![]() |
|
Transformers: Dark of the Moon (2011) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +---- Dział: TRANSFORMERS UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-TRANSFORMERS-UNIVERSE--68) +---- Wątek: Transformers: Dark of the Moon (2011) (/Thread-Transformers-Dark-of-the-Moon-2011--1487) |
- Snappik - 27-04-2011 Przecież to Crysis 2, an nie jakiś film... - military - 27-04-2011 A ja nie widzę zapodawanych przez Danusa zdjęć. Nawet jak kliknę "pokaż obrazek", wyświetla się tylko biały gif zatytułowany "NO". - Danus - 27-04-2011 Może masz jakąś przeglądarkę "no name'a"? Mi się wyświetla:) A odnośnie ostatniego screena, to widać, że ILM pozamiata w tym filmie:) - Mierzwiak - 27-04-2011 Danus napisał(a):widać, że ILM pozamiata w tym filmie:)Pozamiatało przy pierwszej części, czym tu się podniecać? Wieści głoszą, że panowie i panie z ILM pracują nad TF 7dni w tygodniu po 12 godzin. Biedacy. - Lawrence - 27-04-2011 Danus napisał(a):A odnośnie ostatniego screena, to widać, że ILM pozamiata w tym filmie:) Efekty specjalne to akurat jedyna rzecz o jaką się nie martwię i jaka stała zawsze na najwyższym poziomie. Bardziej mnie jednak intryguje ta i irytyuje ta postać: W ogóle jak oni planują rozwiązać tę całą sprawę :???: W poprzednich częściach niby robiło się z Mikaeli i Sama parę na wieczność, a teraz kolejna część i Sam sobie nową laskę znalazł :???: - Mierzwiak - 27-04-2011 Lawrence napisał(a):W poprzednich częściach niby robiło się z Mikaeli i Sama parę na wieczność, a teraz kolejna część i Sam sobie nową laskę znalazł :???:Mam na to bardzo proste rozwiązanie, będące jednocześnie materiałem na gag! Wystarczy że Shia rzuci tekst pokroju "Nie mogła zaakceptować że tak dużo czasu spędzam na hottestMILFs.com" i gotowe. Wątek rozwiązany, a widownia ze śmiechu wypluwa popcorn. Yay. - Snappik - 28-04-2011 Jakiś ziomek na IMDB podał w miarę wiarygodny wygląd trailera: - Danus - 28-04-2011 Nowy screen z filmu, a już dziś pojawi się trailer.
- Perfik - 29-04-2011 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-mAEb7S0mhg&feature=player_embedded[/youtube] Muszę przyznać, że wygląda to całkiem nieźle. - Danus - 29-04-2011 Coś niesamowitego. Takich emocji nie zapewniał nawet trailer do dwójki. Tym zwiastunem moje zaufanie wraca, na pewno będzie widowiskowo, mam nadzieję tylko, że nie będzie głupiego humoru. - Mierzwiak - 29-04-2011 Danus napisał(a):mam nadzieję tylko, że nie będzie głupiego humoruBędzie, pisałem, to już dawno i wspomnicie moje słowa. Trailer MEGA widowiskowy, ale powiem wam jedno: w 2D pod względem rozmachu akcji zmiotłoby wam portki, w 3D to będzie nieoglądalne, może jeszcze w IMAXach ujdzie, ale nie w normalnych kinach. That's creepay! - Danus - 29-04-2011 Mierzwiak, ale w zwiastunie wyraźnie widać, że Bay jednak odsunął się z kamerą od akcji- to na plus. - Mikoto - 29-04-2011 Porządny, dość klimatyczny. Najbardziej kopią oczywiście momenty z tymi statkami. Scena kiedy jeden wydostaje się z piasku na księżycu to klimatyczne arcydzieło (jeśli sobie przypomnieć jak antyklimatyczne były poprzednie części). Może jednak trójka będzie miała jakiś swój klimat i nie będzie zupełnie bezpłciowa tak jak dwójka. I szkoda, że w tym zawalającym się budynku, w którym był Sam i tak nikt nie zginie (a już na pewno on-screen). - Snappik - 29-04-2011 W przeciwieństwie do Mierzwiaka uważam, że 3D zryje beret po całości. Bay dba o takie rzeczy i myślę, że jest świadomy tej zabawki. Co do trailera - mamma mia! To będzie najbardziej widowiskowy film tego roku. Ile tu jest wyrąbanych ujęć (Bumblebee i jest Mctwist na budynku - whoaaaa!), jak to wygląda! Chyba sceny "księżycowe" z teasera też się znajdą w filmie. Żeby tylko jeszcze jakaś fabuła była... - Gieferg - 29-04-2011 Zwiastun spoko, ale muszę jeszcze obejrzeć w HD na normalnej wielkości ekranie zanim zacznę się nim jarać ;) Cytat:jeśli sobie przypomnieć jak antyklimatyczne były poprzednie części Zdefiniuj "antyklimatyczny" w tym konkretnym przypadku bo kompletnie nie rozumiem co masz na myśli. - gigacz - 29-04-2011 Epa, ale już tęsknie za Megan Fox. W oczach tej nowej blondi również wyraźnie widać głód rozumu, ale Megan to klasa sama w sobie. Megan posiadała urok tej miss prowincji, no ale zobaczymy, ta nowa cizia raptem w dwóch ujęciach była :razz: - Mierzwiak - 29-04-2011 Snappik napisał(a):Bay dba o takie rzeczy i myślę, że jest świadomy tej zabawki.Tylko że jeszcze nie tak dawno Bay był jej wielkim przeciwnikiem. Nie żeby miało to jakieś znaczenie, ni i druga sprawa - czy ten film potrzebuje 3D? N. I. E. Jak zresztą każdy inny. Z perspektywy czasu, mimo że 3D w Avatarze było świetne, uważam że NIC (eat that, Cameron!) bym nie stracił oglądając go po prostu w wersji cyfrowej. Przyznaję, patrząc na zwiastun TF3 chętnie zobaczyłbym te wszystkie wykurwistokickassoweCGIakcje na dużym ekranie, ale z takim samym podejściem szedłem na TF2 i ten seans był katorgą, więc nie, drugi raz nie dam się nabrać, tym bardziej że pewnie będą grać tylko w 3D, a to mnie nie interesuje. - Lawrence - 29-04-2011 No muszę przyznać, że ludzie z ILM dali czadu :smile: Wygląda to naprawdę widowiskowo i chyba się nawet wybiorę do kina. Do pełni mego szczęścia brakuje tylko Megan Fox, a tak mam tą laskę, która nie wiedzieć czemu strasznie mnie irytuje swoją obecnością. Cholera to już drugi film w tym po "Piratach z Karaibów", gdzie przyjemność z oczekiwania psuje mi obsadzanie głównych ról żeńskich. :???: - Mierzwiak - 29-04-2011 Wzdychasz do plastikowej Megan Fox a krzywisz się na Penelope Cruz? Wstydź się :razz: - Lawrence - 29-04-2011 Nie :razz: Gdyż Penelope irytuje mnie, że prawie wszędzie gra wściekłą Latynoskę. Więc chodzi mi o zachowanie, a nie urodę :smile: A zresztą chyba sam musisz się przyznać, że już chyba w Tranformerach wolałeś Megan od Rosie? :razz: Przy czym wiadomo trójki nie znamy, ale mnie już po trailerach dziewczyna Stathama zniechęca. |