś zrobił:D

Zazwyczaj najpierw mam pomysł i dlatego robię plakacik, a teraz było na odwrót:)

- military - 31-12-2010

Niestety:

1. nie ma ujęcia nadającego się na plakat
2. mam tylko wydanie dvd5, z cienką jakością, ale

[Obrazek: 23787299.jpg]
[Obrazek: 93904781.jpg]

Musisz sam narysować kibel z trupem.:)

- patyczak - 31-12-2010

Może być?:P

[Obrazek: hahahahp.jpg]

To oczywiście żart:P

- Jakuzzi - 31-12-2010

Rotfl. :)
W kazdym razie patyczak wroc do swojego dotychczasowego, dobrego stylu i zostaw juz Unforgiven, bo to ci akurat nie wychodzi. ;)

- patyczak - 31-12-2010

[Obrazek: eternalsunshinekopia.jpg]

- Mierzwiak - 31-12-2010

No, po koszmarkach (bez urazy :) ) z Unforgiven wracasz do formy.

Aczkolwiek widziałbym ten plakat nieco inaczej, chociaż z punktem wyjścia trafiłeś w dziesiątkę. Całość jako kartka w zeszycie, ale z całkowicie zapełnioną przestrzenią, kluczowe sceny filmu w formie rysunków Joela + typo oczywiście.

Tak czy inaczej plakacik <ok>

- Craven - 31-12-2010

Super.

- patyczak - 31-12-2010

Cytat:Całość jako kartka w zeszycie, ale z całkowicie zapełnioną przestrzenią, kluczowe sceny filmu w formie rysunków Joela

Pomyślałem, żeby wstawić jeszcze jakieś rysunki, ale o scenach z filmu nie pomyślałem:) Ale to jest myśl! Dzięki:)

- Craven - 31-12-2010

tzn z białymi ramkami i taśmą klejącą jakby to były fotki?

- patyczak - 31-12-2010

Nie, nie. Po prostu narysowane na kartce, obok serca.

Znaczy ten już zostawię w spokoju, ale chyba właśnie zrobię drugi, z rysunkami, ale raczej bez serca.

- Mental - 31-12-2010

patyczak napisał(a):Może być?:P

o matko...

dobre, dobre :)

i rzeczywiście patyczak - wróć do swojego dotychczasowego stylu etiud studenckich, bo komercha ci wyraźnie nie leży :)

- Mierzwiak - 07-01-2011

Znowu porwałem się na Arcydzieło:

[Obrazek: heatposter.jpg]

- jarod - 07-01-2011

Rewelacja, zwłaszcza patent z wkomponowaniem tytułu w tagline. Chociaż w związku z tym mógłbyś to tagline nieco bardziej wyeksponować (przenieść na górę czy coś), gdyż sam tytuł dostrzega się dopiero "na drugi rzut oka" :-)