![]() |
|
Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Kino domowe (https://forumkmf.pl/Forum-Kino-domowe--43) +--- Dział: Kupię/Sprzedam/Gdzie kupić (https://forumkmf.pl/Forum-Kupi%C4%99-Sprzedam-Gdzie-kupi%C4%87--46) +--- Wątek: Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile (/Thread-Taniuchne-DVD-Blu-ray-gdzie-i-za-ile--57) |
- Mefisto - 02-11-2007 szlak by trafił ten MM - niby taka super firma, ale w całej Wawie tylko 1 i do tego na zadupiu :> Ale chyba w poniedziałek zrobię im nalot :D Co do nowego wydania LOTRA to jest ładne, fajne, podoba mi się, ale cenę to jebnęli taką, że Jackson w papę dostanie jak go spotkam :evil: (na 1 miejscu lania po ryju wciąż Gates mimo wszystko :D) - romeck - 02-11-2007 Mefisto napisał(a):szlak by trafił ten MM - niby taka super firma, ale w całej Wawie tylko 1 i do tego na zadupiu :>Co Ty pleciesz? :) BTW, "szlag". 8) - Mefisto - 02-11-2007 szlag :> no dobra, nie na takim zadupiu, ale mam daleko i nigdy po drodze :/ - romeck - 02-11-2007 Ale przecież w Wa-wie są cztery MM. ;) - Mefisto - 02-11-2007 :| ;( no to google też ma wpiernicz, bo mnie ino jeden wyskoczył :| choć znając życie to do wszystkich daleko, bo już dawno ich znaczku na oczy nie widziałem - romeck - 02-11-2007 No bo po co na stronę MediaMarktu zajrzeć? :lol: (Jeśli byłeś na tej stronie, to w prawym górnym rogu wybiera się odpowiedni MM) Warszawa Bemowo ul. Górczewska 212/226 Warszawa Al. Krakowska Al. Krakowska 61 Warszawa Ostrobramska ul. Ostrobramska 79 Warszawa Marki ul. Józefa Piłsudskiego 1 - Mefisto - 02-11-2007 heh, byłem byłem - oczywiście nie znaju nic takiego :/ Pewnikiem kolejna strona, która mi się źle wyświetla :( i gdzie tu pomoc w tej technice :| thx romeck - niemniej i tak nie po drodze :> - romeck - 02-11-2007 Fakt, że rozrzucone są po Wa-wie w sposób fatalny. A w najfajnieszych galeriach handlowych (Galeria Młotków, Złote Fagasy, Arkadia) ni chuchu. - Mefisto - 02-11-2007 tja..."nie dla idiotów" nabiera tu nowego znaczenia ;) - wiking - 02-11-2007 Cytat:w MM Władca Pierścieni po 89 zł sztuka Cytat:Co do nowego wydania LOTRA to jest ładne, fajne, podoba mi się, ale cenę to jebnęli taką, że Jackson w papę dostanie jak go spotkam dlaczego akurat "biedny" Jackson? u mnie (wiadomo gdzie) TE wydania LOTR sa po 40 zl w przeliczeniu to nie Jackson winny tylko PiS - Eorath - 02-11-2007 W Arkadii i Tarasach przynajmniej Saturn jest, a mnie się udało kilka fajnych rzeczy tam znaleźć :D I panowie z ochrony a Tarasach są fajni (w Arkadii nie) - Mefisto - 03-11-2007 wiking napisał(a):dlaczego akurat "biedny" Jackson? u mnie (wiadomo gdzie) TE wydania LOTR sa po 40 zl w przeliczeniu a bo tak - bo Powrót Króla był do dupy :D Poza tym łatwiej jednemu grubaskowi, który to wymyślił i który ssie na tym mamonę (i się jeszcze procesuje o więcej), niż całą korporację :> Co do Saturna się zgadzam - sporo fajnych filmów za niskie ceny, m.in. jeszcze mają sporo 2dvd srebrnopaków Warnera - Eorath - 03-11-2007 Ja się tylko zastanawiam, jak to jest możliwe, że my się jeszcze nie spotkaliśmy :D Łażę po tych sklepach co któryś dzień (częściej można mnie spotkać tylko w sklepie zoologicznym, kiedy zachwycam się szynszylami ;)) - romeck - 03-11-2007 Ja objeżdżam cyklicznie wszystkie warszawskie MM, Saturny (także ten w Jankach), a przy okazji Empiki i też się jeszcze nie spotkaliśmy. :) - Eorath - 03-11-2007 O Tobie też myślałam, pisząc posta powyżej :D Mi do Janek jakos nie po drodze - jestem za leniwa, żeby jechać komunikacją miejską;), ale jako że pracuję w połowie drogi między Złotymi Tarasami a Arkadią, to korzystam i odwiedzam :D - Mefisto - 03-11-2007 Romeck się pewnie chowa jak mnie widzi :D A Eo mnie nie zna, więc nie poznaje :D Jakby coś to w poniedziałek jestem na mieście ;) - Eorath - 03-11-2007 Tia ;) w poniedziałek tyo ja pracuję do 18.30 minimum ;),ale pewnie we wtorek będe krążyć :D Jak zobaczysz 24letnią istotę płci żeńskiej w dziwnym nakryciu głowy to będę ja ;) - majkel78 - 05-11-2007 ![]() coś takiego zobaczyłem w zapowiedziach z Kino świat. Aż się zdziwiłem, że też nad Wisłą można się na takie wydania doczekać :) - Anonymous - 05-11-2007 Już od miesiąca przynajmniej w MM to lezy. Ciekawe jak z obrazem w tym wydaniu bo w tym starym, które mam jest wręcz tragiczny. Poza tym to kiepski film :P - Mierzwiak - 05-11-2007 Moje oczy, moje oczy!!! Co za paskudna okładka. Kochanie, ile razy mam ci powtarzać żebyś nie bawił się photoshopem? Za karę posprzątasz swój pokój. |