![]() |
|
Friends (NBC, 1994-2004) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: Friends (NBC, 1994-2004) (/Thread-Friends-NBC-1994-2004--105) |
- Tyler Durden - 25-01-2006 Co zrobić, a miało być tak pięknie... Ale kto wie, czy kiedyś do tego jednak nie dojdzie... - tomashec - 21-03-2006 od 29 marca w tvn siedem o 19.40 - w koncu - siodmy sezon "friends". codziennie. powtorki po 16.00. nareszcie zobacze nowe odcinki, bo w niekodowanej stacji siodmego sezonu jeszcze nei zapodawali.. yeah! - Q - 21-03-2006 Yeah dla tych co mają TVN Siedem :( Jakby po raz pierwszy 7 serii w niekodowanej stacji nie mogli dać na kanale, który ma większy zasięg :? . - tomashec - 21-03-2006 w kazdej wiekszej kablowce jest wiec zasieg spory. poza tym wole ogladac to w tvn siedem niz w polsacie, ktory olal sobie sprawe i co rusz rozpoczynal emisje i nigdy nie mogl sie wziac w garsc i pociagnac dalej... - Q - 21-03-2006 Nie każdy ma kablówkę, a pozatym jeśli ma Puls i TV 4, to i TVN Sedem być powinien. Od kilku TVN ma podpisana umowę na emisję produkcji WB, więc nic dziwnego że na Polsacie nie ma. - tomashec - 16-09-2006 wlasnie ogladam sobie 8 sezon na tv4 i cholera teraz do mnie dotarlo ze od tego momentu gdy scenarzysci polaczyli monike i chandlera przestalem lubic tych bohaterow. a teraz to mi dzialaja na nerwy. chandler nie jest smieszny zupelnie, a stal sie strasznym pantoflarzem, a gdy widze monice ze swa rozkrzyczono-wrzeszczaca postawa szlag mnie trafia. tez tak macie...? - Sidda - 16-09-2006 biorac pod uwage jak ewoluowala kazda z postaci z Friendsow Chandler doprawdy nie wyszedl najgorzej;) a ze Monica jeszcze bardziej oszalala w swej slabosci;) to juz inna sprawa. a nie denerwuje cie ze z Joeygo zrobiono kompletnego kretyna, zauwaz w pierwszym sezonie daleko mu bylo do postawy z kolejnych. - Dr_Strangelove - 20-09-2006 Dziś tj 20 września 2006 r dzięki stacji na "T" obejrzałem jeden z najzabawniejszych odcinków "Przyjaciół" (według mnie był naprawdę dobry). Gościnnie wystąpił Brad Pitt jako kolega szkolny Moniki, Rachel i Rosa. Postac przez niego kreowana wspólnie z Rosem w latach szkoły założyła klub anty - Rachel. Wspólne spotkanie nastraja ich do wspomnień i uszczypliwości. the rumor;) - Sidda - 20-09-2006 oficjalnie odcinek ten jest uznany za jeden z lepszych pewnie rowniez za sprawa spotkania sie na planie owczesnego malzenstwa panstwa pitt... ponoc jedno i drugie bylo bardzo zdenerwowane i naturalnie pomylilo sie na poczatku kilka razy a potem juz zgodnie nakrecilo caly odcinek... 'moich dwoch najwiekszych wrogow: rachel green i węglowodany' ;D - MOLQ - 20-09-2006 Odcinek byl miodzio :D tak jak wiekszosc :) Chandler jak zawsze wymiatal :) no i Joey ( jedzenie indyka) . - tomashec - 20-09-2006 macie racje.odcinek byl przepyszny... a co do bohaterow: joey jest coraz bardziej rozbrajajacy wiec nie mam scenarzystom nic za zle. chandler kiedys w pierwszych sezonach potrafil rozbawic do lez, teraz jest tylko cieniem, grubym cieniem;) - Sidda - 20-09-2006 alez nie chce spoilerowac ale ten 'cien, gruby cien';) w 10 serii z pewnoscia taki gruby nie bedzie zreszta widac jak Perry zmagal sie z tym problemem np. miedzy 6 a 7 seria;) ubrali w to samo zrobili podobna fryzure ale roznica jest uderzajaca - Mefisto - 21-09-2006 dokładnie :) ale i tak Chandler pozostaje śmieszny, pantoflarz nieco to fakt, ale czasem potrafi nadal rozbawić jedną miną czy słowem :D - tomashec - 25-09-2006 po 8. bedzie i 9. seria na tvn siedem emitowana - jednym ciagiem. hura! - Anonymous - 26-09-2006 Jezeli Lubicie ten serial, to bloopersy napewno Was zainteresują ;) 1 sezon 2 sezon 3 sezon 4 sezon 6 sezon 7 sezon 8 sezon 9 & 10 sezon part 1 part 2 a tak na marginesie - uwielbiam, ten serial, mam wszystkie serie, i 5,6,8 i 10 znam prawie na pamięć - moim skromnym zdaniem są najlepsze :D - Mefisto - 27-09-2006 witamy, witamy tym bardziej miłośnika :D - MOLQ - 27-09-2006 Anet dzieki za linki :D usmialem sie do lez :D :twisted: - Anonymous - 27-09-2006 :wink: thx, za powitanie, jak coś jeszcze znajdę w tym stylu to podrzucę :) Re: the rumor;) - Jakuzzi - 29-09-2006 Sidda napisał(a):oficjalnie odcinek ten jest uznany za jeden z lepszych pewnie rowniez za sprawa spotkania sie na planie owczesnego malzenstwa panstwa pitt... ponoc jedno i drugie bylo bardzo zdenerwowane i naturalnie pomylilo sie na poczatku kilka razy a potem juz zgodnie nakrecilo caly odcinek... A mi sie srednio ten odcinek podobal. Pitt wciagniety wyraznie sile, zeby wystapic wspolnie z zona. Przecietna jest ta jego postac, a przede wszystkim - malo smieszna. Za to wczorajszy odcinek byl rewelacyjny, zwlaszcza watek ogladania kasety video ze sfilmowanym porodem. Teksty typu: "Teraz juz wiem dlaczego matka mnie nienawidzi" albo "- Patrzcie! - Co? Rozerwalo jej dupe?", rozlozyly mnie na lopatki. ;) - tomashec - 12-10-2006 dzis zapodali ostatni odcinek 8.serii . i cholera spieprzyli to (nie telewizja tylko producenci). wyszla z tego nieznosna mamalyga, ktora momentami ostro zalatywala chamska telenowela. nic do smiechu prawie i te milosne rozterki tria rachel-joey-ross .... oby juz w pierwszych odcinkach 9 sezonu wszystko wrocilo do normy... |