![]() |
|
Transformers: Dark of the Moon (2011) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +---- Dział: TRANSFORMERS UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-TRANSFORMERS-UNIVERSE--68) +---- Wątek: Transformers: Dark of the Moon (2011) (/Thread-Transformers-Dark-of-the-Moon-2011--1487) |
- Craven - 04-05-2011 chujowa. - Snappik - 04-05-2011 Diaz na 4 miejscu - UGH :mad: - Albertino - 04-05-2011 W czasach "Maski" powinna być na madafakin pierwszym miejscu, teraz już trochę starawa jest. Dziwna lista ze starymi babami, przynajmniej Pameli nie ma :) ale jest LOLOLOLOL koślawa Britney "Hamburger" Spears :D - Motoduf - 04-05-2011 Bay jej specjalnie krzywdzić nie musiał. Dziewczyna ma w twarzy coś paskudnie sztucznego, może to kwestia urody, może "poprawek". Nie wiem i nie mam specjalnie ochoty się dowiadywać. Ale zgodzę się, że w T3 wygląda jeszcze gorzej niż normalnie. - Lawrence - 04-05-2011 A mnie Diaz specjalnie nigdy nie kręciła :???: Po za tym jako osoba strasznie mnie irytyuje, taka trochę everybody's darling. - Bucho - 04-05-2011 Albertino napisał(a):ta "piękność" jest przeca paskudna Juz nie chce mi sie nawet pisac, ale co tam...lasia jest w pytke (choc ma troche alienowaty pyszczek) i chetnie wyczochralbym jej klakiera Mozecie sobie wybrzydzac i podniecac sie Pania Benia z pozywczaka :) Phil napisał(a):Diaz z Maski jest najgorętszą kobietą na Ziemi. Diaz z maski jest smakowita, ale tez dupy nie urywa. Diaz gdzies tak od 1998 roku dostala usmiech jak szczezuja i w ogole mnie nie kreci. Zeby nie bylo off-topa, TF3 - Lawrence - 04-05-2011 Phil napisał(a):Ktoś tu się nie wychował na Masce (albo o zgrozo - nie widział!). Jak nie widział. Ale ja po prostu wolę brunetki od blondynek :wink: - military - 05-05-2011 Diaz z Maski różni się tym od Diaz spoza Maski, że ma kurwiki w oczach.:) Może to kwestia doboru ról i ogólnego wizerunku, ale "grzeczna" Diaz to średniej urody dziewczyna, a "niegrzeczna" (i młoda) to... no cóż, Cameron Diaz. Już samo nazwisko sugeruje something hot.:) - Craven - 05-05-2011 Diaz z Maski różni się tym od Diaz spoza Maski, że nie jest brzydkim kościotrupem tylko śliczną cycato-dupiatą laską. - kormaciek - 05-05-2011 Mam nadzieję że w Bad Teacher będzie hot. - Danus - 08-05-2011 Trailery Transformers, a szczególnie części drugiej to rzecz która kompletnie nie oddawała klimatu filmu oraz oszukiwała widzów co prawdziwego wyglądu produkcji. Porównałem trailery z dwójki i najnowszy z DOTM i mogę powiedzieć, ze są prawie takie same. Oprócz tego, że z DOTM jest efektowniejszy, to oba zwiastuny zawierają podobne elementy które mogą nas widzów oszukać. Mamy powagę, mrok, beznadziejność sytuacji, brak miejsca na głupi humor(no może w zwiastunie dwójki były dwa teksty). Jednak do niedawna tutaj: KLIK Była opcja " suprise me" czyli opcja zobaczenia 10 stron z komiksu. Jeden z użytkowników polskiego forum Transformers to widział i to co zobaczył" UWAGA- Naprawdę ogromny mega spoiler zdradzający ważną część fabuły: Niestety przeczytałem, trochę żałuję, aczkolwiek wiem jedno, Bay wreszcie szykuje jakąś bombę, a nie jak dotychczas jeden i ten sam utarty schemat w poprzednim filmie. Będzie się działo, będzie wreszcie ciekawsza historia oraz jestem pewny na sto procent- DOTM będzie lepszy od ROTF, który tylko był wypadkiem przy pracy. - Bucho - 08-05-2011 Danus napisał(a):Mamy powagę, mrok, beznadziejność sytuacji Sorry Batory, ale nie moglem sie powstrzymac ;) Tak, DOTM bedzie lepszy od ROTF z prostego powodu, durniejszego filmu niz ten drugi nie mozna zrobic - Mikoto - 08-05-2011 Cieszy ta informacja. Fajnie, że Bay pokazuje, że jednak wie o istnieniu w filmach czegoś takiego jak fabuła. Teraz chociaż jest powód by iść na to do kina. Muszę to zobaczyć na własne oczy, a szczególnie :mrgreen: - MauZ - 08-05-2011 Danus napisał(a):Bay wreszcie szykuje jakąś bombęBay zawsze miał w filmowym zanadrzu bomby, które często eksplodowały w jego produkcjach ;) - Craven - 08-05-2011 Bucho napisał(a):Tak, DOTM bedzie lepszy od ROTF z prostego powodu, durniejszego filmu niz ten drugi nie mozna zrobic Dobra dobra. Mówiłem tak po drugim Matrixie i odpłakiwałem na trzecim :P - Bucho - 08-05-2011 Racja Crawe, ale nawet najdurniesze patenty z Matrixa byly 10x lepsze od tego co sie dzialo w ROTF. - Danus - 08-05-2011 Cytat:Sorry Batory, ale nie moglem sie powstrzymac ;)Chodziło o zwiastuny nie o cały film. Przecież wiem, że w filmie nie ma ani mroku, ani powagi. Zresztą miałeś w zwiastunach ROTF cokolwiek o bliźniakach? Potrafiłeś wywnioskować po trzech pierwszych zwiastunach jaka będzie rola tych dwóch CGI idiotów? - Snappik - 08-05-2011 Zwłaszcza stary transformers z brodą był Creepy jak cholera. Choć muszę przyznać po części Danusowi rację. Trailer był mocno wydestylowany z tych kwasów. - Bucho - 08-05-2011 Danus napisał(a):Chodziło o zwiastuny nie o cały film. Przecież wiem, że w filmie nie ma ani mroku, ani powagi. W trailerach takze, jest za to patos, kolorowe CGI i ogolna rozwalka. Pokazalbym trailery swojemu ojcu (ktoremu nazwisko Bay nic nie mowi) i zapytal, czy blizej temu filmowi bedzie do Aliens/Robocopa/Termka JD, czy tez Armagedon/ID4 Zgadnij jaka bylaby odpowiedz :) - Lawrence - 08-05-2011 Lekko creepy w zwiastunie ROTFa to było co najwyżej pojawienie się tego "wielgachnego" Decepticona, który w filmie robił rozwałkę w Szanghaju. Zresztą bardzo krótką, jak się w filmie okazało. |