![]() |
|
NASZE PLAKATY - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25) +--- Wątek: NASZE PLAKATY (/Thread-NASZE-PLAKATY--845) |
- Mental - 28-12-2010 jeszcze a propo plakatu Unforgiven. mi się on podoba - nie widzę potrzeby "udoskonalania" go (może z wyjątkiem wyrazu twarzy Hackmana):
- patyczak - 28-12-2010 No Hackman wygląda jakby się urwał z filmu familijnego:) - Gal Anonim - 28-12-2010 Plakat Anforgiwen byłby fajny, gdyby wypieprzono te cztery gęby i lepiej zrobiono stojącego z rewolwerem za plecami Eastwooda. A tak jest kiła. - patyczak - 30-12-2010 Jeszcze coś takiego wykombinowałem:
- military - 31-12-2010 Słabeee. Ja zrobiłbym plakat z kolesiem zastrzelonym w sraczu, w kolorystyce żółto-czarnej. Otwarty wychodek, na nim trup z paroma ranami postrzałowymi. Pod nim jebutny napis: CLINT EASTWOOD UNFORGIVEN Więcej nie trzeba. - patyczak - 31-12-2010 Cytat:Ja zrobiłbym plakat z kolesiem zastrzelonym w sraczu, w kolorystyce żółto-czarnej. Otwarty wychodek, na nim trup z paroma ranami postrzałowymi. Hehe, właśnie o tym myślałem, ale nie miałem pomysłu jak to zrobić:D Jeżeli ktoś ma "Unforgiven" na płytce, może użyczyłby printscreena z sceny w sraczu?:P - Mefisto - 31-12-2010 Ja mam pomysł: daj już sobie spokój z Unforgiven, bo Ci nie leży specjalnie względem poprzednich. :) - patyczak - 31-12-2010 Cytat:daj już sobie spokój z Unforgiven, bo Ci nie leży specjalnie względem poprzednich. :) Z jednej strony to mi się już nie chce, z drugiej czuję się pokonany, więc jeszcze bym coś zrobił:D Zazwyczaj najpierw mam pomysł i dlatego robię plakacik, a teraz było na odwrót:) - military - 31-12-2010 Niestety: 1. nie ma ujęcia nadającego się na plakat 2. mam tylko wydanie dvd5, z cienką jakością, ale ![]() ![]() Musisz sam narysować kibel z trupem.:) - patyczak - 31-12-2010 Może być?:P To oczywiście żart:P - Jakuzzi - 31-12-2010 Rotfl. :) W kazdym razie patyczak wroc do swojego dotychczasowego, dobrego stylu i zostaw juz Unforgiven, bo to ci akurat nie wychodzi. ;) - patyczak - 31-12-2010
- Mierzwiak - 31-12-2010 No, po koszmarkach (bez urazy :) ) z Unforgiven wracasz do formy. Aczkolwiek widziałbym ten plakat nieco inaczej, chociaż z punktem wyjścia trafiłeś w dziesiątkę. Całość jako kartka w zeszycie, ale z całkowicie zapełnioną przestrzenią, kluczowe sceny filmu w formie rysunków Joela + typo oczywiście. Tak czy inaczej plakacik <ok> - Craven - 31-12-2010 Super. - patyczak - 31-12-2010 Cytat:Całość jako kartka w zeszycie, ale z całkowicie zapełnioną przestrzenią, kluczowe sceny filmu w formie rysunków Joela Pomyślałem, żeby wstawić jeszcze jakieś rysunki, ale o scenach z filmu nie pomyślałem:) Ale to jest myśl! Dzięki:) - Craven - 31-12-2010 tzn z białymi ramkami i taśmą klejącą jakby to były fotki? - patyczak - 31-12-2010 Nie, nie. Po prostu narysowane na kartce, obok serca. Znaczy ten już zostawię w spokoju, ale chyba właśnie zrobię drugi, z rysunkami, ale raczej bez serca. - Mental - 31-12-2010 patyczak napisał(a):Może być?:P o matko... dobre, dobre :) i rzeczywiście patyczak - wróć do swojego dotychczasowego stylu etiud studenckich, bo komercha ci wyraźnie nie leży :) - Mierzwiak - 07-01-2011 Znowu porwałem się na Arcydzieło:
- jarod - 07-01-2011 Rewelacja, zwłaszcza patent z wkomponowaniem tytułu w tagline. Chociaż w związku z tym mógłbyś to tagline nieco bardziej wyeksponować (przenieść na górę czy coś), gdyż sam tytuł dostrzega się dopiero "na drugi rzut oka" :-) |