![]() |
|
ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25) +--- Wątek: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach (/Thread-ALARM-NADCHODZI-KOLEJNY-REMAKE-czyli-wszystko-o-remake-ach--652) |
RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Albertino - 17-05-2016 I słusznie chwalonego, bo to z palcem w dupie najlepszy film z serii, a już z pewnością najbardziej osobliwy. Zwłaszcza wart uwagi ze względu na reżyserię właśnie, a chyba to nas interesuje przy okazji tego projektu najbardziej - duet Refn-Hyams to już w ogóle kosmos. Warto się tym zainteresować. Na zachętę, sorry za słabą jakość: RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Gieferg - 17-05-2016 Akcja w burdelu to jedyna warta obejrzenia scena w tym filmie. Potem może już robić za środek nasenny. Ta seria się zaczęła i skończyła na jedynce. RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - military - 18-05-2016 Nie spierdolcie się z krzeseł, koleżkowcy. P.S. Wiem, że serial, ale tak czy siak remake. RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Gieferg - 18-05-2016 Było w temacie o Lethal Weapon. RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Mierzwiak - 30-06-2016 Ciekawe spostrzeżenie, jak się zastanowić to zaskakująco oczywiste: RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Gal Anonim - 01-07-2016 No nie wiem, komentarze pod jej wideo raczej wskazuja na to, ze to, co ona mowi to bzdura. RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Mierzwiak - 01-07-2016 Nie czytam komentarzy na youtube, bo dają raka :) Nie wiem, prawda pewnie leży daleko, ale jej teoria wydaje mi się bardzo prawdopodobna, z drugiej strony jak pokazują wpływy z Chin niektórych filmów, wstrzelenie się w tę publiczność może nie być wcale takie proste. RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Craven - 01-07-2016 Bo prostsze wyjaśnienie brzmi - bo tak jest łatwiej i prościej. Niestety jej wyjaśnienie to gromkopierdna próba uczynienia z amerykańców konsumentów kina wyższej klasy :) RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Juby - 03-08-2016 http://www.hollywoodreporter.com/news/channing-tatum-play-mermaid-splash-916172 :P RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - al_jarid - 03-08-2016 Mam nadzieję, że Tatum nie będzie świecił gołym tyłkiem, jak Daryl Hannah w starej wersji. Zresztą mamy XXI wiek, więc nie ma o to obawy. Kiedyś w takich familijniakach, nawet disnejowskich, to jednak pozwalano sobie na więcej. A w sumie to i tak mam to gdzieś, bo Tatum jako syren w "Plusku", to już jest tak głupie i niepotrzebne, że skreślam na starcie. Zrobię to, co z nowymi "Ghostbusters" i nie rzucę na to okiem, nawet jakby mi się kiedyś trafiła okazja za darmo. A skoro już o "Ghostbusters" wspomniałem, to nasuwa się pytanie: czy jeśli odmówię obejrzenia nowego "Plusku", to teraz będzie to seksizm w stosunku do facetów, bo zamienili w remake'u syrenkę na chłopa? Nie no, wiadomo, feministki stwierdziłyby, że to i tak seksizm w stosunku do kobiet, bo na pewno nie chcę tego oglądać, ponieważ rolę Toma Hanksa powierzono kobiecie ;) RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - SonnyCrockett - 04-10-2016 Remake Supirii w drodze w roli głównej Chloë Grace Moretz aktorka która można zacząć nazywać "odtwórczą" albo "królową remeków". http://www.filmweb.pl/news/Chloe+Grace+Moretz+w+remake%27u+kolejnego+horroru-119726 RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Szpeku - 04-10-2016 Stop, a czy ta młoda dama czasem nie zrezygnowała z roli Arielki, bo postanowiła się wyciszyć, zawiesić aktorstwo i poszukać nowej ścieżki?... czyżby do główki dotarło, że potem holyłód może nie być łaskawy i też się wypiąć? RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Pitero - 04-10-2016 Była taka fajna w "Kick-Assie", no ale sodówa uderzyła do głowy, zarówno jako osoba ma się za nie wiadomo jaki cud świata jak i w filmach takie role odgrywa, ostatnio w "Sąsiadach 2". RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Pelivaron - 04-10-2016 Główną rolę w tym filmie to akurat ma grać Dakota Johnson a nie Chloe. RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Pitero - 04-10-2016 Dobra wiadomość, ta chociaż wygląda naprawdę jak kobieta, do tego bardzo ładna, a nie jak rozkapryszona nastolatka. Nawet "50 twarzy Greya" da się dzięki niej obejrzeć :) RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - shamar - 22-10-2016 :) (uwaga, widziałem parę spoilerów) RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - zombie001 - 22-10-2016 Szkoda, że zawiera też sceny z filmów, które remakami nie są =/ RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - shamar - 02-11-2016 Które to? RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - Mierzwiak - 02-11-2016 Solaris chociażby. Pierwowzorem jest materiał literacki więc to po prostu kolejna ekranizacja. RE: ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach - al_jarid - 02-11-2016 To samo można powiedzieć o "Ben Hurze", a wszyscy mówią, że rimejk. I tak samo było z "Conanem". I na 100% tak samo byłoby, gdyby ktoś postanowił nakręcić nowe "Przeminęło z wiatrem". |