Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Kino domowe (https://forumkmf.pl/Forum-Kino-domowe--43)
+--- Dział: Kupię/Sprzedam/Gdzie kupić (https://forumkmf.pl/Forum-Kupi%C4%99-Sprzedam-Gdzie-kupi%C4%87--46)
+--- Wątek: Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile (/Thread-Taniuchne-DVD-Blu-ray-gdzie-i-za-ile--57)

- Mefisto - 02-11-2007

szlak by trafił ten MM - niby taka super firma, ale w całej Wawie tylko 1 i do tego na zadupiu :>
Ale chyba w poniedziałek zrobię im nalot :D
Co do nowego wydania LOTRA to jest ładne, fajne, podoba mi się, ale cenę to jebnęli taką, że Jackson w papę dostanie jak go spotkam :evil:
(na 1 miejscu lania po ryju wciąż Gates mimo wszystko :D)

- romeck - 02-11-2007

Mefisto napisał(a):szlak by trafił ten MM - niby taka super firma, ale w całej Wawie tylko 1 i do tego na zadupiu :>
Co Ty pleciesz? :)

BTW, "szlag". 8)

- Mefisto - 02-11-2007

szlag :>
no dobra, nie na takim zadupiu, ale mam daleko i nigdy po drodze :/

- romeck - 02-11-2007

Ale przecież w Wa-wie są cztery MM. ;)

- Mefisto - 02-11-2007

:|
;(

no to google też ma wpiernicz, bo mnie ino jeden wyskoczył :|
choć znając życie to do wszystkich daleko, bo już dawno ich znaczku na oczy nie widziałem

- romeck - 02-11-2007

No bo po co na stronę MediaMarktu zajrzeć? :lol:

(Jeśli byłeś na tej stronie, to w prawym górnym rogu wybiera się odpowiedni MM)

Warszawa Bemowo
ul. Górczewska 212/226

Warszawa Al. Krakowska
Al. Krakowska 61

Warszawa Ostrobramska
ul. Ostrobramska 79

Warszawa Marki
ul. Józefa Piłsudskiego 1

- Mefisto - 02-11-2007

heh, byłem byłem - oczywiście nie znaju nic takiego :/ Pewnikiem kolejna strona, która mi się źle wyświetla :(
i gdzie tu pomoc w tej technice :|
thx romeck - niemniej i tak nie po drodze :>

- romeck - 02-11-2007

Fakt, że rozrzucone są po Wa-wie w sposób fatalny. A w najfajnieszych galeriach handlowych (Galeria Młotków, Złote Fagasy, Arkadia) ni chuchu.

- Mefisto - 02-11-2007

tja..."nie dla idiotów" nabiera tu nowego znaczenia ;)

- wiking - 02-11-2007

Cytat:w MM Władca Pierścieni po 89 zł sztuka
Cytat:Co do nowego wydania LOTRA to jest ładne, fajne, podoba mi się, ale cenę to jebnęli taką, że Jackson w papę dostanie jak go spotkam

dlaczego akurat "biedny" Jackson? u mnie (wiadomo gdzie) TE wydania LOTR sa po 40 zl w przeliczeniu

to nie Jackson winny tylko PiS

- Eorath - 02-11-2007

W Arkadii i Tarasach przynajmniej Saturn jest, a mnie się udało kilka fajnych rzeczy tam znaleźć :D I panowie z ochrony a Tarasach są fajni (w Arkadii nie)

- Mefisto - 03-11-2007

wiking napisał(a):dlaczego akurat "biedny" Jackson? u mnie (wiadomo gdzie) TE wydania LOTR sa po 40 zl w przeliczeniu

to nie Jackson winny tylko PiS

a bo tak - bo Powrót Króla był do dupy :D Poza tym łatwiej jednemu grubaskowi, który to wymyślił i który ssie na tym mamonę (i się jeszcze procesuje o więcej), niż całą korporację :>

Co do Saturna się zgadzam - sporo fajnych filmów za niskie ceny, m.in. jeszcze mają sporo 2dvd srebrnopaków Warnera

- Eorath - 03-11-2007

Ja się tylko zastanawiam, jak to jest możliwe, że my się jeszcze nie spotkaliśmy :D Łażę po tych sklepach co któryś dzień (częściej można mnie spotkać tylko w sklepie zoologicznym, kiedy zachwycam się szynszylami ;))

- romeck - 03-11-2007

Ja objeżdżam cyklicznie wszystkie warszawskie MM, Saturny (także ten w Jankach), a przy okazji Empiki i też się jeszcze nie spotkaliśmy. :)

- Eorath - 03-11-2007

O Tobie też myślałam, pisząc posta powyżej :D Mi do Janek jakos nie po drodze - jestem za leniwa, żeby jechać komunikacją miejską;), ale jako że pracuję w połowie drogi między Złotymi Tarasami a Arkadią, to korzystam i odwiedzam :D

- Mefisto - 03-11-2007

Romeck się pewnie chowa jak mnie widzi :D
A Eo mnie nie zna, więc nie poznaje :D
Jakby coś to w poniedziałek jestem na mieście ;)

- Eorath - 03-11-2007

Tia ;) w poniedziałek tyo ja pracuję do 18.30 minimum ;),ale pewnie we wtorek będe krążyć :D
Jak zobaczysz 24letnią istotę płci żeńskiej w dziwnym nakryciu głowy to będę ja ;)

- majkel78 - 05-11-2007

[Obrazek: niesmiertelny-2.jpg]

coś takiego zobaczyłem w zapowiedziach z Kino świat. Aż się zdziwiłem, że też nad Wisłą można się na takie wydania doczekać :)

- Anonymous - 05-11-2007

Już od miesiąca przynajmniej w MM to lezy. Ciekawe jak z obrazem w tym wydaniu bo w tym starym, które mam jest wręcz tragiczny. Poza tym to kiepski film :P

- Mierzwiak - 05-11-2007

Moje oczy, moje oczy!!! Co za paskudna okładka.

Kochanie, ile razy mam ci powtarzać żebyś nie bawił się photoshopem? Za karę posprzątasz swój pokój.