![]() |
|
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +--- Wątek: Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016) (/Thread-Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-2014-2016--3535) |
RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - shamar - 12-05-2015 Mogli wziąć Paige Turko (dobrze pamiętam?) - fajniejsza była zdecydowanie. RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - Mefisto - 12-05-2015 (12-05-2015, 15:48)MOLQ napisał(a): Meganka slodka jak zawsze :D szkoda ze znowu zagra drewno :D - W pani rękach mięknę jak wosk. - W moich rękach nic nie mięknie. RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - jarod - 12-05-2015 Co wy z tą Meganką? Po tych wszystkich operacjach plastycznych okropny plastik się z niej zrobił... RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - Juby - 29-05-2015 Mnóstwo nowych fot. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3101289/The-baddies-Teenage-Mutant-Ninja-Turtle-2-villains-Shredder-Bebop-Rocksteady-seen-set-time.html Shemous wygląda komicznie z tym tupecikiem na irokezie, którego obecnie ma na głowie. RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - shamar - 29-05-2015 Ludzie? Co za żenua. ![]() RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - Gieferg - 29-05-2015 Z czym masz znowu problem? ![]() I jeszcze jedna fotka: ![]() RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - Pelivaron - 30-05-2015 No dla mnie tez nie wygladaja jakos tragicznie. Szczegolnie ten ciorny. Zreszta poczekajmy chociaz do jakiegos klipu albo zapowiedzi z oboma panami. Tak czy srak na wyzej zamieszczonej fotografii zenuy zadnej nie stwierdzam RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - shamar - 30-05-2015 Cytat: Własnie z tym, że wybrano wersję późniejszą czyli ludzką. To nie Ty, w zachwycie postowałeś koncepty zwierzęce? Zresztą wali mnie to... Wrócę jak forum będzie znów "normalne". ![]() RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - mcp - 30-05-2015 nawet nie wiedzialem, że oni mieli ludzkie formy... zrobili CGI żółwie to nie mogli zrobić CGI nosorożca i świniora? szczególnie, że te concepty wyglądały całkiem nieźle, przynajmniej stanowiliby jakieś zagrożenie (?) RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - OGPUEE - 30-05-2015 (30-05-2015, 01:33)'shamar' napisał(a):Jakbys wiedzial, w kreskowce wpierw Rocksteady i Bebop pojawili sie w ludzkiej formie. Potem zglosili sie na ochotnikow, by Shredder uzyl na nich mutagenu, ktory zmutowal Zolwie i Splintera (polegalo to na mutacji w zwierze, ktorym najdluzej mialo sie kontakt).Cytat: Bebop powinien te smieszne okularki. RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - Szaman - 30-05-2015 Będą wersje zwierzęce, tak bliskie znanemu wizerunkowi jak to tylko możliwe. Ich wygląd pokazano dziennikarzom na kwietniowym Cinema Con. RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - Gieferg - 30-05-2015 Cytat:Własnie z tym, że wybrano wersję późniejszą czyli ludzką. To nie Ty, w zachwycie postowałeś koncepty zwierzęce?Prawdziwy ekspert z ciebie, nie? :D Jaką k**wa późniejszą? To co jest na tych fotkach to ich pierwotna-ludzka postać. I pewnie TAK JAK BYŁO W KRESKÓWCE, Shredder ich zmutuje żeby posłużyć się nimi do walki z żółwiami. Cytat:Zresztą wali mnie to... Wrócę jak forum będzie znów "normalne". Alleluja! RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - shamar - 30-05-2015 Cytat: Jakbys wiedzial, w kreskowce wpierw Rocksteady i Bebop pojawili sie w ludzkiej formie. Potem zglosili sie na ochotnikow, by Shredder uzyl na nich mutagenu, ktory zmutowal Zolwie i Splintera (polegalo to na mutacji w zwierze, ktorym najdluzej mialo sie kontakt). Hmmm... No tak. Rzeczywiście tak chyba było. Czyli jest nadzieja. Szkoda tylko, że mam gdzieś ten film :) RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - zombie001 - 01-06-2015 A ja to mam takie pytanko do osób, które śledzą informacje o sequelu. Słychać coś może było o zmianie designu żółwi? Bo ostatnio widziałem, że zrobili recast Shredera i jego córki, więc może taki lekki reboot się szykuje? Co? Szczerze mówiąc jakby trochę odchudzili te żółwie, to nie miałbym nic przeciwko. RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - Szaman - 01-06-2015 Na zdjęciach z planu kostiumy do mo capu wyglądają raczej identycznie, więc na zmianę masy bym nie liczył. RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - OGPUEE - 14-06-2015 Nostalgia Critic i Angry Video Game Nerd zrobili recenzję najnowszych TMNT, przy okazji ciskając z najgorszych momentów w historii franczyzy: RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - military - 10-07-2015 Reeboot zaliczony. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale fajny film. Jestem w szoku. Fajni bohaterowie - żółwie wyszły rewelacyjnie, przynajmniej pod względem charakteru. To one sprawiają, że fabułą zerżnięta z TASM i dosłownie każdego innego filmu komiksowego po 2010 roku nie przeszkadza. Sceny akcji przejrzyste i nawet CGI nie jest jakieś przegięte - poza sceną na stoku, która jest za długa, ale znów - dzięki bohaterom (także April i temu drugiemu) da się to bez bólu znieść. Trochę zbyt rozwleczona końcówka... ale (znowu ale!) bawiłem się po prostu znakomicie. Wady tylko dwie. Pierwsza: mogłoby być bardziej kolorowo, wesoło. Sporo kolorków jest, scenografia kanałów bardzo fajna, ale mogliby to bardziej podkręcić. Druga sprawa: muzyka jest fatalna. Jakaś orkiestra, dramatycznie chórki... O ja jebię. Tyle tu nawiązań do popkultury - powinny być jakieś lekkie pop-rockowe piosenki w tle, jakaś elektronika, a nie takie odlewane od sztancy gówno. Na siłę przyczepiłbym się jeszcze do Splintera, bo coś w CGI po prostu nie wyszło. Miałem masę szczurów i teoretycznie projekt wygląda dobrze, znaczy detale są okej... ale coś tu nie gra. Żółwie wyszły o wiele lepiej. 7+/10, może 8. RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - SonnyCrockett - 10-07-2015 Ja odpadłem po 15 minutach, poziom aktorstwa Foxówny i te CGI żółwie spowodowały obfity krwotok z oczu i lekarz zabronił mi kontynuować. RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - Pelivaron - 10-07-2015 Przecież Foxówny nie ogląda się dla aktorstwa, O EM DŻIII RE: Teenage Mutant Ninja Turtles(2014)- Jonathan Liebesman - SonnyCrockett - 10-07-2015 Ale ja nie oglądałem jej dla niczego, ona tam po prostu, niestety była. :) |