![]() |
|
Grand Theft Auto (seria) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Grand Theft Auto (seria) (/Thread-Grand-Theft-Auto-seria--2644) |
RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 12-09-2013 Obejrzałbym gdybym nie miał konsoli, tak jak to było przy premierze IV :D RE: Grand Theft Auto - Mental - 12-09-2013 Widzieliście, co sprzedają w sklepach z bronią w Los Santos? Ja jebie. Arizona i Floryda na sterydach :) RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 12-09-2013 STFU, ok? RE: Grand Theft Auto - Mental - 12-09-2013 Mierzwiak, musisz to zobaczyć!!!1111 RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 12-09-2013 http://www.ppe.pl/news-24279-cenega_swietuje___20_tysiecy_przedpremierowych_zamowien_na_gta_v.html Szykuje się rekordzik? Swoją drogą to ciekawe jak (nikły) procent stanowi wersja na X360. U mnie w pracy jeden delikwent już się nie może doczekać, aż będzie na torrentach. RE: Grand Theft Auto - simek - 12-09-2013 Wszystko dzięki mnie - właśnie złożyłem zamówienie przedpremierowe na pierwszą grę w życiu :) RE: Grand Theft Auto - PropJoe - 12-09-2013 Z empik.com? Bo mi właśnie odpisali, że będą wysyłać 17.09, chyba, że produkt zostanie im "udostępniony" wcześniej i mam czekać na maila z zaproszeniem po odbiór. Ale przecież oni będą mieli towar wcześniej! W dodatku już na miejscu w salonie. Nie ogarniam. RE: Grand Theft Auto - hanys - 12-09-2013 (12-09-2013, 17:56)Mierzwiak napisał(a): http://www.ppe.pl/news-24279-cenega_swietuje___20_tysiecy_przedpremierowych_zamowien_na_gta_v.html Mniej na pewno, ale już nie przesadzaj, że nikły. RE: Grand Theft Auto - simek - 12-09-2013 Jeden z programów w telewizji w grze: Zajebiste! Zwłaszcza końcówka :) RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 12-09-2013 simek, nie sądzisz że od tego momentu wypadałoby już te wszystkie przecieki ukrywać w spoilerach? Nie chcę tego widzieć, nawet w formie pojedynczej klatki na filmiku z YT osadzonym w poście. @hanys: Dla mnie posiadacze X360 kupujący oryginały to mit z cyklu "Każdy słyszał, ale nikt nie widział". Taka prawda, osobiście nigdy nie spotkałem żadnego właściciela tej konsoli, który chociaż raz w życiu kupiłby grę w sklepie. RE: Grand Theft Auto - simek - 12-09-2013 oj tam :) na pocieszenie masz tutaj oficjalny obrazek:
RE: Grand Theft Auto - Juror_z_MamTalent - 12-09-2013 (12-09-2013, 20:40)Mierzwiak napisał(a): Dla mnie posiadacze X360 kupujący oryginały to mit z cyklu "Każdy słyszał, ale nikt nie widział". Taka prawda, osobiście nigdy nie spotkałem żadnego właściciela tej konsoli, który chociaż raz w życiu kupiłby grę w sklepie. Wiadomo, jak jest, ale jednak nie przesadzajmy aż tak. Wśród moich znajomych, którzy posiadają exa, to tylko jeden ma wyłącznie piraty, reszta (jakieś 5 osób) ma trochę oryginałów. Co do GTAV, to wczoraj zmieniłem swojego preordera. Po zakupie PS3, tak się nagrzałem, że zamówiłem edycję specjalną, ale jak już ochłonąłem to zmieniłem na zwykłe wydanie. Te pierdoły, jakie dodają w edycjach specjalnej i kolekcjonerskiej, to jednak bieda, w porównaniu do niektórych gier. No, ale wiemy przecież, że to tylko pierdoła w tym temacie :) RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 12-09-2013 Wie ktoś czy w grze będzie można oglądać stand-upy, tak jak to bylo w GTA IV? To był bardzo miły dodatek. Ale nie widziałem żadnych niusów o żadnym komiku w grze... A, zerknąłem na IMDB i co zobaczyłem? Ucieszyło mnie, bo uwielbiam LOST AND DAMNED: (oznaczam spoilerem, zeby Mierzwiak nie płakał :P) RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 12-09-2013 Zaspoilowałeś jeszcze przed