![]() |
|
Wiedźmin / The Witcher - seria - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Wiedźmin / The Witcher - seria (/Thread-Wied%C5%BAmin-The-Witcher-seria--2655) |
RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Huntersky - 05-12-2015 I dobrze. Jedyna gra, która mnie nie rozczarowała w tym roku RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Hitch - 10-03-2016 ![]() Kuźwa, kocham tę grę (nazwa potwora) :) :) RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Corn - 17-03-2016 http://www.kawerna.pl/aktualnosci/filmy/item/12238-ujawniona-obsada-filmu-o-wiedzminie-josh-holloway-w-roli-geralta-z-rivii.html Czyżby? RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Gal Anonim - 18-03-2016 Tez to widzialem. Tutaj: http://www.gamepressure.com/e.asp?ID=597 W sumie jezeli to by sie okazalo prawda to byloby calkiem spoko, ja bylbym moze nie od razu zadowolony, ale na pewno ciekaw jak Holloway wypadlby w tej roli. Ja go propsuje, bo go lubie, wiec bylbym mega szczesliwy jakby sie sprawdzil. :) RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Kluski - 18-03-2016 Płacisz i Maż już zdementowali tą informację. Swoją drogą Bagiński jeszcze nigdy nie zrobił jakiejś kupy, więc cały ten projekt jest niezwykle intrygujący. RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Gal Anonim - 18-03-2016 Bagiński nie zrobił też pełnometrażowego filmu, więc nie jest to wielce uspokajające. Dementować mogą, to niczego nie oznacza - trzeba czekac na oficjalne info. :) RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - al_jarid - 18-03-2016 Ktoś się w ogóle jara tym filmem? To znaczy, ja rozumiem, że Wiedźmin na dużym ekranie, hura, hura, tylko że te dwa opowiadania, na których film ma być oparty, to nie jest, jak dla mnie, materiał na jakiś porywający kinowy hit. Trochę mi zresztą szkoda, że produkcja na podstawie naszego, jak by nie było, narodowego skarbu literackiego, ma być anglojęzyczna. I jeśli Bagiński i spółka z tych średnich pod względem fabularnym opowiadań (wybaczcie) zdołają zrobić jakimś cudem taki film, że klękajcie narody, to będzie mi szkoda tym bardziej. Bo dobre polskie filmy zawsze cieszą, a trudno mi będzie tę akurat produkcję uznać za polski film. Tak mam po prostu i tyle. Mam nadzieję, że nie skończymy jak Francuzy, co to chyba już wszystkie swoje filmy po angielsku kręcą. RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Szpeku - 18-03-2016 Ja się jaram i to bardzo, no ale trudno się jarać, jak nie ma żadnego materiału promującego, ale jakbym miał tak ocenić, to ten projekt który dopiero powstaje bardziej mnie jara (jak może wyglądać, wiedźmin na dużym ekranie!) niż zapowiadany trailerami X-men: Apocalypse. ps: Sorry, ale jeśli się robić film z budżetem kilkudziesięciu milionów dolarów, to nie robi się filmu na polską widownię z polskim językiem, bo taki film jak dobry by nie był, nawet gdyby tłumy chodziły po kilka razy to by się budżet nie zwrócił. Muszą atakować zagraniczny rynek, a jeśli tego chcą, to muszą mieć zagranicznych aktorów. RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - simek - 18-03-2016 Cytat: Muszą atakować zagraniczny rynek, a jeśli tego chcą, to muszą mieć zagranicznych aktorów.Dokładnie, najwyżej Polacy mogą się pokazać na drugim, trzecim planie. Holloway by mi pasował - jego popularność jest akurat taka, żeby mógł sobie na niego pozwolić budżet filmu, a równocześnie, żeby to nie był ktoś kompletnie nieznany dla amerykańskiej publiczności, to znaczy specjalnie dla niego raczej nikt do kina nie pójdzie, ale też film nie odstraszy anonimową obsadą. RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - military - 18-03-2016 No i przede wszystkim z ryja nie jest taki zły. Zaskakująca propozycja, mam nadzieję, że przejdzie. RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - al_jarid - 18-03-2016 No niby rozumiem tę sprawę z chęci dotarcia do jak największej liczby widzów na świecie, ale jakoś odstręcza mnie wizja przyszłości, do której takie praktyki mogą doprowadzić. Bo zatraci się pewna różnorodność, jeśli wszystkie kraje sobie zaczną kręcić po angielsku i z zagranicznymi aktorami. Świat stanie się jednym wielkim Hollywood, pozbawionym lokalnej specyfiki, i w każdym filmie, czy to polskim, gruzińskim, tajskim czy nigeryjskim, będę widział te same, anglosaskie mordy. RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Szpeku - 18-03-2016 Przecież już tak jest O_o Z resztą, to, że wystąpią zagraniczni aktorzy, nie znaczy, że nie będzie w słowiańskim klimacie, mnie to nie martwi. RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Proteus - 18-03-2016 Platige Image obaliło plotkę. RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Szpeku - 18-03-2016 Tak dokładniej to Bagiński :) RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Gal Anonim - 18-03-2016 (18-03-2016, 11:56)Proteus napisał(a): Platige Image obaliło plotkę.Wiemy, było info na poprzedniej stronie. ;) Od siebie dodam, ze Samuel L. Jackson zaprzeczył, ze gra Nicka Fury'ego, a Jason Mamoa wysmial pomysl grania Aquamana. :) RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Gieferg - 18-03-2016 To i tak wyglądało jak czyjeś wishful thinking a IMDB to żadne źródło, więc... RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Grievous - 10-05-2016 Już kupiłem na GOGu :) Teraz "Uncharted 4", później to. Kurde, jak to ogram to w zasadzie mogę przejść na gamingową emeryturę. RE: Wiedźmin / The WItcher - seria - Gieferg - 11-05-2016 Tak samo jak na dodatku zależało mi na kartach (a te już potwierdzono), więc w grę wchodzi tylko zakup wersji limitowanej, tak samo jak w przypadku Serc z Kamienia. RE: Wiedźmin / The Witcher - seria - Mierzwiak - 22-05-2016 Bomba. Teraz tylko poproszę zapowiedź edycji GOTY. RE: Wiedźmin / The Witcher - seria - Kluski - 25-05-2016 Są pierwsze recenzje, same dziewiątki i dychy, ziefff... Jestem mega ciekawy jak wyjdzie im ten Cyberpunk. |