![]() |
|
Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 (/Thread-Bottom-5-rozczarowania-i-najgorsze-filmy-2013--3504) |
RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - patyczak - 03-01-2014 O nie, zapomniałem o największym gównie jakie obejrzałem w tym roku:D Najniżej oceniłem FF6, które było tak kiepskie, że totalnie wyleciało mi z głowy istnienie tego filmu:D RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Berus - 03-01-2014 Najgorsze: 1. Die Hard 5 2. After Earth 3. Scary Movie 5 4. G.I. Joe: Retaliation 5. Star Trek Into Darkness Rozczarowania: 1. Django 2. Elizjum 3. The World's End 4. Only God Forgives 5. Prisoners RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Perfik - 03-01-2014 Rozczarowania: 1. Only God Forgives 2. The World's End 3. Ain't Them Bodies Saints 4. Pacific Rim 5. World War Z Najgorszych nie będzie, bo zbyt cenię swój czas, żeby marnować go na filmy w stylu Die Hard 5. RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - shamar - 03-01-2014 (03-01-2014, 19:50)military napisał(a): Shamar, swoje ostateczne typy napisz w nowym poście. Rozumiem, że będzie termin ze 2 tygodnie, nie? Bo chcę w tym czasie nadrobić kilka gniotów ;) RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Juby - 04-01-2014 1) Pacific Rim 2) Iron Man 3 3) Thor: The Dark World 4) Szklana pułapka 5 5) Tylko Bóg wybacza I chyba tyle w temacie rozczarowań. RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Mierzwiak - 04-01-2014 Rozczarowania: 1. Pacific Rim 2. Elysium 3. Iron Man 3 4. Star Trek: Into Darkness 5. Thor: The Dark World Najgorsze: 1. Elysium 2. World War Z 3. The Bling Ring RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - military - 04-01-2014 Shamar: będę podliczał w miarę pojawiania się kolejnych postów, a ostateczne wyniki podam jak już wypowie się każdy, kto chciał się wypowiedzieć. Tylko że głosy lecą szybko, więc miło byłoby, gdybyś się pospieszył, bo chyba 2 tygodnie to za dużo.:) RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Danus - 04-01-2014 Najgorsze: 1. G.I. Joe: Retaliation 2. Zero Dark Thirty 3. After Earth 4. Pain and Gain 5. Gravity Rozczarowanie: 1. Only God Forgives 2. Elizjum 3. Hobbit Deslolation Of Smaug 4. Man Of Steel 5. Lone Ranger Oczywiście są to filmy, które widziałem. Zdaję sobie sprawę, ze mogłem pominąć gorsze gówna, ale z racji, że ich nie widziałem nie zaliczam:P RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - patyczak - 04-01-2014 Danus, a my tu wszyscy oceniamy przecież filmy, o których tylko słyszeliśmy:D Ps. Dzięki ocenie 2/10 myślałem, że Gravity to zdecydowanie najgorszy film roku według Ciebie, a tu jeszcze cztery inne:D RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Danus - 04-01-2014 Wiem, może komuś się wydawać głupie co napisałem, ale z drugiej strony ktoś może też powiedzieć "co? on dał Gravity w najgorszych? Przecież Die hard 5 było gorszym gównem" Także tego...:P RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - patyczak - 04-01-2014 E tam, ja też za takie filmy jak Die Hard 5 nawet się nie zabieram. RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Cassel - 04-01-2014 Moje skromne rozczarowania: 1. Django Unchained 2. Oblivion 3. Now You See Me 4. Lincoln 5. Układ zamknięty Najgorszych nie podaję, bo układałbym taką piątkę mocno na siłę. Wciąż jeszcze potrafię mieć jakąś tam frajdę nawet z oglądania kiepskich filmów i znaleźć w nich coś dla siebie. Totalnie najgorszych nie stwierdziłem (musiałbym chyba obejrzeć coś od The Asylum albo Uwe Bolla), a potencjalnych gówienek takich jak DH5 unikam. RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Gieferg - 04-01-2014 Cytat:Wciąż jeszcze potrafię mieć jakąś tam frajdę nawet z oglądania kiepskich filmów i znaleźć w nich coś dla siebie. Tylko co z tego? Nadal chyba można wskazać, które są najgorsze z tych, które widziałeś (albo najmniej dobre jeśli wolisz) nawet jeśli dostarczają "jakiejś tam frajdy" ? RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Cassel - 04-01-2014 Granica między tymi "najgorszymi z tych, które widziałem" a tymi o włos lepszymi jest u mnie tak cienka, że na ogół nawet nie operuję pojęciem "najgorszy film roku". Po prostu nie warto. Rozczarowania są o wiele wyrazistsze i dużo łatwiej mi je wskazać. RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Mierzwiak - 04-01-2014 Mnie interesuje co na listach rozczarowań robią tytuły pokroju Die Hard 5. To znaczy że ktoś spodziewał się po tym świetnego filmu? Serio? RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - military - 04-01-2014 Wszyscy do tego posta zostali podliczeni. Ktoś jeszcze daje swoje typy?:) RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Rozalia - 04-01-2014 To jeszcze ja, ale tylko w rozczarowaniach, bo filmów złych raczej unikam - zwlaszcza w kinie, wiec nie bylby to miarodajny ranking. Rozczarowania: 1. Dead Man Down 2. Zero Dark Thirty 3. Man of Steel 4. Kamerdyner 5. Prisoners RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - shamar - 04-01-2014 (04-01-2014, 09:02)military napisał(a): Tylko że głosy lecą szybko, więc miło byłoby, gdybyś się pospieszył, bo chyba 2 tygodnie to za dużo.:) Ehhhh :( Widzę na tych listach kilka pozycji, które chciałem sprawdzić. Lecz czy zdążę... Czy zdążę? ;) Z drugiej strony - właśnie dlatego, że pojawiły się np. na listach "rozczarowań" zmniejsza to mój zapał. RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - Pan_Samochodzik - 04-01-2014 Dobrze, że mi przypomnieliście o takim filmie jak Django, bo na śmierć o nim zapomniałem. W związku z tym prosiłbym o zaktualizowanie głosów na mojej liście, gdyż prezentuje się ona następująco: Rozczarowania: 1 Django 2 Człowiek ze stali 3 Iluzja 4 Gangster squad 5 Grawitacja RE: Bottom 5 - rozczarowania i najgorsze filmy 2013 - military - 04-01-2014 Sorry, ale pierwsze słowo do dziennika - liczę na bieżąco, żeby potem nie mieć do policzenia tysiąca głosów naraz, więc nie ma poprawiania (jak pisałem wcześniej). Ewentualnie napisz swoją starą listę i nową - wtedy będzie mi łatwiej to podmienić. Nie chce mi się szukać jednego posta i aktualizować rankingu specjalnie dla jednej osoby.:) |