![]() |
|
Robocop (rimejk 2014) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +--- Wątek: Robocop (rimejk 2014) (/Thread-Robocop-rimejk-2014--2893) |
RE: Robocop (rimejk 2014) - Szaman - 07-11-2013 Pojawił się też nowy plakat: ![]() Ten film jest tak pozbawiony jakiegokolwiek własnego charakteru, że wygląda jak idealny, plastikowy produkt Hollywood powstały wskutek setek godzin badań sondażowych przeprowadzanych przy kasie z popcornem. RE: Robocop (rimejk 2014) - Danus - 07-11-2013 Słodki trailer. Taki kolorowy i z biegającym niczym Husky Robocopem. Obejrzy się jak będzie w sklepikach. RE: Robocop (rimejk 2014) - Craven - 07-11-2013 Hmmm podsunąłeś mi pomysł na sequel. Robocop będzie w nim miał robo-psa policyjnego do pomocy. RE: Robocop (rimejk 2014) - Szaman - 07-11-2013 Terminator Lance Henriksen nie miał mieć czasem robo-psa? :) RE: Robocop (rimejk 2014) - shamar - 07-11-2013 ![]() ![]() A szczerze- mam ten film gdzieś. Zanosi się na kolejną, zwykłą, sterylną rozpierduchę, bez klimatu. RE: Robocop (rimejk 2014) - Hitch - 07-11-2013 Figures :) RE: Robocop (rimejk 2014) - patyczak - 07-11-2013 Mnie się też ten zwiastun podoba:) RE: Robocop (rimejk 2014) - Mefisto - 07-11-2013 To sequel I, robot? :) RE: Robocop (rimejk 2014) - Snappik - 07-11-2013 Nie lubicie tego filmu? Jesteście ROBOFOBAMI, słyszeliście!?! :D Ale żenada, szczytem gwałtu będzie biegający, robiący salta i uniki Robo. Normalnie jak jakiś olimpijczyk ;) RE: Robocop (rimejk 2014) - shamar - 08-11-2013 Właśnie też mi się to nasunęło. Czarny rasista z Hollywood pierdzieli coś o robophobic. I co to jest "robophobic"? Tam sugerują, ze nawet maszyny mogą być dyskryminowane? W sumie patrząc do jakiego abstrakcyjnego, pseudopoprawnego gówna zmierza tzw. cywilizowany zachód... to może i to mało zaskakujące. RE: Robocop (rimejk 2014) - Huntersky - 08-11-2013 To być może będzie dobry film, który nie pogwałci zbytnio legendą oryginalnego Robo. Może. Ale zwiastun zapowiada tak ogromne gówno, jakie wszyscy sobie wyobrażali. A ten skok z motocyklu na latające jebadło to szczyt żenady i kandydat do najgorszej sceny 2014. RE: Robocop (rimejk 2014) - military - 08-11-2013 Znak czasów - kiedyś akcja była stosunkowo prosta; Robo szedł spokojnym krokiem i robił metodyczną rozwałkę, a emocje wynikały z jego motywacji, z motywacji bad guyów, w sytuacji która doprowadziła do akcji. Teraz kamera lata na wszystkie strony, Robo skacze po całym pomieszczeniu, i choć nie wiem, jaką podbudowę będą miały te sceny, to podejrzewam, że ktoś tu próbuje zrekompensować brak faktycznych emocji oczojebnością i szybkim montażem. RE: Robocop (rimejk 2014) - Juby - 08-11-2013 Drugi zwiastun i drugi raz wybijam się lekko z tłumu swoim zadowoleniem. Rimejk nie będzie miał ani oryginalności, anie świeżości, ani charakteru, ani brutalności, ani klimatu filmu Verhoevena. Ale szykuje się całkiem niezły akcyjniak sci-fi na raz. Będę w kinie. PS: Poster tragiczny a Iron Man wygląda na nim jeszcze gorzej niż w zwiastunach. RE: Robocop (rimejk 2014) - Huntersky - 08-11-2013 Złe porównanie, bo Iron Man wygląda jak twardy, mechaniczny pancerz. RE: Robocop (rimejk 2014) - Gieferg - 08-11-2013 Jak już to Batman. RE: Robocop (rimejk 2014) - Mierzwiak - 09-11-2013 Miałem "przyjemność" zobaczyć dzisiaj zwiastun tego czegoś w kinie. Cytując świetne tłumaczenie "shit happens" z 'World War Z: przed gównem nie uciekniesz. RE: Robocop (rimejk 2014) - MOLQ - 09-11-2013 Oj po zwiastunie chyba sie wybiore do kina :) i zmieniam zdanie co do zblizajacej sie kupy :) chetnie sie wybiore do kina. Ok to jest daleka przyszlosc, wiec Robo biega, bo jakby mieli zrobic chodzaca puszke :P ee nope. Co mnie gryzie to smierc Alexa i to ze pokazuje twarz jako Robocop, ze moze sobie szybke spuszczac kiedy chce :P Wolalbym cos w stylu ze mu ta szybke w akcji pod koniec rozwalili i wtedy dopiero ukazalaby sie twarz. RE: Robocop (rimejk 2014) - raven.second - 10-11-2013 Cytat:Co mnie gryzie to smierc AlexaJaka śmierć? On żyje przecież, wybuch samochodu ciężko go poranił. RE: Robocop (rimejk 2014) - shamar - 10-11-2013 (09-11-2013, 23:34)MOLQ napisał(a): Co mnie gryzie... A to, że kolo siada przy policyjnym biurku i popycha dowcipasy z kolegami - ludziami jest OK? RE: Robocop (rimejk 2014) - MOLQ - 10-11-2013 (10-11-2013, 00:24)raven.second napisał(a):Cytat:Co mnie gryzie to smierc AlexaJaka śmierć? On żyje przecież, wybuch samochodu ciężko go poranił. Oficjalnie byl uznany za martwego o ile dobrze pamietam (strzal w glowe zobowiązuje :P) wiec nie wiem czy odwala jakas maniane, ze jest tylko ranny. Shamar: Jakos mi nie przeszkadza ten urywek, chyba ze calosciowo scena bedzie zenujaca :) |