Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
LOST (ABC, 2004-2010) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22)
+--- Wątek: LOST (ABC, 2004-2010) (/Thread-LOST-ABC-2004-2010--77)

- MOLQ - 12-05-2007

Jednak Richard ma jakis interes w tym wszystkim skoro pomogl Johnowi. Moze Richard trzyma sztame z Jacobem ?

- Mush Room - 12-05-2007

No właśnie - może Ben taki był ciekawy co Jacob powiedział do Locka, bo Ben go w ogóle nie słyszał i (może) przestał go też widzieć. Z tego samego powodu, właśnie po to, by go znowu zobaczyć (SPOILER!) zabił (?) Locka. (DE END OF SPOILER).

O, widzę, że już Mierzwiak o tym napisał ;) A, że ten proch to sól? No, ciekawe, ba, nawet prawdopodobne. Ben to psychol ;)

- MOLQ - 12-05-2007

Mozliwe ze Ben manipulowal Johnem w chatce , moze owa chatka to jest MAGIC BOX :D gdzie wszystko sie spelnia . Tylko , ze Ben mial przewage nad Johnem bo wiedzial , ze moze tam wszystko wyczarowac , a John byl tego nieswiadomy i latwo ulegl ??iluzji?? , a Ben chcial mu tylko bardziej zjarac mozgownice . :)

- Mierzwiak - 12-05-2007

A wyspa leży na wielkim żelku Haribo.

- MOLQ - 12-05-2007

Ktos tu ma zly dzien :> :)

- picek - 12-05-2007

fajne byłoby gdyby się okazało, że to wszystko to jakieś urojenia albo sen bohaterów ;-)

- MOLQ - 12-05-2007

Nie wiem czy tak fajnie :) , ja osobiscie nie chcialbym zobaczyc zakonczenia w stylu : Jack wstaje , wlacza TV i szykuje sie na lot 815 :) .Wszyscy sie spotykaja, patrza sie na siebie i mowia jednoczesnie : NO FUCKING WAY :D

- Mush Room - 12-05-2007

OBY NIE :D No zastrzelę ich jak się okaże, że właśnie po to 6 lat serial oglądałem :P

- Mierzwiak - 12-05-2007

MOLQ napisał(a):Ktos tu ma zly dzien :> :)
Po prostu czytanie niektórych rzeczy przyprawia mnie o ból głowy. Dlatego przestałem się udzielać na forum o lost.

picek napisał(a):fajne byłoby gdyby się okazało, że to wszystko to jakieś urojenia albo sen bohaterów ;-)
Fajnie? To najgorsze i najbanalniejsze z możliwych zakończeń w historii tej planety.

I pomyśleć że w taki sam sposób zakończyłby serial Stephen King. Kto powiedział że ten człowiek potrafi spieprzyć zakończenie najlepszej fabuły? Zdaje się że ja.

Zresztą o to można być spokojnym, twórcy mówili że to się dzieje naprawdę.

- Mush Room - 14-05-2007

Taki EWENTUALNY SPOILER (w sumie do 3x20)

No i wyjaśniło się - twórcy w oficjalnym podcaście podali, że owy proch, który otaczał chatkę Jacoba, to pył wulkaniczny, służący do więzienia go tam.

- MOLQ - 14-05-2007

No niezle teoria sie sprawdzila :) , a co do 3x21 to obstawiam ze Charlie w koncu pojdzie do piachu :)

- Khet - 14-05-2007

MOLQ napisał(a):a co do 3x21 to obstawiam ze Charlie w koncu pojdzie do piachu :)

Przyjmuję zakłady :D

- MOLQ - 14-05-2007

Ben do Richarda: You do remember birthdays, don't you?

Zabrzmiało to dla mnie tak, jakby Ben rzucał tu aluzję do niestarzenia się Richarda. Tak jakby on już przestał liczyć swoje lata i mógł zapomnieć, czym są urodziny.

To jest post jakiegos kolesia z forum LOST . Bardzo interesujace. W sumie Richard wtedy dziwnie spojrzal na Bena :)

http://www.dailymotion.com/related/3287575/video/x16l6b_newbrain/1

To tez jest ciekawe only fools are enslaved by timee and space

- Mierzwiak - 14-05-2007

Skoro wyspa zwiększa liczbę plemników, leczy raka itp., dlaczego nie miałaby powstrzymywać starzenia? Podejrzewam że retrospekcje Richarda i jego ludzi będą bardzo ekscytujące.

- Khet - 17-05-2007

3x21 Spoiler

Cóż, za tydzień będzie gorąco :P
Fajny motyw ze Zwierciadłem (wiedziałem, że ktoś będzie środku :] ).
A ci, którzy obstawiali, że 'wiadomo kto' się dzisiaj wykończy, to troszkę się zawiedli chyba ;)

Ogółem odcinek bardzo dobry, nawet nie porównuje z poprzednim, bo na końcu sezonu to chyba nie ma sensu.

- picek - 17-05-2007

SPOILER 3x21

Odcinek genialny! Z postaci Charliego zrobili fajnego, wzruszającego chłopca. Jeśli w następnym odcinku zginie to ma rewelacyjne pożegnanie. Jestem ciekaw czy Desmond wiedział, że ludzie będą w środku bunkru i okłamał Charliego?

Jak jest z tym ostatnim odcinkiem.. będzie jakoś podwójny czy jak?

- Khet - 17-05-2007

Ostatni odcinek jest podwójny :)

Przyznam, że podobały mi się dzisiejsze retrospekcje. I pojawiła się dziewczyna Sayida :P

- Mierzwiak - 17-05-2007

Rewelacyjny odcinek (to stwierdzenie stało się już banałem w przypadku LOST). Myślę że to, co ma się niby stać rzeczywiście się stanie, tak czy siak jak napisał picek to bardzo dobre pożegnanie.

Miło że w końcu pokazano Rose i Bernarda :)

Kojarzycie tę Inną? (tylko niech mi nit nie mówi że ta fotka to jakikolwiek spoiler)

[Obrazek: losts3e21greatesthitsqe7.jpg]

Wiedziałem że skądś ją znam i rzeczywiście, to aktorka Tracy Middendorf (grała opiekunkę Dylana w "Nowym koszmarze Wesa Ravena i min. w "Alias"): http://www.lostpedia.com/wiki/Tracy_Middendorf

PS. Aktor, który gra Richarda, w "The Dark Knight" zagra burmistrza Gotham :D

- Mush Room - 17-05-2007

Wow... tylko tyle mogę powiedzieć. Kurde oni skrócili chyba ten odcinek bo to ledwo co się zaczął i już się skończył!

No rewelacja. Teraz już nie wiem czy ten EKHM w końcu zginie, czy nie, pewnie i tak, ale przerwali w takim momencie, że aż otworzyłem japę. No cóż... czekamy jeszcze tydzień, a później jakieś 8 miechów ;)

- Dr_Bakier - 19-05-2007

ostatnie odcinki są świetne, ciekawe czemu wcześniej nie wpadli na pomysł by sprawdźić dokąd prowadzi kabel (mieli już ze trzy łódki) ale przymykam oko. A jak już jesteśmy przy aktorach to nauczycielka małego Bena to księżniczka Peach z filmu "Super Mario Bros" :P
ciekawe czemu charlie po prostu nie przeciął kabla zasilającego :twisted: