![]() |
|
NASZE PLAKATY - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25) +--- Wątek: NASZE PLAKATY (/Thread-NASZE-PLAKATY--845) |
- Gal Anonim - 28-03-2011 patyczak napisał(a):Nigdy nie widziałem The Wire, więc nie działa na mnie jakoś specjalnie inspirująco:PWięc oglądaj The Shield, mistrzu, i zrób Vica. :) Mógłbyś nawet jakąś dużą wersje zrobić, żebym mógł wziąć, wydrukować, oprawić i na ścianę. :) - Mierzwiak - 28-03-2011 Semi napisał(a):Mało Ci jego owłosionych półdupków? ;]No tak. Cofam to pytanie ;] Crov napisał(a):Mógłbyś nawet jakąś dużą wersje zrobićJakbyś zajrzał na patyczakowego evianta to byś wiedział że można sobie pobrać wersję w sam raz do druku :wink: - Mental - 28-03-2011 Ok, ja wkleję plakat, który kiedyś zrobiłem dla Unii Europejskiej: Żartowałem :) :) :) - patyczak - 31-03-2011
- Albertino - 31-03-2011 Tym bardziej, że ten film miał już plakat z drzewkiem ;p - Craven - 31-03-2011 A mi się podoba i nie będę marudził, że nie urwało mi dupy. - patyczak - 31-03-2011 No to nie miało być zwykłe drzewko, tylko miało tam widać płód. Ale chyba nie wyszło:P - piter87 - 31-03-2011 o żesz ty, rzeczywiście widać :D - wujo444 - 31-03-2011 pokaż palcem, bo nie widzę. - Gwahlur - 31-03-2011 Płód jest jak w mordę strzelił, tyle ze raczej trzeba wiedzieć że on tam jest aby go zobaczyć. Ten co płodu nie widzi, niech sobie kupi nową głowę, najlepiej polskojęzyczną ;) - Mierzwiak - 31-03-2011 Cholera faktycznie : ) Ale drzewko bym poprawił, jest za małe. To nie DRZEWO życia, ale jakiś badyl rosnący za moim blokiem :razz: - patyczak - 31-03-2011 Dla wuja :P
- wujo444 - 31-03-2011 dzięki, palec był potrzebny :D - Snappik - 31-03-2011 I wywal to "Summer" na dole bo tylko wkurza. - patyczak - 31-03-2011 W sumie, tutaj mnie wszystkie napisy wkurzają poza tytułem, więc:
- Albertino - 31-03-2011 patyczak napisał(a):No to nie miało być zwykłe drzewko, tylko miało tam widać płód. Ale chyba nie wyszło:P ale jaja :) Jak tak to zwracam honor. W takim razie pomysł fajny, ale wykonanie trochę jednak nie do końca mi się podoba, bo to drzewko jakieś takie zamglone i rozmazane, aaa nie wiem <malkontent> - Mefisto - 31-03-2011 Pomysł fajny, ostatnia wersja oczywiście najlepsza, ale wygląd samego drzewa mnie nie przekonuje. - teufelsbrut - 31-03-2011 Patyczak, życzę ci kariery w branży. Ocalisz wzrok wrażliwych ludzi, którym chce się rzygać na widok ostatnich polskich arcydzieł plakatu filmowego. Chociaż z drugiej strony- ciekawe, jak wybrnąłbyś z sytuacji, kiedy musiałabyś zrobić plakat do jakiejś żenującej polskiej produkcji. Proste "nie"? poetyckie "spierdala^j"? Czy może za odpowiednią kasę, da radę? : p Tak z ciekawości- na jakim programie pracujesz? - Karol - 01-04-2011 Skojarzyło mi się trochę z całkiem dobrym plakatem do całkiem złego filmu "Premonition" z Sandrą B :D. Keep up the good work! <ok> - Mierzwiak - 12-04-2011 Drobny romans z konwencją, do której do tej pory nawet się nie zbliżałem:
|