spoilerem :P Płakać nie będę, bo to coś czego chciałem i czego się spodziewam. Tylko że IMDb to najmniej (powtarzam: najmniej) wiarygodne źródło informacji w tej kwestii. Tam są takie kwiatko-plotki obsadowe, że szkoda gadać. Na pudelku wypisują mniejsze bzdury. RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 12-09-2013 (12-09-2013, 20:40)Mierzwiak napisał(a): @hanys: Dla mnie posiadacze X360 kupujący oryginały to mit z cyklu "Każdy słyszał, ale nikt nie widział". Taka prawda, osobiście nigdy nie spotkałem żadnego właściciela tej konsoli, który chociaż raz w życiu kupiłby grę w sklepie.Tak? To nawet nie wiedzialem, ze piractwo xboksowe jest tak popularne. Ale moze to dlatego, ze prawie nie gram na konsoli. No ja mam X360 i same oryginały (tj. GTA IV + EPISODES i RDR; miałem Mass Effecta 2, ale opchnałem). (12-09-2013, 20:57)Mierzwiak napisał(a): Zaspoilowałeś jeszcze przed spoilerem :P Płakać nie będę, bo to coś czego chciałem i czego się spodziewam. Tylko że IMDb to najmniej (powtarzam: najmniej) wiarygodne źródło informacji w tej kwestii. Tam są takie kwiatko-plotki obsadowe, że szkoda gadać. Na pudelku wypisują mniejsze bzdury.Wiem, ale licze, że to prawda. Bo mysle, ze na JAKIEŚ przesłanki, co do tego, co się dzieje z postaciami z GTA IV i DLC możemy liczyć spokojnie (ciekawe czy określą, które zakonczenie GTA IV to kanon). RE: Grand Theft Auto - military - 12-09-2013 Cytat:@hanys: Dla mnie posiadacze X360 kupujący oryginały to mit z cyklu "Każdy słyszał, ale nikt nie widział". Taka prawda, osobiście nigdy nie spotkałem żadnego właściciela tej konsoli, który chociaż raz w życiu kupiłby grę w sklepie. Serio? SERIO? ![]() Masz jeszcze coś inteligentnego do dodania? RE: Grand Theft Auto - SonnyCrockett - 12-09-2013 Mityczny właściciel gier na X360...Czujecie powagę wydarzenia? ;) RE: Grand Theft Auto - wujo444 - 12-09-2013 Fanboye, zluzować poślady. Zwłaszcza Mierzwiak. RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 13-09-2013 O micie napisałem z przymrużeniem oka (brak emota na końcu i już ludzie nie rozumieją, co czytają; znak czasów), poza tym napisałem, że JA nie znam żadnego właściciela Xboksa, który kupowałby oryginały, a nie że NIKT nie kupuje oryginałów. Nie jestem głupi, Ty też nie, więc skąd ta spina military? --- Jestem złym człowiekiem. Obejrzałem kilka sekund 7-minutowego gejmpleja na you tube i traf chciał, że zobaczyłem jak wygląda mapa w menu... (10-09-2013, 19:49)Mierzwiak napisał(a): Tak sobie myślę że R* mógłby wziąć przykład chociażby z Assassin's Creed i by mapa była stopniowo odkrywana w menu, przy takich rozmiarach świata byłoby to pomocne i wiadomo by było, gdzie już byliśmy....a wygląda dokładnie tak. Rockstar!!!!!!!!!!!!!!!! RE: Grand Theft Auto - military - 13-09-2013 Cytat:O micie napisałem z przymrużeniem oka (brak emota na końcu i już ludzie nie rozumieją, co czytają; znak czasów), poza tym napisałem, że JA nie znam żadnego właściciela Xboksa, który kupowałby oryginały, a nie że NIKT nie kupuje oryginałów. Nie jestem głupi, Ty też nie, więc skąd ta spina military? Generalizujesz i obrażasz pewną grupę, do której się zaliczam, więc choć generalnie wiszą mi "konsolowe wojny", zwłaszcza że na półce leży 5 konsol, to siłą rzeczy wkurzam się, kiedy zarzucasz jakąś bzdurę również mnie. Na tym to polega. Równie dobrze mógłbym napisać, że Polacy to debile, świnie i cebulaki - pewnie ktoś by się wkurzył i miałby do tego prawo, nawet jeśli potem napisałbym, że osobiście nie znam żadnej nie-świni ani nie-cebulaka. Bo co to za denne wytłumaczenie? Tak więc to ty zluzuj pory i trochę poszerz horyzonty, a unikniemy spięć. |