Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Botoks (2017) reż. Patryk Vega - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy polskie (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-polskie--13)
+--- Wątek: Botoks (2017) reż. Patryk Vega (/Thread-Botoks-2017-re%C5%BC-Patryk-Vega--4701)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - zdzichon - 07-07-2017

"Bezkompromisowe uderzenie w polską służbę zdrowia "

LOL Wygląda rzeczywiście jak Pitbull, zlepek horror stories opowiadanych przy ognisku przez ludzi ze środowiska i urban legends.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Kuba - 07-07-2017

Człowiek robi tematy o takim "Darkest Hour" liczy na dyskusje a potem sie okazuje, że "Botoks" Vegi robi większą furorę :(

Śledze Fejsa Vegi z czystej ciekawości i jestem niesamowicie zażenowany hypem w komentarzach. Jezu...

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Pelivaron - 07-07-2017

(07-07-2017, 14:30)Kuba napisał(a): Człowiek robi tematy o takim "Darkest Hour" liczy na dyskusje a potem sie okazuje, że "Botoks" Vegi robi większą furorę :(

Bo nikogo nie obchodzi kolejny film o Churchillu, do tego od jakiegoś hollywoodzkiego rzemieślnika.

Botoks to nowy film Vegi. PATRYKA VEGI!

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - PropJoe - 07-07-2017

(06-07-2017, 19:23)Mierzwiak napisał(a): Trailer tradycyjnie żenujący co tylko potęguje totalnie przypadkowy montaż, ale film będzie OK, dokładnie tak samo jest z Pitbullami gdzie najgorsze fragmenty zwiastunów w filmie wypadały kompletnie inaczej. Oczywiście zależy jeszcze jaki kto ma stosunek do tych filmów :)

Serio? Nie widziałem chyba żadnego filmu Vegi w całości, nawet Pitbulla. Wytrzymałem jakieś 20 minut Służb specjalnych. Jaki stosunek trzeba mieć do tych filmów, żeby uznać je za "OK". Oglądać je jako cringe fest? Co jest w stanie poprawić odbiór tych najgorszych fragmentów w samym filmie? Pytam serio.

Zwiastun tragiczny. Niby próbuję mieć gdzieś fakt, że jest taki popyt na jego filmy i skoro Vega znalazł sposób na zarabianie kasy to niech ma, ale jednak trochę dołujące, ze to są filmowe hity w tym kraju.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Mierzwiak - 07-07-2017

(07-07-2017, 15:01)PropJoe napisał(a): Jaki stosunek trzeba mieć do tych filmów, żeby uznać je za "OK". Oglądać je jako cringe fest? Co jest w stanie poprawić odbiór tych najgorszych fragmentów w samym filmie? Pytam serio.
Ja z kolei serio odpowiadam: nie wiem :) Ja je po prostu oglądam i są OK aczkolwiek wspinając się na wyżyny obiektywizmu (sic!), rozumiem czemu dla niektórych jest to takie rakotwórcze. Ja to kupuję i tyle.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Lawrence - 07-07-2017

(07-07-2017, 14:28)zdzichon napisał(a): "Bezkompromisowe uderzenie w polską służbę zdrowia "

LOL Wygląda rzeczywiście jak Pitbull, zlepek horror stories opowiadanych przy ognisku przez ludzi ze środowiska i urban legends.

Ale to już "Ciacho" nie działało na podobnej zasadzie i było zlepkiem żenujących żartów znalezionych w internecie i potem posklejanych w film z "grotą Nestle" na czele.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - zdzichon - 07-07-2017

(07-07-2017, 15:10)Lawrence napisał(a): Ale to już "Ciacho" nie działało na podobnej zasadzie i było zlepkiem żenujących żartów znalezionych w internecie i potem posklejanych w film z "grotą Nestle" na czele.

Na szczęście nie dane mi było zobaczyć.

Dla mnie nadal nieodgadnione jest jak to możliwe, że za tymi filmami stoi ta sama osoba co za pierwszym i drugim sezonem Pitbula.

Chyba że to był jakis grupowy pseudonim.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Corn - 07-07-2017

I oczywiście dialogi oparte o memy jak ten z punktem G na końcu słowa Shopping. Ech...

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Pelivaron - 27-07-2017

Nowy plakat

[Obrazek: 0JKhOc7.jpg]

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - srebrnik - 27-07-2017

Rewelacyjny

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Lawrence - 27-07-2017

Plakat wygląda trochę jak okładka Polityki czy innego magazynu.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Mierzwiak - 27-07-2017

Nie, Lawrence, wygląda jak plakaty poprzednich dwóch Pitbulli.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Lawrence - 27-07-2017

Aha, czyli to się dzieje w tym samym uniwersum.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - nawrocki - 27-07-2017

Tak, w tym samym uniwersum, gdzie połowa postaci ma swoich bliżniaków o innych nazwiskach.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - SonnyCrockett - 27-07-2017

Znaczy skoro film nazwali Botoks to specjalnie zniekształcili twarze tych aktorów żeby sami się nie poznali. Taki był plan. :P

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Mierzwiak - 28-07-2017

Prawda? Niektórzy wyglądają jakby im po dwie dekady dodali.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Gal Anonim - 28-07-2017

(27-07-2017, 20:42)nawrocki napisał(a): Tak, w tym samym uniwersum, gdzie połowa postaci ma swoich bliżniaków o innych nazwiskach.
No tak, jak w uniwersum Kevina Smitha. :) A "Pitbull" to nie jest wcale bardziej wysublimowane kino. Ale wiem, że prawnie to niestety nie tak fajnie, bo prawa do Pitbulla są gdzie indziej. A szkoda, mogliby sobie budowac uniwersum, zawsze jakas ciekawostka pośród szarości polskiego kina. ;)

Phil napisał(a):Katarzyna Warnke to kuzynka mojego przyjaciela.
No, Phil, widze, ze wreszcie jest powód by się spotkac. :)

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - Mental - 28-07-2017

Bosze, co oni zrobili z twarzą Olgi Bołądź.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - smackey - 28-07-2017

po fatalnym trailerze dostaliśmy fatalny plakat. wydaję mi się, że teraz jeszcze będzie sukces w kasach, ale przy kolejnej powtórce (na przykład film o strażakach, którzy wywołują pożary albo listonoszach podpierdalających renty) już może być ciężko.

RE: Botoks (2017, reż. Patryk Vega) - aloha - 31-07-2017

(28-07-2017, 10:21)smackey napisał(a): po fatalnym trailerze dostaliśmy fatalny plakat. wydaję mi się, że teraz jeszcze będzie sukces w kasach, ale przy kolejnej powtórce (na przykład film o strażakach, którzy wywołują pożary albo listonoszach podpierdalających renty) już może być ciężko.

Jeszcze nie obejrzałam porządnie trailera przyznam się... Służby i pierwszy Pitbull Vegi dla mnie bardzo. Służby mnie wcisnęły nawet w fotel, szcze©ólnie, ze byłam na pokazie z reżyserem i twórcami. Niebiezpieczne kobiety obejrzałam z "radochą", ale zdecydowanie jako kino rozrywkowe.