![]() |
|
Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki (/Thread-Gry-pytania-dyskusje-popierd%C3%B3%C5%82ki--883) |
RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Anielski_Pyl - 12-12-2011 Rayman: Origins zebrał bardzo wysokie noty, idąc przy tym niejako pod prąd panujących trendów. I znów mamy ten zajebisty paradoks: gracze płaczą, że robi się teraz same liniowe FPSy i chcą czegoś świeżego. Powstają wówczas takie gry, jak Mirror's Edge czy Rayman właśnie, ale wyniki kasowe są żałosne, bo prawie nikt nie chce w nie grać... :/ http://www.ps3site.pl/kiepska-sprzedaz-rayman-origins/94300 RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Karol - 12-12-2011 Bardzo smutna wiadomość, szczególnie biorąc pod uwagę zapewnienia twórców, że od sukcesu R:O zależy wydanie sequela do BG&E :(. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Arahan - 12-12-2011 Informacja odnośnie The Last of Us ze studia ND - gra tylko dla osób powyżej 18 roku życia. Brak trybu multiplayer, kampania skupiona na single :) mnie to bardzo cieszy. Więcej info pod: http://www.ppe.pl/news-12330-The_Last_of_Us_tylko_dla_doroslych.html RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Anielski_Pyl - 12-01-2012 Miał ktoś z was w RDR: Undead Nightmare na PS3 (wersja pudełkowa) taki bug, że po 1/3 gry konie skręcały w przeciwną stronę od zamierzonej? :/ RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Mierzwiak - 12-01-2012 To nie jest bug, konie-zombie tak się zachowują. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Anielski_Pyl - 12-01-2012 Dzięki za błyskawiczną odp., bo już miałem kasować save'a i grać od nowa. Czyli taka ich natura :) RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - BezcelowyAlbatros - 31-01-2012 GTA IV. Pytanie odnośnie Carmen a konkretnie opcji leczenia. Ile razy do niej dzwonię w ogniu walki, odpowiada mi, żebym "odpoczął chwilę", albo "uciskał rany", odczekuję chwilę ale zdrowia mi i tak nie przybywa. Nie wiem, udało mi się odzyskać trochę energii tym sposobem chyba ze 2 razy na dziesięć. Czy to jakiś bug w grze, czy trzeba spełnić jakieś specjalne warunki? Wiem, że jak się za często dzwoni, albo za rzadko do niej jeździ, to po prostu odmawia pomocy a tu wygląda to tak, jakby chciała pomóc, ale ta pomoc nie działała. Jak tak dalej będzie, to chyba z nią zerwę :-) RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - military - 02-02-2012 Kupiłem w Biedronce trylogię UFO, łamiąc swoją zasadę "nie gram na PC". I już mam wątpliwości, czy w ogóle zagram. Mam nadzieję, że giera odpali na W7 albo Viście - dopiero po fakcie zauważyłem, że w wymaganiach podany jest 2000/XP. W necie nic nie mogę znaleźć o W7 dla UFO: Aftermath. Może ktoś próbował już ją odpalić na tym systemie? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - military - 02-02-2012 Gra działa, ale mam problem: gram na laptopie 16:9 z radeonem i catalystami. gra działa w 4:3; laptop automatycznie przestawia się w ten tryb, ale... ścieśnia obraz aż za bardzo. Jak to naprawić? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Anielski_Pyl - 24-02-2012 Gość się ze mną kłóci, to tutaj może ktoś potwierdzi. Jak rozumiem PS Vita za złotówkę w ofercie Play zawiera się w 24-miesięcznym abonamencie (95 zł miesięcznie). Zgadza się? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Khet - 24-02-2012 Playa nie mam więc nie wiem jak to wygląda w praktyce: http://blogplay.pl/wp-content/uploads/2012/02/Cennik21luty2012-vita.pdf RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - BezcelowyAlbatros - 25-02-2012 Mam pytanie odnośnie Xbox Live Arcade. Czy, jakbym założył tam konto na kompie i kupił grę na Xboxa za pośrednictwem PC, bo nie mam karty WiFi w X360, czy jest możliwość ściągnięcia jej na pieca, i zgranie w jakiś sposób na Xboxa (nie wiem, pendrivem, dvd-r?). Konsola nie przerobiona, oczywiście. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - military - 25-02-2012 A nie możesz kabla od netu przeciągnąć na kwadrans do Xboksa? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Indeksiarz - 25-02-2012 (24-02-2012, 23:35)Anielski_Pyl napisał(a): Gość się ze mną kłóci, to tutaj może ktoś potwierdzi. Jak rozumiem PS Vita za złotówkę w ofercie Play zawiera się w 24-miesięcznym abonamencie (95 zł miesięcznie). Zgadza się? Do tego trzeba będzie doliczyć abonament dla 3g który wynosi 39 zł RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Hitch - 26-03-2012 Zachęcony opinią Miltona pożyczyłem od kumpla kolekcję "Metal Gear Solid" HD i zacząłem grać w dwójkę. Jak wczytać grę w trakcie rozgrywki? Pod selectem jest Codec, a pod startem sama pauza. Jestem perfekcjonistą, jeśli chodzi o skradanki i wkurza mnie, kiedy coś mi nie wychodzi. W takich hcwilach zwykle wczytuję grę, ale tu... się nie da. Chyba, że japońce jakoś ukryły tę opcję w swoim dążeniu do robienia wszystkiego inaczej. Stąd moje pytanie, czy żeby na PS3 wczytać grę muszę restartować grę za każdym razem, czy da się wygodniej to robić? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Anielski_Pyl - 26-03-2012 "Wczytywanie gry" - masz na myśli restart od checkpointu? Bo jeśli o to ci chodzi, to wiedz, że to gra z 2001 r. i zaczynać możesz od ostatniego save'a, którego manualnie wykonałeś. Dopiero w MGS: Peace Walker możesz restartować misje z poziomu pauzy. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Gal Anonim - 26-03-2012 O ile pamiętam to najszybszy sposób na wczytanie sejwa to zabicie się. :) RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Hitch - 26-03-2012 Anielski, wiem z którego roku to gra. Nie mam szajby na tym punkcie. Pytałem, bo to dla mnie nowość. A raczej zaskakujący krok wstecz, bo nawet w jedynce na PC nie było problemu z wczytywaniem checkpointów, kiedy się chciało. Nawet w "Splinter Cellu" na PS2 można było sejwować i wczytywać wedle uznania... No cóż, trudno. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Anielski_Pyl - 27-03-2012 Ja mam pytanie do użytkowników PS Store. Zawsze kupuję gry w pudełku, ale z niektórymi się tak nie da. Wiem, że prócz tych kart do PS Store, można podpiąć pod PS Store swoje konto bankowe i w ten sposób przelewać kasiorkę. No właśnie, gdybym chciał zrobić to dziś, od czego zacząć? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Khet - 27-03-2012 Nie da się podpiąć konta bankowego, można skorzystać co najwyżej z karty kredytowej (lub debetowej o ile ta obsługuje e-płatności). Jednak nawet wtedy można przelewać ustalone kwoty (min. 20zł, 40 zł itd). |