Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy polskie (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-polskie--13)
+--- Wątek: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej (/Thread-P%C4%99tla-2020-czyli-Patryk-Vega-o-aferze-podkarpackiej--5488)

Strony: 1 2 3 4

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Krismeister - 25-06-2020

Cenzura ma mordzie i przerobiony głos, ale imię nazwisko i fucha napisane XDDDD

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Pelivaron - 30-06-2020

"Jedną tak ostro zerżnąłem, że eksplodowały jej silikonowe cycki" :D

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - nawrocki - 30-06-2020

HEHEHEHE.

Ech.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - srebrnik - 30-06-2020

Co to za nędza? To jest ten dokument? Przecież z tego wynika całe nic.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Pelivaron - 01-09-2020

Nie wiem jak u Was, ale u mnie Helios chyba mocno wierzy w Vegę bo najebał tych pokazów więcej niż Tenetu w premierowy weekend.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - łowca - 02-09-2020

U mnie to samo chcą się posiłkować Vega nie maja w Sumie nawet czym innym :D .Bylem na Tenecie w Heliosie na całe kino dwie osoby pracujące o obsługujące bar karę i bramkę biletowa ,kawiarnia zamknięta takich ciec na obsłudze nie było nawet jak ja pracowałem :D

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Krismeister - 02-09-2020

Vega niczym Christian Bale totalnie pochłonął się w swojej produkcji. "Elfa mogłabyś zagrać w władcy pierścieni kurwa" XDDDD

Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - srebrnik - 02-09-2020

Co to w ogóle jest? Jakiś wyciek? Ale żenada potężna

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - f.lamer - 03-09-2020

wyciek prywatnej rozmowy o seksie przed premierą filmu o szantażowaniu sekstaśmami?

[Obrazek: comment_Mzk7dgUedYqdrh8ZIEvyPvrIvhi9U65U.jpg]

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Kuba - 03-09-2020

Jezus maria, zawsze jak myśle, że więcej cringu ten typ wyprodukować nie umie to on jednak staje na wysokości zadania. To nawet już politowania nie budzi

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - marsgrey21 - 03-09-2020

Podpucha, a Paprykowi interes się kręci.

[Obrazek: comment_E8XpuFZzLaXBuweggRvkhtJVkALpxdF4.gif]

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - f.lamer - 03-09-2020

interes to mu staje jak tylko na dupcię popatrzy!

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - srebrnik - 03-09-2020

Wiem, że kasa to dla niego bóstwo najwyższe, ale zastanawia mnie, co on myśli, kiedy pisze takie dialogi? Że to jakieś błyskotliwe? Że jest tak zajebiście genialny, że wie, co ludzi jara? Poważnemu człowiekowi, to pewnie wstyd myśleć o takich tekstach, a one je wypowiada i publikuje.

HIMALAJE CHUJNI

"A potem możesz przeżyć z nimi seks"

:))

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - Pelivaron - 03-09-2020

To jest scenarzysta i reżyser komedii zwanej Last minute, przy której Botoks i Polityka są w porządku. Nie ma sensu nad tym rozkminiać.

Chociaż wyobrażam sobie jak Vega pisze taki scenariusz komedii i robi sobie podsmiechujki pod nosem sądząc jaki to zabawny gag wymyślił :D

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - srebrnik - 03-09-2020

Jego to pewnie nie bawi, ale się podnieca sobą, bo w swoim mniemaniu jest takim genialnym i czujnym obserwatorem, a także bezbłędnie wyczuwa nastroje w społeczeństwie. Taki nadczłowiek, który panuje nad resztą, dzięki swojej inteligencji.

Ja przypomne, ze on regularnie opowiada o wizjach od Boga a Botoks określił jako świętą misje i obwołał sam siebie rycerzem światłości.

A przecież. On miał jakiś okres w tej autokreacji, gdzie szedł w religię, Boga i tego typu klimaty. Spójny przekaz to podstawa. Tu Chrystus, tu kakaowa królewna.

A ludzie z Najmana cisną

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - desjudi - 03-09-2020

Jako że widziałem już Pętlę, to wypada tylko powiedzieć tyle: niezwykłe, naprawdę wyjątkowe widowisko wypełnione żenującymi scenami (i to od pierwszych minut "inspirowanych malarstwem", kurrrwa... to najgorsze 5 minut prologu jakie widziałem w kinie od nie wiem kiedy), w którym jest miejsce na totalny cringe (to słowo powinno być synonimem Vegi), amatorskie dialogi, fatalnie zarysowane tło i bezbarwnych bohaterów rzuconych gdzieś w historię (ale jak, dlaczego, po co?).
Widziałem wszystkie filmy Vegi i jest to chyba jego najgorszy twór, najbardziej niedopracowany, niechlujny, zbudowany z pojedynczych scen, które są nośnikiem - wg reżysera - fajności, efektowności. A wiara w to, że robi coś ważnego (dla społeczeństwa, dla siebie) przybliża go do parodii/klona Tommy'ego Wiseau. Byłem pewien, że Polityką spadł na dno i może być tylko lepiej (w Bad Boyu delikatnie mu się to udało, ale tylko ciut), tutaj jednak to już nurkowanie w mule.

RE: Pętla (2020) - czyli Patryk Vega o aferze podkarpackiej - łowca - 04-09-2020

Taka ciekawostka byłem już od otwarcia kin na 4 sensach to jest 5 i na poprzednich czterech była zawrotna liczba widzów w liczbie 7 teraz o 10:30 jest na samym Vedze 8 :D