![]() |
|
A View to a Kill - odgadywanie kadrów filmowych - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Zagadki (https://forumkmf.pl/Forum-Zagadki--15) +--- Wątek: A View to a Kill - odgadywanie kadrów filmowych (/Thread-A-View-to-a-Kill-odgadywanie-kadr%C3%B3w-filmowych--1201) |
- Gal Anonim - 20-05-2009 RicharD Jenkins - Corn - 20-05-2009 Richard Jenkins [ Dodano: Sro Maj 20, 2009 21:51 ] Heh, poznałem od razu po łysinie tylko za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć jak się nazywa. - massif - 20-05-2009 Richard Jenkins - Tyler Durden - 20-05-2009 richard jenkins - Cassel - 20-05-2009 Ano, Jenkins i jego wysokie, zmarszczone czoło. 4 punkty dla Crova.
- massif - 20-05-2009 Corn napisał(a):Heh, poznałem od razu po łysinie tylko za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć jak się nazywa. Ja tez, w dodatku zapomnialem gdzie gral :) - Gal Anonim - 20-05-2009 Pozamiatane, bitches! :P Ale trzeba przyznać, że dzisiaj forum ostro dawało tileczka. Corn napisał(a):Heh, poznałem od razu po łysinie tylko za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć jak się nazywa.IMDB is your friend. Aczkolwiek ja odpowiednio szybko sobie przypomnialem jego imie, bo juz mialem imdbowac. :) - Corn - 20-05-2009 Damn you Crov! Oh, God Damn you all to hell! - Tyler Durden - 20-05-2009 A ja najpierw szukałem w "Dróżniku", reżyser odpowiedni, ale film trochę nie ten co trzeba ;) - Cassel - 20-05-2009 Mr. Jenkins na pewno cieszyłby się, że teraz raczej już znane jest jego nazwisko. :smile: - Tyler Durden - 20-05-2009 Jeżeli nominacja do Oscara mu nie pomogła, to obawiam się, że AVTAK tym bardziej :) - Corn - 20-05-2009 Tam, dla mnie on zawsze pozostanie "That Guyem" - Donia Agata - 20-05-2009 Cass napisał(a):Mr. Jenkins na pewno cieszyłby się, że teraz raczej już znane jest jego nazwisko. :smile: Jeśli o mnie chodzi, może Ci być wdzięczny. O, proszę, jakie pożytki z AVTAKA płyną. :) - Cassel - 20-05-2009 Tak jest, napiszę do niego i podam mu ksywy czterech sprawiedliwych, którzy go rozpoznali. :smile: - Tyler Durden - 20-05-2009 Solo napisał(a):Niech Cass zrobi, bo ja jednak na razie nie planuję.Szkoda, bo jednak fajniej się gra w AVTAKa bez ciebie po "tej" stronie, jesteś za dużym wymiataczem żebym nawet przy wspólnym starcie od zera punktów miał szansę nawiązać realną walkę o pierwsze miejsce :) - Anonymous - 20-05-2009 Może kiedyś, gdzieś zrobię, ale trochę dla innej "publiczności" jak sądzę. :) - Tyler Durden - 20-05-2009 No cóż, nie to żebym był zaskoczony... :) - massif - 20-05-2009 Tyler Durden napisał(a):Szkoda, bo jednak fajniej się gra w AVTAKa bez ciebie po "tej" stronie, jesteś za dużym wymiataczem żebym nawet przy wspólnym starcie od zera punktów miał szansę nawiązać realną walkę o pierwsze miejsce :) Mam przeczucie, ze nawet w czasach mojej swietnosci nie mialbym szansy na wygrana z Solo, ale tak tez do sprawy podchodzilem za czasow pierwszego Avtaka i ciebie Tyler, wiec jakis cien watpliwosci jednak pozostanie ;) - Anonymous - 20-05-2009 Chłopaki, przestańcie się asekurowac i grajcie - ja jeszcze nie wygrałem i mogę tę zabawę przegrać. Wstańcie i walczcie. :) - massif - 20-05-2009 Zapomniales o jednym drobnym fakcie, my mamy juz po wygranej, ty nie, wiec motywacje jakby inne :) |