Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
LOST (ABC, 2004-2010) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22)
+--- Wątek: LOST (ABC, 2004-2010) (/Thread-LOST-ABC-2004-2010--77)

- Khet - 05-05-2007

Ja mam tylko nadzieję, że się nie okaże raptem, że Kate "wpadła" :P

- picek - 06-05-2007

Khet napisał(a):Ja mam tylko nadzieję, że się nie okaże raptem, że Kate "wpadła" :P

Ee tam.. chcesz żeby Kate chodziła z brzuszkiem? Już wystarczy, że Sun jest. Chociaż ciąża Kate jest bardzo prawdopodobna na zakończenie sezonu.

edit: sorry.. rano jest i nie zauważyłem tego
Khet napisał(a):nie

- Khet - 06-05-2007

Toż napisałem przecież, że mam nadzieję, że się NIE OKAŻE ;) Nie leży mi zbytnio robienie z tego drugiej Mody na Sukces :P

- Dr_Bakier - 06-05-2007

Mogą oglaszać a i tak jeśli wzrosnie oglądalnośc to dobiją do 6 sezonów albo i wiecej. Pisałem wcześniej i napisze jeszcze raz ze producenci tego serialu to gnidy często mijające się z prawdą (mój ulubiony cytat: "pod koniec drugiego sezonu wszystko sie wyjaśni").

- Gal Anonim - 06-05-2007

picek napisał(a):Chociaż ciąża Kate jest bardzo prawdopodobna na zakończenie sezonu.
SPOILER - dotyczący plotek i przyszlych odcinków

Spoilery-plotki mowia, ze do końca sezonu Kate zginie.

- Khet - 06-05-2007

Wątpię czy pozbywaliby się jednej z czołowych postaci, chociaż.... :P

- Mush Room - 06-05-2007

Kurde, przez przypadek ten spoiler przeczytałem, ale nawet nie żałuję - bardzo mnie pozytywnie nastroił :D Nie cierpię tej kobiety po prostu. No i na dodatek bazyl jakich mało, a zrobili z niej jakąś seksbombę.

- picek - 06-05-2007

Mush Room napisał(a):Kurde, przez przypadek ten spoiler przeczytałem, ale nawet nie żałuję - bardzo mnie pozytywnie nastroił :D Nie cierpię tej kobiety po prostu. No i na dodatek bazyl jakich mało, a zrobili z niej jakąś seksbombę.

cicho ;) SPOILER

jeśli ona zginie to kto zostanie z 'piękności' na wyspie? Sun? Daj spokój ;-)

- Khet - 06-05-2007

Jej, to pewnie taki sam spoiler jak ten, który mówił, że w 3x03 zginie Sawyer :P
Ja w dalszym ciągu obstawiam, że coś złego przytrafi się Juliet (mimo, że zaczynam ją lubić).

- Mush Room - 06-05-2007

SPOILER dla tych co nie oglądali 2 sezonu (ale tu chyba takich nie ma :P )

picek - gdybym oglądał Lost dla fajnych lasek to bym skończył oglądać na odcinku w którym zginęła Sharon ;)

- MOLQ - 06-05-2007

Sharon byla beznadziejna ROPĄ :)

- picek - 06-05-2007

Sharon to lalka barbie.. ;-)ale ok niewiasta

- Mush Room - 06-05-2007

No była taka, a nie inna, ale to nadal najładniejsza aktorka występująca w tym serialu ;) I ładna też poza serialem (czego nie można powiedzieć o takiej Kate na przykład).

- picek - 06-05-2007

Kate ma urodę takiej grzecznej dziewczyny z którą chodzi się za rączkę w latach młodości. Nie jest sexy, nie jest ładna, nie jest chuda ale nie jest też tak strasznie brzydka. Jest poprawna.

Sharon natomiast miała ładne nogi ;-)

- MOLQ - 06-05-2007

Z Kate mozna bylo konie krasc , a z Sharoon mozna bylo pojsc kupic kosmetyki :)

- Sulej - 06-05-2007

Co wy chcecie od Kate? Jest suuuper :)

- Khet - 06-05-2007

Ja mam tylko takie małe pytanie.... who the hell is Sharon ? :P

- Mierzwiak - 06-05-2007

SHANNON, złotka, ona nazywała się Shannon.

- MOLQ - 06-05-2007

No rzeczywiscie , spojrzalem na posta Mush Room i sie zmylilem :)

BTW moglaby byc raczej statystka , bo dla mnie cieniutka byla :)

- Mush Room - 06-05-2007

O kurde, sorki wielkie pomyliłem się :D
Dawno jej nie było po prostu (hehe).