![]() |
|
Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? (/Thread-Gdzie-obejrze%C4%87-transmisj%C4%99-z-rozdania-Oscar%C3%B3w--3131) |
RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Craven - 24-02-2013 ueh... RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - SonnyCrockett - 24-02-2013 Takie oglądanie Oskarów ma tylko sens w większym gronie z browarek i słonymi orzeszkami. Żarty padają lepsze niż na ekranie :P Niestety obecnie nie mam teraz już z kim oglądać bo ludzie sobie porobili dzieci, żony. :P RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Spirit - 25-02-2013 Mierzwiak, co z Ciebie za kinoman, prawdziwy kinomaniak z krwi i kości poświęci swoje zdrowie, pracę, rodzinę i co tam jeszcze dla tej jednej nocy w roku, przecież to najważniejsze nagrody filmowe, wybiera się najlepsze na świecie filmy, najlepszych na świecie aktorów i wszystko naj, wstydź się;) RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Lawrence - 25-02-2013 Wszyscy tutaj źle podają godzinę rozpoczęcia. OK, oficjalnie to jest 2:30, ale nie zapominajmy, że od 2 jest Red Carpet!!! Aż czy w sumie nie to jest zawsze najważniejsze i najbardziej dyskutowane, kto jak wyglądał i w co się ubrał? :P RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - simek - 25-02-2013 A pierwsza nagroda zostanie przyznana o 0245. Mam tylko nadzieje, że czerwony dywan będzie pokazany mniej chaotycznie niż w poprzednich latach. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Persona non grata - 25-02-2013 Ja czekam na Jennifer L. na czerwonym dywanie :) RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Lawrence - 25-02-2013 @Persona non grata no wiesz zaskoczyłeś mnie ;) RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - simek - 25-02-2013 Wow - stream z czerwonego dywanu trwa już od godziny: http://www.deadline.com/2013/02/video-oscars-red-carpet-live-stream/ RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Lawrence - 25-02-2013 Dokładnie. Prosieben chyba od 01:00 zaczyna. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Bogdan - 25-02-2013 no już leci relacja. ładnie Chastain wygląda. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - simek - 25-02-2013 Samantha Barks - o rany jaka dobra dupcia! RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Lawrence - 25-02-2013 Prosieben ma swojego własnego wysłannika na czerwonym dywanie. Czy Canal+ też tak ma, czy tylko studio? W sumie kiedyś na Prosieben oprócz wysłannika było i studio, ale zamienili je na reklamy. Rozumiem, że ten temat służy do relacjonowania na żywo co się dzieje i dzieleniem się wrażeniami? RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - simek - 25-02-2013 Cytat:Czy Canal+ też tak ma, czy tylko studio?Pffff, chyba kpisz, studio C+ na dobrą sprawę tylko poziomem wykonana różni się od transmisji, którą możesz zrobić z kumplem w domu - oglądacie streama przez internet i w przerwach komentujecie coś do kamery. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Bogdan - 25-02-2013 W końcu mogę zastosować w praktyce 1,5 roku nauki niemieckiego na drugiej specjalizacji - wywiad z Waltzem po niemiecku :D RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Lawrence - 25-02-2013 To ja w takim razie oczekuję za rok relację z Oscarów na żywo od KMFu ;) Kreacje na razie OK, ale jeszcze żadna mnie nie zachwyciła. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - PropJoe - 25-02-2013 Serio jarają Was kreacje? Waltz coś ciekawego powiedział? Stream z PRO7 chyba lepszy a przynajmniej mniej przewidywalny. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Lawrence - 25-02-2013 O fajnie Christoph Waltz udzielił króciutkiego wywiadu. W sumie trudno mi sobie przypomnieć, kiedy ostatnio jakiś austriacki aktor, był w Niemczech tak lubiany i szanowany? OK, Chrica Tuckera to już mi mniej chce się słuchać. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - simek - 25-02-2013 (25-02-2013, 02:30)PropJoe napisał(a): Serio jarają Was kreacje?Jarają nas ładne aktorki, a to co mają na sobie to drugorzędna kwestia. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - Bogdan - 25-02-2013 lol, prezenterka wyglądająca i zachowująca się jakby chciała wychędożyć Coopera mnie rozwala. RE: Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów? - PropJoe - 25-02-2013 Ok. W tej kategorii z tego co widziałem, jak dla mnie, prowadzi Kerry Washington. |