![]() |
|
True Detective [HBO] - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: True Detective [HBO] (/Thread-True-Detective-HBO--3402) |
RE: True Detective [HBO] - joozeek - 02-03-2014 Coraz bardziej przeraża mnie hajp na ten serial, serio. RE: True Detective [HBO] - Hitch - 02-03-2014 Przecież koledzy sobie jaja robią :) RE: True Detective [HBO] - JC-H - 02-03-2014 Nie każdy lubi "rozkminy" i rozbieranie serialu na części pierwsze , szum wokół TD zasłużony, bo to naprawdę dobra produkcja, jaja 4 czy 6 minutowe? RE: True Detective [HBO] - Luxorek - 03-03-2014 (18-02-2014, 21:48)Mental napisał(a): 99% kryminałów sprowadza się ostatecznie do zgadywanki, kto jest mordercą. Dlatego ja obstawiam tego typa: Ding. Ding. Ding ! Mamy zwycięzcę. RE: True Detective [HBO] - raven.second - 03-03-2014 Obejrzane i... nie mogę się doczekać finału. RE: True Detective [HBO] - Craven - 03-03-2014 "Better get those jumper cables ready. The motherfucker's lying." RE: True Detective [HBO] - Mental - 03-03-2014 ' napisał(a):Ding. Ding. Ding ! Mamy zwycięzcę. Podziękowałbym sobie, ale nie chce bulwersować opinii publicznej ;) RE: True Detective [HBO] - Craven - 03-03-2014 Mental czekam na jakiś komentarz do sceny z dwoma czarnymi policjantami w samochodzie :P RE: True Detective [HBO] - joozeek - 03-03-2014 Mental, wygrałeś weekend w asfaltowie. Wiesz, w osiedlu domków z dykty dla ziomali;) RE: True Detective [HBO] - leszek samo zuo - 03-03-2014 And spaghetti monster is... 'What?' :D Najnowszy odcinek to raczej taka cisza przed burzą. Obawiam się, że godzina to może być za mało na domknięcie wszystkich wątków. Cholera, nie mogą tego spieprzyć! Mój mały ranking odcinków: 1x01-05 CZYSTA EPA 1x06 inny, ale wciąż świetny 1x07 jak na razie najsłabszy odcinek, ale to i tak poziom, do którego 95% dzisiejszych seriali nawet się nie zbliża RE: True Detective [HBO] - Mental - 03-03-2014 Cytat:And spaghetti monster is... Kurva, wiara w internecie jest czasami genialna :) RE: True Detective [HBO] - MOLQ - 04-03-2014
RE: True Detective [HBO] - Gal Anonim - 04-03-2014 (25-02-2014, 22:17)Hitch napisał(a): Też o tym pomyślałem.Widze, ze nie ma mnie w temacie chwile i już jakieś dziwne teorie. Sory, ale jeżeli Maggie okaze się szpiegiem kultu to będzie najdebilniejszy zwrot akcji w serialu. Zwłaszcza w kontekście Audrey i jej podejrzewanego przeze mnie molestowania. (25-02-2014, 15:44)MOLQ napisał(a):Przecież jest powiedziane wyraźnie kogo ogląda Marty na ekranie. Rust mówi mu kim jest ta dziewczyna. (Choć po jego reakcji też najpierw myslalem, ze to jego corka.) (25-02-2014, 22:41)Hitch napisał(a):Jakby coś wiedziała to nie zapraszalaby Marty'ego na rozmowę z nią o dziwnych rysunkach, tylko zalatwilaby to sama. (25-02-2014, 23:03)Mush Room napisał(a): Panowie, za bardzo Was fantazja ponosi:)No, dobrze, ze jednak w temacie zastępowal mnie Mush Room. :P RE: True Detective [HBO] - Quay - 04-03-2014 (03-03-2014, 11:47)Luxorek napisał(a):(18-02-2014, 21:48)Mental napisał(a): 99% kryminałów sprowadza się ostatecznie do zgadywanki, kto jest mordercą. Dlatego ja obstawiam tego typa: All hail the king :) Wspaniały odcinek (jak każdy), ogromnie mi się podobał (jak zwykle). Oprócz samej fabuły, sposobu jej prowadzenia, dialogów i zajebistości detektywów, bardzo fajnie było popatrzeć, jak Rust i Marty znów ze sobą współpracują. I ten charakterystyczny wyraz twarzy, który przybiera Marty po kilku chwilach prowadzenia dialogu z Rustem. Powrót starych dobrych czasów :). Czekanie na finał będzie prawdziwą torturą. Na pewno będzie dobrze. In Rust we trust :-) RE: True Detective [HBO] - jarod - 04-03-2014 Cytat:Powrót starych dobrych czasów :).Mi się podobało to, że facet znowu targa na przesłuchania ten swój jebitny notatnik :) RE: True Detective [HBO] - Mental - 04-03-2014 Ile czasu będzie trwał finałowy odcinek? W 60 minutach dadzą rade to zamknąć? RE: True Detective [HBO] - Pitero - 04-03-2014 Te odcinki są za krótkie. Aż nie mogłem uwierzyć, że ten odcinek tak szybko się skończył. Czekam na finał. A później wszystkie odcinki obejrzę jeszcze raz pod rząd. "True Detective" rules. RE: True Detective [HBO] - wujo444 - 04-03-2014 Nie ma bata, robię powtórkę przed finałem jeszcze :) jakoś po 3 odcinku pamiętam zdziwiłem się, że serial ma mieć 8 odcinków, a nie jak mi się ubzdurało 6 i wydawało się to (z punktu widzenia po 3 odcinkach) trochę za dużą liczbą grożącą zbędnymi zapychaczami. A teraz chcę 9 odcinek. RE: True Detective [HBO] - rogaluz - 05-03-2014 Jeszcze pięć dni, ech. Co za serial! RE: True Detective [HBO] - Mental - 05-03-2014 rogulaz, to byłoby masakrycznie dobre. |