![]() |
|
Co w TV... - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Co w TV... (/Thread-Co-w-TV--26) |
- MOLQ - 27-01-2007 Ja nie nawidze reklam ;/ , musze je ogladac bo taki rynek konsumenta . Czlowiek jest na straconej pozycji w walce z TV . Nie dosc ze mi przerywaja film to jeszcze musze ogladac Korzeniowskiego w Alianz , Kozakiewczia z usterka , Rodowiczke i Olbrychskiego z lodami (wiem zima jest to jako przyklad ;) ) . Mozna dostac %$#&*@! heh . Na dodoatek pora emisji jakis dobrych filmow czy dokumentow jest kuriozalna , bo najpierw musza poscic Europa da sie lubic (sic) lub inne komercyjne gowno . Heh wkurzony jestem bo nic nie ma w pudle dzisiaj ;/ - Anonymous - 27-01-2007 Don Vito napisał(a):Jak oglądam coś na kompie, to bez dwóch, trzech pauz się nie obędzie.pauza na kompie jest wtedy gdy chcesz żeby była i trwa tyle ile chcesz żeby trwała. Zasadniczo jest więc pod tym względem lepsza sytuacja niż w kinie czy na takim TVP1/2. MOLQ napisał(a):Ja nie nawidze reklam ;/ , musze je ogladac bo taki rynek konsumentaNic nie musisz. Skoro je oglądasz to znaczy że chcesz je oglądać :P Szczerze mówiąc to nawet nie jestem w stanie powiedzieć jakie obecnie w telewizji są reklamy... :? (podejrzewam że ostatnio film z reklamami widziałem w 2005 roku) Cytat: Heh wkurzony jestem bo nic nie ma w pudle dzisiaj ;/Moje kondolencje. Ale tak to już jest jak się człowiek uzależni od telewizji :P - MOLQ - 27-01-2007 Wszyskot pisane z rozmachu jest nie dobre :) poprawka : nie chce ogladac reklam ale one sa wszedzie tak jak Rubik ;) . Uzalezniony od TV nie jestem , ale dzisiaj siedze w domu bo drogi zasypane i nie mam co ogladac , chyba ze cos na TVP2 jest jakis sensacyjny filmik to sobie go lookne :P - military - 28-01-2007 Chyba jestem jedynym człowiekiem w IV, V, a nawet VI RP (gdzie V to będzie Imperium Kontratakuje), który nigdy nie słyszał Rubika. :) Reklam nienawidzę i nie toleruję. Podobnie jak lektora i obrazu przyciętego do 4:3. Dlatego mój kontakt z TV ogranicza się do jakiegoś discovery raz na miesiąc. :) Ale słyszałem, ze ostatnio jakieś ciekawe filmy czy seriale puszczają, więc może kiedyś się skuszę. - Anonymous - 28-01-2007 Rubik mi się kojarzy głównie z jedną piosenką do któej teledysk pokazała mi dziewczyna i z takim programem o grach komputerowych Multimedialny Odlot, który kiedyś z rana w soboty leciał w TV :) - Don Vito - 28-01-2007 Kiedyś przyszedłem do Empiku i akurat było spotkanie Rubika z jego fanami. Był tam on i jakieś dwie inne osoby i ta dwójka zagorzale zajmowała się fanami, a Rubik gadał przez telefon i miał ich w dupie :lol: A i chyba za tydzień w sobotę (albo w piątek) na którymś TVP będzie "Pijany mistrz". - LPC - 28-01-2007 a kto to jest rubik ? ten co kostke wymyślił ? - Don Vito - 28-01-2007 Taki "muzyk" (chyba dyrygent), co się jego płyty sprzedają w dużych nakładach, bo zrobił ścieżkę dźwiękową, do jakiegoś tandetnego filmu (chyba "Ja wam pokażę"). Przynajmniej wtedy o nim usłyszałem. Poprawka: Pijany mistrz w sobotę o 20:30 na polsacie. - LPC - 04-02-2007 LPC napisał(a):a kto to jest rubik ? ten co kostke wymyślił ?:twisted: :lol: dla wielbicieli carpentera tvp kultura 20:30 Christine - Don Vito - 05-02-2007 W sobotę było Chinatown na TVP 2 jakoś w nocy, a ja pomyliłem kanały i na TVP Kultura oglądałem piepszenie o jakimś muzyku z lat 80 :cry: Jakoś w przyszłym tygodniu "Szósty zmysł". Dzisiaj o 1:30 na TVP Kultura (sprawdzałem kilka razy :)) "Anatomia Morderstwa". Tego filmu to ja nie ominę na pewno :) - wujekhaker - 25-02-2007 Wczoraj na TVN leciał Egzorcysta i to bodajże director's cut Dzisiaj 25.02 22:10 tvp1 Lot nad kukułczym gniazdem 00:25 tvp1 Casablanca 00:45 Polsat, jak zwykle ambitnie - Krwawy sport :D - Don Vito - 25-02-2007 Bloodsport jest na TVN i był też w piątek. W piątek po północy na Polsacie "Mucha", w sobotę na tej samej stacji koło 21:15 Kill Bill. NA TVN w piątek o 22:05 Raport Mniejszości. - Hitch - 26-02-2007 tomashec napisał(a):przepraszam najmocniej ze niefilmowo, ale mysle ze sporo osob ucieszy informacja o pewnym programie i pewnym polskim duecie, ktory zwyczajnie w swiecie wymiata.Nie wiem jak ty Tomashcu ale kurde dla mnie to juz nie ten sam duet. Kolorowe pstre i odmozdzone widowisko (tak widowisko)... A dzisiaj to juz wogole jakies tance, hipi hopy i jakis raper od siedmiu bolesci. Duze P(pedal?)... Dżizas... Tylko cos zarty z broda trzymaja poziom. - picek - 04-03-2007 Dziś, 22:15, TVP1: Czas Apokalipsy: Powrót Dziś, 20:00, POLSAT: Prison Break :twisted: :twisted: Poniedziałek, 22:05, TV4: Noc na ziemi (Jim Jarmusch) - hops - 04-03-2007 Na TVNie trwa właśnie premierowy odcinek 5 edycji Tańca z Gwiazdami! Tylko ignoranci przerwą oglądanie i zapuszczą film Coppoli :P - Motoduf - 04-03-2007 Taniec z gwiazdami byłby znacznie ciekawszy gdyby tańczyli na skraju przepaści... lub w klatce z lwami... - Q - 04-03-2007 Lepiej by było gdyby zrobili polską edycję Tańca na lodzie (Dancing on Ice), może krew by się polała, albo poważna kontuzja wywaliminowała "gwiazdy" z życia medialnego :twisted: - Motoduf - 05-03-2007 Albo "Taniec z gwiazdami: politycy". Wyobraźcie sobie Łyżwińskiego w akcji :lol: - MOLQ - 05-03-2007 Ja bym wolal edycje rosyjskiej ruletki , moze bym wkoncu dostal moje wymarzone mieszkanie po kims ;) - military - 05-03-2007 Tylko pod warunkiem, że będą grali nie z jedną komorą pełną, a z jedną pustą. :D |