Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
PLAKATY! - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17)
+--- Wątek: PLAKATY! (/Thread-PLAKATY--263)

RE: PLAKATY! - Mental - 20-12-2013

DEA - najgorszy plakat roku (i bez celownika w tytule). Mam nadzieję, że w budynku, do którego chcą wejść, jest 10 kg C4 gotowych do odpalenia i taki będzie finał tego filmu.

RE: PLAKATY! - SonnyCrockett - 20-12-2013

Facet na pierwszym planie to jakaś krzyżówka Eastwooda z Brolinem no i może łapy są Arniego, wiadomo z kogo pozbierali elementy do Photoshopa.

RE: PLAKATY! - military - 20-12-2013

"From the director of End of Watch" brzmi lepiej niż "From the writer of Die Hard 5", ale mimo tego trudno nie zauważyć dwóch przerażających słów w creditsach: Skip Woods.

RE: PLAKATY! - Gal Anonim - 20-12-2013

Skip Woods był tylko co-writerem. Ja powoli odnoszę wrażenie, że ten gość to taki Alan Smithee, bo A-TEAM było głupkowate, ale fajne.

RE: PLAKATY! - military - 20-12-2013

A-Team było niemiłosiernie głupie, podobnie jak X-men Origins: Wolverine, a z tego co słyszałem, Hitman też nie był jakiś mega (Swordfisha nie pamiętam). Z takim dorobkiem nie wydaje się, żeby była szansa na coś szczególnie dobrego. Do tego Woods jest wymieniony jako pierwszy, więc można założyć, że Ayer tylko po nim poprawiał.

RE: PLAKATY! - Motoduf - 21-12-2013

Pytanie czy Ayer zgodziłby się wyreżyserować gówno po gigantycznym sukcesie "End of Watch". Wydaje mi się, że facet raczej się teraz pilnuje, a przynajmniej ja bym się na jego miejscu pilnował.

RE: PLAKATY! - Albertino - 21-12-2013

(21-12-2013, 04:52)Motoduf napisał(a): po gigantycznym sukcesie "End of Watch".

coś przeoczyłem?

RE: PLAKATY! - Motoduf - 21-12-2013

No dobra, może mnie trochę poniosło, ale 48 mln zysku przy 7 mln budżetu plus 85% pozytywnych recek na RT to jest spory sukces jak na niskobudżetowy dramat policyjny.

RE: PLAKATY! - Craven - 24-12-2013

[Obrazek: ku-xlarge.jpg]

RE: PLAKATY! - Pitero - 24-12-2013

Szczycę sie tym, że jedyny film pana Paula W.S. Andersona, który obejrzałem to juz dawno zapomniana pierwsza część 'Resident Evil". I mam nadzieje że juz tak pozostanie :)

RE: PLAKATY! - Craven - 24-12-2013

Nah. Resident Evil, Event Horizon i Mortal Kombat :)

Ja tylko nie rozumiem... że dostaje kasę na kolejne Residenty OK. To nawet jako eksperyment można traktować - jak bardzo zły film uda mu się zrobić, w końcu każdorazowo udawało mu się zrobić coś jeszcze gorszego...

Ale czemu k...a ktoś stwierdził, że ten gość powinien kręcić Muszkieterów czy kino katastroficzne?

RE: PLAKATY! - Mental - 27-12-2013

Podobno pierwszy poważny grindhouse:

[Obrazek: 2061990720-almost-human-xlg.jpg]

RE: PLAKATY! - military - 27-12-2013

Spoko pomysł, szkoda że wykonanie to amatorka.

RE: PLAKATY! - Mierzwiak - 28-12-2013

Najgorsze plakaty 2013 - ławka rezerwowych:

[Obrazek: j55i.jpg]

RE: PLAKATY! - Juby - 28-12-2013

Jak to jest ławka rezerwowych to nie wiem co będzie daniem głównym.

RE: PLAKATY! - Albertino - 28-12-2013

Też nie wyobrażam sobie co może być gorsze od Ambassady i Nimfomanki :P

RE: PLAKATY! - Mierzwiak - 29-12-2013

Najgorsze plakaty 2013

Zapraszam!

RE: PLAKATY! - Juby - 02-01-2014

Ostrzegam, widok nowego plakatu Jacka Ryana może spowodować trwałe uszkodzenie oczu:

RE: PLAKATY! - Mierzwiak - 02-01-2014

Standard, od samego początku ten film ma tylko plakaty-ścierwa :)

RE: PLAKATY! - Mefisto - 02-01-2014

Wygląda jak chybiona reklama perfum