![]() |
|
Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki (/Thread-Gry-pytania-dyskusje-popierd%C3%B3%C5%82ki--883) |
RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Wawrzyniec - 10-12-2013 Grałem tylko na piecu, gdzie za kopnięcie w kalendarz przedmioty noszone przez postać znacznie się zużywają i wymagają kosztownej naprawy (im lepszy ekwipunek, tym więcej mamony trzeba wyłożyć). RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Juror_z_MamTalent - 10-12-2013 Z tego co pamiętam, to uszkadzają się wszystkie elementy ekwipunku, które później trzeba reperować za złoto. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - military - 11-12-2013 Dzięki za odpowiedzi. Gdzieś czytałem, że uszkodzenia ekwipunku włączają się dopiero po 10 levelu, więc pewnie stąd takie dziwne wrażenie, że gra jest za łatwa. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - tchopz - 12-12-2013 Każda śmierć to 10% uszkodzeń sprzętu. Koszt naprawy zależy od poziomu trudności na jakim się zginęło. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Danus - 20-02-2014 Możecie polecić jakaś fajna strategię, coś w stylu C&C Tiberium Wars, gdzie głównie chodzi o rozbudowywanie bazy, zbieranie surowców, produkowanie wojska i niszczenie wrogiej bazy? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Ash - 20-02-2014 Danus, zagraj w Total Annihilation albo Supreme Commander. :) Widmo RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Hitch - 20-02-2014 Cytat:Możecie polecić jakaś fajna strategię, coś w stylu C&C Tiberium Wars, gdzie głównie chodzi o rozbudowywanie bazy, zbieranie surowców, produkowanie wojska i niszczenie wrogiej bazy? "Tiberian Sun", "Red Alert 2", "Age of Empires 2" :) RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Ash - 20-02-2014 Dorzuciłbym jeszcze Dark Reign, Dark Colony Starcrafta... RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - kałuża - 21-02-2014 (20-02-2014, 19:54)Danus napisał(a): Możecie polecić jakaś fajna strategię, coś w stylu C&C Tiberium Wars, gdzie głównie chodzi o rozbudowywanie bazy, zbieranie surowców, produkowanie wojska i niszczenie wrogiej bazy? Command & Conquer: Generals, Red Alert III, Citadels, Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie, Age of Empires III, Stronghold Crusader, Company of Heroes, World in Conflict, Planetary Annihilation, coś z serii Warhammer, może jakaś pozycja z serii Total War ? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Perfik - 21-02-2014 Knights & Merchants!! :) RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - military - 18-04-2014 Idę dzisiaj, patrzę: PS3 w RTV Euro AGD za 600 zł. SZEJSET ZIKA! No to wejszłem i kupiłem. Tym samym stałem się szczęśliwym posiadaczem wszystkich konsol 7 generacji, no i posiadaczem blureja (wreszcie). Tylko że nie kupiłem żadnej gry. I teraz pytanie do was: jakie exclusive'y na PS3 warto obadać najsampierw? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Danus - 18-04-2014 The last of us. Najlepsze postapo w dziejach wszelakich! RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Red - 18-04-2014 Cała seria Uncharted, Infamous (zwłaszcza drugą część), God of War III, Killzone 3 też było całkiem przyjemne. Poza tym masz serię MGS i klasyki z PSX i PS2 w HD (m.in Okami czy Shadow of Colossus). Wybór jest całkiem niezły :). RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - military - 18-04-2014 Czekajcie, czekajcie, a płyty z PSX chodzą na PS3? EDIT: O maj gad, działają. A nie wie ktoś, jak zmienić proporcje ekranu do 4:3? RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Hitch - 18-04-2014 Działają perfekcyjnie, jest nawet szczątkowa poprawa jakości :) A z ekskluzywów to koniecznie calutka seria "Uncharted". W następnej kolejności "The Last of Us". Potem cokolwiek :) Cytat:PS3 w RTV Euro AGD za 600 zł Nie zwróciłeś może uwagi w której z miliona promocji była? U mnie na sklepie są wszystkie warianty standardowo po około 1200 zł. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - military - 18-04-2014 Nawet nie było oznaczenia promocji. Po prostu taka cena. Sprzedawca który mnie obsługiwał był tak zdziwiony jak ja.:) BTW: czy Uncharted mają jakies online passy? Bo kupiłbym używkę - pod warunkiem, że nie ma takiego bullshitu. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Hitch - 18-04-2014 Jedynka nie ma multi w ogóle. Dwójka nie pamiętam, czy miała kod na granie po sieci. Trójka ma na bank. Choć z drugiej strony, multi do trójki śmiga po PSNie teraz jako samodzielna gra F2P. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Khet - 18-04-2014 Dwójka ma multi, ale nie ma online passa. Trójka już tak, owszem. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - Mierzwiak - 18-04-2014 (18-04-2014, 19:12)military napisał(a): A nie wie ktoś, jak zmienić proporcje ekranu do 4:3?Pilotem od telewizora lol Gratuluję zakupu i przyłączam się do kolegów, którzy polecają Trylogię Uncharted. Odradzam natomiast polecane God of War III, bo to gówno w ładnym opakowaniu, znając Twoje growe upodobania Okami HD też bym odradził. Natomiast jeśli będziesz chciał się kiedyś oderwać od standardowych gier i przeżyć coś ciekawego, to koniecznie The Journey. RE: Gry - pytania, dyskusje, popierdółki - military - 18-04-2014 Uncharted it is. Zacznę od dupy strony - od trójki, bo chcę zobaczyć co potrafi konsola.:) |