Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Transformers: Dark of the Moon (2011) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24)
+---- Dział: TRANSFORMERS UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-TRANSFORMERS-UNIVERSE--68)
+---- Wątek: Transformers: Dark of the Moon (2011) (/Thread-Transformers-Dark-of-the-Moon-2011--1487)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

- Craven - 04-05-2011

chujowa.

- Snappik - 04-05-2011

Diaz na 4 miejscu - UGH :mad:

- Albertino - 04-05-2011

W czasach "Maski" powinna być na madafakin pierwszym miejscu, teraz już trochę starawa jest. Dziwna lista ze starymi babami, przynajmniej Pameli nie ma :) ale jest LOLOLOLOL koślawa Britney "Hamburger" Spears :D

- Motoduf - 04-05-2011

Bay jej specjalnie krzywdzić nie musiał. Dziewczyna ma w twarzy coś paskudnie sztucznego, może to kwestia urody, może "poprawek". Nie wiem i nie mam specjalnie ochoty się dowiadywać.
Ale zgodzę się, że w T3 wygląda jeszcze gorzej niż normalnie.

- Lawrence - 04-05-2011

A mnie Diaz specjalnie nigdy nie kręciła :???: Po za tym jako osoba strasznie mnie irytyuje, taka trochę everybody's darling.

- Bucho - 04-05-2011

Albertino napisał(a):ta "piękność" jest przeca paskudna

Juz nie chce mi sie nawet pisac, ale co tam...lasia jest w pytke (choc ma troche alienowaty pyszczek) i chetnie wyczochralbym jej klakiera

Mozecie sobie wybrzydzac i podniecac sie Pania Benia z pozywczaka :)

Phil napisał(a):Diaz z Maski jest najgorętszą kobietą na Ziemi.

Diaz z maski jest smakowita, ale tez dupy nie urywa. Diaz gdzies tak od 1998 roku dostala usmiech jak szczezuja i w ogole mnie nie kreci.

Zeby nie bylo off-topa, TF3 8)

- Lawrence - 04-05-2011

Phil napisał(a):Ktoś tu się nie wychował na Masce (albo o zgrozo - nie widział!).

Jak nie widział. Ale ja po prostu wolę brunetki od blondynek :wink:

- military - 05-05-2011

Diaz z Maski różni się tym od Diaz spoza Maski, że ma kurwiki w oczach.:) Może to kwestia doboru ról i ogólnego wizerunku, ale "grzeczna" Diaz to średniej urody dziewczyna, a "niegrzeczna" (i młoda) to... no cóż, Cameron Diaz. Już samo nazwisko sugeruje something hot.:)

- Craven - 05-05-2011

Diaz z Maski różni się tym od Diaz spoza Maski, że nie jest brzydkim kościotrupem tylko śliczną cycato-dupiatą laską.

- kormaciek - 05-05-2011

Mam nadzieję że w Bad Teacher będzie hot.

- Danus - 08-05-2011

Trailery Transformers, a szczególnie części drugiej to rzecz która kompletnie nie oddawała klimatu filmu oraz oszukiwała widzów co prawdziwego wyglądu produkcji. Porównałem trailery z dwójki i najnowszy z DOTM i mogę powiedzieć, ze są prawie takie same. Oprócz tego, że z DOTM jest efektowniejszy, to oba zwiastuny zawierają podobne elementy które mogą nas widzów oszukać. Mamy powagę, mrok, beznadziejność sytuacji, brak miejsca na głupi humor(no może w zwiastunie dwójki były dwa teksty).
Jednak do niedawna tutaj:
KLIK
Była opcja " suprise me" czyli opcja zobaczenia 10 stron z komiksu. Jeden z użytkowników polskiego forum Transformers to widział i to co zobaczył"
UWAGA- Naprawdę ogromny mega spoiler zdradzający ważną część fabuły:
Niestety przeczytałem, trochę żałuję, aczkolwiek wiem jedno, Bay wreszcie szykuje jakąś bombę, a nie jak dotychczas jeden i ten sam utarty schemat w poprzednim filmie. Będzie się działo, będzie wreszcie ciekawsza historia oraz jestem pewny na sto procent- DOTM będzie lepszy od ROTF, który tylko był wypadkiem przy pracy.

- Bucho - 08-05-2011

Danus napisał(a):Mamy powagę, mrok, beznadziejność sytuacji

Sorry Batory, ale nie moglem sie powstrzymac ;)

Tak, DOTM bedzie lepszy od ROTF z prostego powodu, durniejszego filmu niz ten drugi nie mozna zrobic

- Mikoto - 08-05-2011

Cieszy ta informacja. Fajnie, że Bay pokazuje, że jednak wie o istnieniu w filmach czegoś takiego jak fabuła. Teraz chociaż jest powód by iść na to do kina. Muszę to zobaczyć na własne oczy, a szczególnie
:mrgreen:

- MauZ - 08-05-2011

Danus napisał(a):Bay wreszcie szykuje jakąś bombę
Bay zawsze miał w filmowym zanadrzu bomby, które często eksplodowały w jego produkcjach ;)

- Craven - 08-05-2011

Bucho napisał(a):Tak, DOTM bedzie lepszy od ROTF z prostego powodu, durniejszego filmu niz ten drugi nie mozna zrobic

Dobra dobra. Mówiłem tak po drugim Matrixie i odpłakiwałem na trzecim :P

- Bucho - 08-05-2011

Racja Crawe, ale nawet najdurniesze patenty z Matrixa byly 10x lepsze od tego co sie dzialo w ROTF.

- Danus - 08-05-2011

Cytat:Sorry Batory, ale nie moglem sie powstrzymac ;)
Chodziło o zwiastuny nie o cały film. Przecież wiem, że w filmie nie ma ani mroku, ani powagi. Zresztą miałeś w zwiastunach ROTF cokolwiek o bliźniakach? Potrafiłeś wywnioskować po trzech pierwszych zwiastunach jaka będzie rola tych dwóch CGI idiotów?

- Snappik - 08-05-2011

Zwłaszcza stary transformers z brodą był Creepy jak cholera. Choć muszę przyznać po części Danusowi rację. Trailer był mocno wydestylowany z tych kwasów.

- Bucho - 08-05-2011

Danus napisał(a):Chodziło o zwiastuny nie o cały film. Przecież wiem, że w filmie nie ma ani mroku, ani powagi.

W trailerach takze, jest za to patos, kolorowe CGI i ogolna rozwalka. Pokazalbym trailery swojemu ojcu (ktoremu nazwisko Bay nic nie mowi) i zapytal, czy blizej temu filmowi bedzie do Aliens/Robocopa/Termka JD, czy tez Armagedon/ID4

Zgadnij jaka bylaby odpowiedz :)

- Lawrence - 08-05-2011

Lekko creepy w zwiastunie ROTFa to było co najwyżej pojawienie się tego "wielgachnego" Decepticona, który w filmie robił rozwałkę w Szanghaju. Zresztą bardzo krótką, jak się w filmie okazało.