![]() |
|
NASZE PLAKATY - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25) +--- Wątek: NASZE PLAKATY (/Thread-NASZE-PLAKATY--845) |
- patyczak - 12-03-2011 Kto by pomyślał, że to tak inspirujące plakaty:P - patyczak - 12-03-2011 Kto by pomyślał, że to tak inspirujące plakaty:P - Mierzwiak - 12-03-2011 Jaka inspiracja, taki plakat :wink: Bez urazy szopman, ale twój plakat jest równie bezsensowny co oryginały, ale przynajmniej nie jest fotoszopową sraczką. - Mierzwiak - 12-03-2011 Jaka inspiracja, taki plakat :wink: Bez urazy szopman, ale twój plakat jest równie bezsensowny co oryginały, ale przynajmniej nie jest fotoszopową sraczką. - szopman - 12-03-2011 a mi sie strasznie podobają te plakaty z "X-Men: First Class" ;d (tzn. nie te ostatniete mega szajsowe, tylko te 'before he was...' zeby nie bylo nieporozumień) ; D A wgl to chciałem tez napisac ze najbardziej podobają mi sie plakaty patyczaka. Wiekszosc jego plakatów lepiej mi się podoba niz te oryginalne do filmów . - szopman - 12-03-2011 a mi sie strasznie podobają te plakaty z "X-Men: First Class" ;d (tzn. nie te ostatniete mega szajsowe, tylko te 'before he was...' zeby nie bylo nieporozumień) ; D A wgl to chciałem tez napisac ze najbardziej podobają mi sie plakaty patyczaka. Wiekszosc jego plakatów lepiej mi się podoba niz te oryginalne do filmów . - patyczak - 13-03-2011 Cytat:trochę nie do końca jestem zadowolony z górnej czcionki, no ale... Jak sam jesteś niezadowolony to zmień albo wywal:) Napis "Pacyfik" jest mało widoczny i w ogóle w dziwnym miejscu. W tym środkowym plakacie użyłeś fajnej czcionki:) Sam pomysł nie robi na mnie wrażenia, ale plakat jest dobrze zrobiony. - Mierzwiak - 13-03-2011 Mefisto napisał(a):inna wersja PacyfikuSpróbuj wpisać tekst w grafikę, bo tylko rujnujesz całość. Tagline nie wiadomo czemu ucieka w lewy górny róg, HBO w prawy dolny, coming soon z kolei w lewy, okropnie to wygląda. - patyczak - 14-03-2011
- Jakuzzi - 14-03-2011 Patyczak, stwierdzam to z przykroscia, ale to chyba najslabszy Twoj plakat. :( - Snappik - 14-03-2011 Jakbym zobaczył ten plakat to bym pomyślał, że to Psy 3 w reżyserii Pasikowskiego :D - Mefisto - 14-03-2011 No w końcu ekranizacja Puc, Bursztyn i goście :D - Mierzwiak - 15-03-2011 Mnie się podoba. Jest tylko jeden problem: po obejrzeniu filmu okaże się, że albo patyczakowi udało się dobrze trafić, albo plakat całkowicie straci sens :wink: - Mefisto - 15-03-2011 Wg mnie ten plakat traci sens już teraz - od razu wiadomo, że psy będą marginalnym (o ile w ogóle obecnym) motywem filmu. A mimo wszystko plakat powinien coś o filmie mówić. No offence patyczak, ale zgadzam się z Jakiem w tym wypadku. - Mierzwiak - 16-03-2011 - Craven - 16-03-2011 Napis - tandeta straszliwa. Pikselizacja - niepotrzebna. Nieciekawe. - patyczak - 16-03-2011 Mnie się podoba. Nie wiem po co ta pikselizacja i jaki ma sens, ale graficznie wygląda bardzo fajnie:) - Lawrence - 19-03-2011 @Mefisto Plakat do "The Ring" byłby dobry, gdyby nie ten złotawy, czy tez żółty kolor, czy jaki to tam jest pierścienia i napisów. Za bardzo mi się to z "Lord of the Rings" kojarzy. - patyczak - 26-03-2011 Kiedyś zrobiłem coś takiego: ![]() I dziś spróbowałem rozszerzyć ideę:P ![]() Niestety nie udało mi się uzyskać takiej syntezy jak w pierwszym plakacie:) - Great Gonzo - 26-03-2011 Patrząc na pierwszy w uszach z automatu rozbrzmiewa Wu i jego Słedzien :smile: Hause'a nigdy nie oglądałem, serio doktorek paraduje w serialu z agrafką w nosie? ;) |