Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
NASZE PLAKATY - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25)
+--- Wątek: NASZE PLAKATY (/Thread-NASZE-PLAKATY--845)

- patyczak - 12-03-2011

Kto by pomyślał, że to tak inspirujące plakaty:P

- patyczak - 12-03-2011

Kto by pomyślał, że to tak inspirujące plakaty:P

- Mierzwiak - 12-03-2011

Jaka inspiracja, taki plakat :wink: Bez urazy szopman, ale twój plakat jest równie bezsensowny co oryginały, ale przynajmniej nie jest fotoszopową sraczką.

- Mierzwiak - 12-03-2011

Jaka inspiracja, taki plakat :wink: Bez urazy szopman, ale twój plakat jest równie bezsensowny co oryginały, ale przynajmniej nie jest fotoszopową sraczką.

- szopman - 12-03-2011

a mi sie strasznie podobają te plakaty z "X-Men: First Class" ;d (tzn. nie te ostatniete mega szajsowe, tylko te 'before he was...' zeby nie bylo nieporozumień) ; D

A wgl to chciałem tez napisac ze najbardziej podobają mi sie plakaty patyczaka. Wiekszosc jego plakatów lepiej mi się podoba niz te oryginalne do filmów .

- szopman - 12-03-2011

a mi sie strasznie podobają te plakaty z "X-Men: First Class" ;d (tzn. nie te ostatniete mega szajsowe, tylko te 'before he was...' zeby nie bylo nieporozumień) ; D

A wgl to chciałem tez napisac ze najbardziej podobają mi sie plakaty patyczaka. Wiekszosc jego plakatów lepiej mi się podoba niz te oryginalne do filmów .

- patyczak - 13-03-2011

Cytat:trochę nie do końca jestem zadowolony z górnej czcionki, no ale...

Jak sam jesteś niezadowolony to zmień albo wywal:)

Napis "Pacyfik" jest mało widoczny i w ogóle w dziwnym miejscu.

W tym środkowym plakacie użyłeś fajnej czcionki:) Sam pomysł nie robi na mnie wrażenia, ale plakat jest dobrze zrobiony.

- Mierzwiak - 13-03-2011

Mefisto napisał(a):inna wersja Pacyfiku
Spróbuj wpisać tekst w grafikę, bo tylko rujnujesz całość. Tagline nie wiadomo czemu ucieka w lewy górny róg, HBO w prawy dolny, coming soon z kolei w lewy, okropnie to wygląda.

- patyczak - 14-03-2011

[Obrazek: super8.jpg]

- Jakuzzi - 14-03-2011

Patyczak, stwierdzam to z przykroscia, ale to chyba najslabszy Twoj plakat. :(

- Snappik - 14-03-2011

Jakbym zobaczył ten plakat to bym pomyślał, że to Psy 3 w reżyserii Pasikowskiego :D

- Mefisto - 14-03-2011

No w końcu ekranizacja Puc, Bursztyn i goście :D

- Mierzwiak - 15-03-2011

Mnie się podoba. Jest tylko jeden problem: po obejrzeniu filmu okaże się, że albo patyczakowi udało się dobrze trafić, albo plakat całkowicie straci sens :wink:

- Mefisto - 15-03-2011

Wg mnie ten plakat traci sens już teraz - od razu wiadomo, że psy będą marginalnym (o ile w ogóle obecnym) motywem filmu. A mimo wszystko plakat powinien coś o filmie mówić. No offence patyczak, ale zgadzam się z Jakiem w tym wypadku.

- Mierzwiak - 16-03-2011

[Obrazek: avatarneytiri.jpg]

- Craven - 16-03-2011

Napis - tandeta straszliwa. Pikselizacja - niepotrzebna. Nieciekawe.

- patyczak - 16-03-2011

Mnie się podoba.

Nie wiem po co ta pikselizacja i jaki ma sens, ale graficznie wygląda bardzo fajnie:)

- Lawrence - 19-03-2011

@Mefisto
Plakat do "The Ring" byłby dobry, gdyby nie ten złotawy, czy tez żółty kolor, czy jaki to tam jest pierścienia i napisów. Za bardzo mi się to z "Lord of the Rings" kojarzy.

- patyczak - 26-03-2011

Kiedyś zrobiłem coś takiego:

[Obrazek: deadwoodkopiaaaaa.jpg]

I dziś spróbowałem rozszerzyć ideę:P

[Obrazek: houseplakatmaly.jpg]

Niestety nie udało mi się uzyskać takiej syntezy jak w pierwszym plakacie:)

- Great Gonzo - 26-03-2011

Patrząc na pierwszy w uszach z automatu rozbrzmiewa Wu i jego Słedzien :smile:

Hause'a nigdy nie oglądałem, serio doktorek paraduje w serialu z agrafką w nosie? ;)