![]() |
|
Ile razy w roku w kinie? - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Ile razy w roku w kinie? (/Thread-Ile-razy-w-roku-w-kinie--234) |
RE: Ile razy w roku w kinie? - nawrocki - 04-01-2015 Nie tylko duże jaja, ale i dupę ze stali, żeby 7x siedzieć w kinie 3h. RE: Ile razy w roku w kinie? - Mierzwiak - 05-01-2015 Aaaa... to o tym rymowała Catwoman. Dla niej też każdy raz był zgonem :)
RE: Ile razy w roku w kinie? - Mefisto - 05-01-2015 Zabawne, że część tego hejtu idzie od osób, które nie tylko poszły do kina na, ale i zakupiły Hobbita, części 1, 2 i zapewne 3 xD RE: Ile razy w roku w kinie? - Lawrence - 05-01-2015 Dlatego też łatwiej mi ten hejt przyjąć i jakoś się nim więcej nie przejmuje. :) RE: Ile razy w roku w kinie? - Rozalia - 18-01-2015 32 razy Wolf of Wall Street Nymphomaniac part 1 August: Osage County 12 Years a Slave American Hustle Nymphomaniac part 2 Her Inside Llewyn Davis 300: Rise of an Empire Kamienie na szaniec Captain America: Winter Soldier Railway Man Locke Amazing Spiderman 2 Godzilla X-Men: Days of the Future Fast Babadook 22 Jump Street Begin Again Ewolucja Planety Małp Most Wanted Man Magic in the Moonlight Sin City: A Dame to Kill for Miasto 44 I Wish I Was Here Bogowie Gone Girl Fury Judge Rec 4: Apocalipsis Interstellar Nightcrawler Osiem seansów więcej niż w 2013, ale rekordowy pozostaje 2012 z 48 ;) Cóż, w tym roku czas dobić wreszcie do pięćdziesiątki ;) RE: Ile razy w roku w kinie? - Gaahl - 01-04-2015 W kinie staram się być raz w miesiącu ale zdaża się że nie mam czasu wiec filmy oglądam w domu. RE: Ile razy w roku w kinie? - Juby - 02-04-2015 Niesamowita historia. Moja lista kinowych seansów 2014 1) Wilk z Wall Street 2) 47 Roninów 3) Pod Mocnym Aniołem 4) RoboCop 5) Jack Strong 6) LEGO® PRZYGODA 7) Nimfomanka – Część I 8) Nimfomanka – Część II 9) Tajemnica Filomeny 10) Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz 3D 11) Niesamowity Spider-Man 2 12) Godzilla 13) X-Men: Przeszłość, która nadejdzie 14) Ewolucja planety małp 15) Strażnicy Galaktyki 16) Miasto 44 17) Annabelle 18) Zaginiona dziewczyna 19) Interstellar 20) Hobbit: Bitwa Pięciu Armii RE: Ile razy w roku w kinie? - szyman - 23-04-2015 Ja tylko 19 razy w tym roku planuję pobić ten rekordzik :D Godzilla Gone Girl Most Wanted Man X-Men: Days of the Future Fast Babadook 22 Jump Street Begin Again Ewolucja Planety Małp Magic in the Moonlight Amazing Spiderman 2 Sin City: A Dame to Kill for Interstellar Nightcrawler Miasto 44 I Wish I Was Here Bogowie Fury Judge Rec 4: Apocalipsis Do Waszej dyspozycji jest już mój nowy blog - http://wojteklogistyk.blox.pl/html. Serdecznie zapraszam. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pelivaron - 09-08-2015 Właśnie ogarnąłem, że pobiłem swój rekord wizyt w kinie sprzed roku. Wynosił on zaledwie osiem wypadów do kina. W tym roku mam ich już 13: Paddington Exodus: Bogowie i królowie Snajper Chappie Dom Avengers: Czas Ultrona Max Max: Na drodze gniewu San Andreas W głowie się nie mieści Minionki Ant-Man Mission Impossible: Rogue Nation Mały Książę Najbardziej żałuję braku wizyty na JW - co nie jest moją winą, byłem na tym filmie dwa razy (w dwóch różnych kinach) i zostały one odwołane. Co do planów na resztę roku to mam nadzieję przekroczyć 20 pozycji. I raczej mi się to uda - w samym sierpniu jeszcze co najmniej dwa razy zawitam w kinie. RE: Ile razy w roku w kinie? - Gieferg - 15-08-2015 U mnie będzie najsłabszy rok od 2011. Zaliczone jak dotąd: - Chappie - Fast & Furious 7 - jak dotąd rozczarowanie roku - Avengers Age of Ultron - Mad Max Fury Road - jak dotąd film roku - Jurassic World - Terminator Genisys - jak dotąd dno roku, żałuję wydanej kasy A w planach tylko Spectre i Star Warsy. