![]() |
|
Lista obejrzanych filmów - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Lista obejrzanych filmów (/Thread-Lista-obejrzanych-film%C3%B3w--379) |
- romeck - 06-02-2007 Za zatem za zarząd przeniósł. :) - Mierzwiak - 06-02-2007 Za za zamotałem się :wink: - Karol - 06-02-2007 Ja też robię listę - od zeszłego roku, głównie z ciekawości, ile to przez cały rok się tego nazbierało :). W zeszłym roku pisalem w kalendarzu, w tym też ;). Skala 1-5. Piszę tylko tytuły i ocenę :). p.s. Mierzwiak - "Baterii nie wliczono" - pamiętam to, uroczy film :). Ale 1/10 dla Elephant? Chyba nie tego VanSanta?! - apone - 06-02-2007 Zachęciłeś mnie Mierzwiaku do prowadzenia listy :wink:. Ja również zacznę. Ot tak, dla hecy. Żeby się za parę lat pośmiać z tego co teraz wypisuję. Nie oceniam filmów w jakiejśtam skali, tylko piszę co mi się podobało, a co nie. - Mierzwiak - 06-02-2007 Karol napisał(a):Ale 1/10 dla Elephant? Chyba nie tego VanSanta?!To było męczące. I denne. Najwyraźniej nie załapałem niezmierzonej głębii tego dzieła. apone napisał(a):Zachęciłeś mnie Mierzwiaku do prowadzenia listy :wink:Zawsze chciałem zmieniać świat :) - Jakuzzi - 06-02-2007 Elephant? Idealny film dla Mentala. - picek - 06-02-2007 Nie mam czasu i pamięci do sporządzenia takiej listy (jak na razie chciałem zrobić listę mojej kolekcji ale nie mam aż takiej cierpliwości).. ale.. mam listę mniej-więcej ulubionych filmów na filmweb :wink: - Karol - 06-02-2007 Mierzwiak napisał(a):Karol napisał(a):Ale 1/10 dla Elephant? Chyba nie tego VanSanta?!To było męczące. I denne. Najwyraźniej nie załapałem niezmierzonej głębii tego dzieła. Meczace - moze. Ale denne? Na mnie 'Slon' zrobil wielkie wrazenie - szczegolnie koncowka, kiedy po calym dniu spedzonym wsrod tych uczniow widzimy ich smierc. Ale to temat na oddzielny topic, albo burzliwa rozmowe gg czy cos :D. BTW, a myslalem, ze tylko ja jestem taki dziwny, zeby robic liste obejrzanych filmow ;). - Ktoś - 13-02-2007 Hmm mi osobiscie nigdy pomysł sporządzania listy obejżanych filmow nie przyszedł do głowy, bo w sumie jaki to ma mieć cel? i tak pamietam filmy które obejżała mi czy mi sie podobaly tez pamietam :wink: Choć swoją drogą ciekawe ile by tego wyszło :D - Cassel - 17-02-2007 Hmm, jeśli kogoś obchodzi zdanie brzydkiego... Brzydki też prowadzi taką listę... W zwykłym dokumencie Worda ją zapisuje... ale starannie... I uważa, że to świetna rzecz... Mało tego... Brzydki zapisuje kolejność oglądania filmów... Którego dnia i na jakim kanale / nośniku / w kinie... I uważa, że to zarąbista rzecz... I tylko żałuje, że prowadzi ją (tę drugą listę) dopiero od zeszłego roku... Ech... :oops: - Mental - 17-02-2007 Wielki Cezar też posługiwał się 3 os. l. poj. :) - Cassel - 17-02-2007 ...I skończył fatalnie. Ech, muszę z kogo innego brać przykład. ;) - Anonymous - 24-02-2007 Mental napisał(a):Jutro zamierzam nabyć Batmany Burtona po okazyjnej cenie 39 złotych za sztukę (koleżanka sprzedaje :))...39 to standardowa cena za wydanie 2DVD z tego co mi wiadomo :P Ja nie prowadzę takiej listy, kiedyś zrobiłem listę posiadanych filmów, ale od dawan nieuaktualniona. Nie bardzo widzę sens takiego przedsięwzięcia :P - nybatteri - 11-08-2007 Witam. Również prowadzę swoją listę obejrzanych filmów, od września 2007 mam opisany każdy obejrzany. Robie miesieczne, roczne i kwartalne podsumowania. A oto co znajduje sie w opisie fimu: -data -tytul (polski + oryginalny) -ocena filmweb,imdb,moja i srednia 0-10 -rok -gatunek -rezyser -aktorstwo godne uwagi -runtime -panstwo -wytwornia - i wspolczynnik oczarowania w skali -3 / +3 A wszystko to w .xls 2007 :D
- romeck - 11-08-2007 No szacunek, wygląda monumentalnie. Masz samozaparcie! :) - Artemis - 11-08-2007 Ja tam tak nie potrafię. Zrobiłam ostatnio listę posiadanych soundtracków - spisanie 200 pozycji, ktore zachowuje na dysku/na polce, koszmarnie mnie zmeczylo, wiec co dopiero z zapisywaniem filmow? ;) A ocen 'gwiazdkowych' wystawiac nie potrafie. Wytlumaczcie mi, o co w tym chodzi, ratunku! - nybatteri - 11-08-2007 jezeli srednio ogladam 0,85 film'a na dzien (dane za 2006) zaokraglajac mocno w gore dziennie wychodzi wpisac TYLKO jeden film ;). Wiec nic strasznego. ps. dzis dopisalem - ZBRODNIA FERPEKCYJNA - polecam, czarna komedia ! 8.25/10. - Artemis - 11-08-2007 film'a? :P btw, czym sie rozni 8.25/10 od 8.19/10? ;) - soso - 11-08-2007 Myślę, że 8.25 > 8.19 - o resztę zapytaj użytkowników filmwebu. - Mefisto - 11-08-2007 nybatteri napisał(a): :shock: fuck me, a myslałem, że ja lubię tabelki :D szacunek dla, jak Romeck wspomniał, samozaparcia :) A ta April March w lewym dolnym rogu to po Death Proof? :D Artemis - spisy się przydają. gdybym nie miał porządnego spisu, to po ostatnim padnięciu dysku chyba bym się powiesił :D a w temacie - chyba dopiero ostatnio zacząłem to nadrabiać seryjnie wystawiając oceny w bazie imdb :D wszak też ocen nie lubię, ale potem będę wiedział czego się wystrzegać (1-4), co je średnie (5-6), co dobre (7-8 ), a co należy czcić (9-10) :D |