![]() |
|
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24) +--- Wątek: Teenage Mutant Ninja Turtles (2014-2016) (/Thread-Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-2014-2016--3535) |
RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Gieferg - 04-06-2016 W tym multi to ich chyba poebao z tymi strefami VIP i jakimiś dopłatami do biletów za lepsze miejsca. RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - SonnyCrockett - 04-06-2016 Co ja pacze? Dodatkowe opłaty za miejsca na sali? Jest nawet zniżka za siedzenie poniżej ekranu... :P RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - shamar - 04-06-2016 Jest spoko. Możesz zaoszczędzić 40 groszy jeśli będziesz oglądał tylko fragment ekranu. RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Gladius - 04-06-2016 Jest jeszcze lepiej, bo są też różnice w cenie zależnie od czasu jaki film jest grany :P Przez dwa pierwsze tygodnie od premiery płacisz więcej w Multi... RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - SonnyCrockett - 04-06-2016 Widać w Multikinie wzorcem menadżerskim jest Michael O’Leary. Dobrze że na mojej wiosce rządzi Cinema City. ;) RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Mefisto - 05-06-2016 Multikino niesamowicie się skurwiło ostatnimi latami po całości - w sumie nie pamiętam kiedy ostatnio tam byłem, a przecież swego czasu to był regularnie odwiedzany przybytek RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Mierzwiak - 05-06-2016 Łódzki Silver Screen już dawno przejęło Multikino ale u mnie takich cyrków nie ma. Standardowe ceny biletów w kategoriach normalny, dziecko, uczeń, student albo senior i tyle. RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Snappik - 05-06-2016 Ja chadzam do Heliosa tylko, bo kino znajduje się jakieś 2 km od mojego domu. Multikina dawno nie odwiedziłem ale też czytałem sporo o cyrkach z cenami biletów i podejściem do klienta. No ale co tu pisać - Multikino to ITI, a ITI to amerykański kapitał. RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Grievous - 05-06-2016 Ja tam zwykłem chodzić do Multikina we Wrocławskich Arkadach, bo było mi po drodze, ale się kompletnie zgnoiło- tona reklam, coraz droższe bilety, miejsca VIP, ciemny, rozmazany obraz, "pierdzące" głośniki, śmierdzi żarciem, a widzowie to obora. Przerzuciłem się więc na Nowe Horyzonty. Niby przerobiony Helios dla hipsterów, puszczającego czechosłowacką nową falę i inne rzeczy spoza kręgu mojego zainteresowania, ale najważniejsze blockbustery są, seanse zazwyczaj tylko z napisami, zakaz wnoszenia żarcia na salę (!!!), a reklamy to 2-3 zwiastuny i autopromocja kina/Wrocławia, a niekiedy w ogóle ich nie ma. RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Lawrence - 09-06-2016 Tak Was ten dubbing wystraszył, że nikt nie odważył się pójść do kina? W Niemczech film ma dopiero w sierpniu, a więc i tak nie mogę zobaczyć :/ Przy czym od znajomego słyszałem, że polski dubbing nie jest taki tragiczny. RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Lawrence - 12-06-2016 Od paru dni soundtrack nie schodzi z mojej playlisty, naprawdę przyjemne granie: RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Arahan - 12-06-2016 Fajny kawałek. RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Lawrence - 12-06-2016 Jak Ci się ten podoba, to co powiesz na ten? :) Full Nostalgia!!! :D RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Gieferg - 12-06-2016 Na pół gwizdka najwyżej, a na nostalgii to powinni byli jechać od początku zamiast zniechęcać fanów dziwnymi pomysłami, a potem je zmiatać pod dywan. No i pora premiery też niezbyt szczęśliwa. Zdaje się, że na chwilę obecną seria jest uwalona. RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - SonnyCrockett - 12-06-2016 Ten zapodany przez Lawrenca kawałek mający imitować muzykę z serialu to jest kurwa potwarz. Nie dość że z bohaterów mojego dzieciństwa zrobiono spasione CGI pokraki to jeszcze z mega energetycznej czółówki serialu zrobiono jakieś amatorskie brzdękanie. Żal.pl RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - shamar - 12-06-2016 (12-06-2016, 16:19)Lawrence napisał(a): Full Nostalgia!!! :D Albo ja to źle zapamiętałem albo grają tu, jakby nie potrafili grać czyli fałuszją, uderzają w fałszywe nuty RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Gieferg - 12-06-2016 Im dłużej słucham tym bardziej mnie to irytuje. To wyszło znacznie lepiej: RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Arahan - 13-06-2016 To co wrzucił Gieferg znacznie lepsze. Dlatego, że praktycznie żywcem wyciągnięte z serialu :) RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - RysuMack - 30-07-2016 Film słaby, powtórka z rozrywki ze słabą fabułą, słabymi bohaterami, słabym humorem i słabą akcja, film się nawet nie zwrócił, więc to koniec "filmowego uniwersum". Przy czym chciałbym by kiedyś zamiast udawania, że rozumie się oryginał i dodawania smaczków by ugłaskać fanów. Zrobili naprawdę wierną adaptację z sercem i może odrobiną krwi, a moooże, coś z tego wyjdzie, bo jeśli robi się coś w stylu filmowych "Transformers" to nie można mieć niestety żadnych nadziei. RE: Teenage Mutant Ninja Turles: Out of the Shadows (2016) - Arahan - 30-07-2016 Zapomniałem że coś takiego istnieje :) chyba daruje sobie seans. |