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pitero - 16-08-2015 A ja idę na rekord, do tej pory mam już 51 seansów (w ubiegłym roku miałem wszystkich 59). Dzisiaj idę na "Dar", jutro na "Amy", gdzieś w tygodniu jeszcze na "Małego księcia", no i w piątek na "Kryptonim UNCLE". To będzie mój najlepszy rok :) RE: Ile razy w roku w kinie? - Juby - 17-08-2015 U mnie póki co tyle: 1) Szybcy i wściekli 7 2) Avengers: Czas Ultrona 3) Mad Max: Na drodze gniewu 4) San Andreas 5) Jurassic World 6) Terminator Genisys 7) W głowie się nie mieści 8) Ant-Man 9) Mission: Impossible – Rogue Nation Przede mną Fantczterystyczna Czwórka (może), Kryptonim U.N.C.L.E., Marsjanin (może), Spectre, Dobry dinozaur (może), W samym sercu morza (może) i Star Warsy. Czyli na pewno 12 seansów, może 16. Jeśli nie dojdzie do tych 16 seansów to będzie dla mnie najsuchszy rok w kinowe seanse od 2010. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pelivaron - 30-09-2015 Sierpniowo-wrześniona aktualizacja: Paddington Exodus: Bogowie i królowie Snajper Chappie Dom Avengers: Czas Ultrona Max Max: Na drodze gniewu San Andreas W głowie się nie mieści Minionki Ant-Man Mission Impossible: Rogue Nation Mały Książę Kryptonim U.N.C.L.E. Bystry Bill Karbala Król życia Więzień labiryntu: Próby ognia Niestety doświadczenie mnie nauczyło, że z kinami w moim mieście lepiej nie robić sobie jakichś planów na co do kina. Jedynie najbliższe 2-3 tygodnie, jak już seanse i zapowiedzi są ogarnięte. Na początku października na bank zawitam na dwóch filmach: Marsjanin i Hotel Transylwania 2. RE: Ile razy w roku w kinie? - Gieferg - 30-09-2015 Zanosi się, że jednak dobiję do dziesięciu. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pitero - 30-09-2015 Ja już pobiłem swój ubiegłoroczny rekord (59 seansów) i teraz mam 64 a do końca roku jeszcze trochę i czuje, że to będzie mój najlepszy rok którego chyba już nigdy nie pobiję i nawet nie będę miał zamiaru :) RE: Ile razy w roku w kinie? - Raul7 - 06-10-2015 Ja niestety przez operację i chorobę, jaką przechodziłem musiałem odpuścić seanse kinowe na prawie rok czasu! Niedawno wróciłem do oglądania filmów na wielkim ekranie, czysta przyjemność po tak długim czasie :D w tym roku swojego rekordu nie pobiję (ok30), ale na przyszły rok wyznaczam cel 50 filmów ! :) RE: Ile razy w roku w kinie? - Juby - 06-10-2015 Cel 50? Idiotyzmem jest ustalać sobie taki cel! Najpierw się sprawdza jakie filmy w przyszłym roku nas interesują i na jakie czekamy. Ustalanie docelowej liczby seansów w roku, nie bacząc na przyszłoroczne premiery jest głupie. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pitero - 06-10-2015 Napisał 50 filmów a nie seansów w kinie :) RE: Ile razy w roku w kinie? - Juby - 06-10-2015 Nie ważne. Mogę w przyszłym roku iść do kina na 50 filmów, ale równie dobrze mogę iść tylko na 5. Wszystko zależy od tego jakie filmy będą mnie interesować. Wyznaczać sobie cel "minimum 50 filmów w przyszłym roku" jest zwyczajnie głupie, chodzenie do kina to nie wyścig, nie trzeba bić rekordów. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pelivaron - 06-10-2015 Ja pierdole, głupie a wręcz durne to jest czepianie się tego. Jego sprawa na co będzie chodził i na co będzie wydawał kasę. Może chodzi do kina dla samego pójścia, sprawia mu to przyjemność. Dla mnie oglądanie nawet słabszego filmu w kinie, który w teorii aż mnie tak nie grzał i nie czekałem na niego z zapartym tchem jest wielką przyjemnością i robi zdecydowanie większe wrażenie aniżeli w domowym zaciszu.. |