![]() |
|
Drive - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +---- Dział: Filmy Nicolasa Windinga Refna (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Nicolasa-Windinga-Refna--85) +---- Wątek: Drive (/Thread-Drive--2176) |
RE: Drive - Gal Anonim - 23-07-2011 Ja trochę zwolniłem, po tym jak redaktor SlashFilm.com napisał: It?s arthouse pulp, something like a David Lynch action movie. Bo nie wiem za bardzo jak to odebrać
RE: Drive - Bucho - 23-07-2011 Chwilowo bez orgazmow, trailer poprawny i dobrze, bo nie potrzeba tutaj montazowo-muzycznych udziwnien. Poza Gosslingiem (moze sie przekonam), obsada w pytke <ok> Moze byc dobrze, choc cudow sie nie spodziewam. RE: Drive - Mental - 23-07-2011 Crov napisał(a):Bo nie wiem za bardzo jak to odebrać Jako przestrogę. Kto dostaje w Cannes nagrodę, ten nie może być klasycznie, wykurwiście skurwysyńskim bad ass jankes moderfakerem, który na pytanie: "Co zamierzasz z nim zrobić?", dopowiada krótko: Im gonna kill that motherfucker. Też zwolniłem ![]() RE: Drive - Bucho - 23-07-2011 (23-07-2011, 14:52)Crov napisał(a): Bez orgazmów? Polecam wizyte u urologa! Nie musze, zwyczajnie nie mam przedwczesnych ![]() Trailer jak trailer, juz tutaj widac, ze rezyser idzie w dziwnym kierunku (piekny pocalunek pelen pasji, a potem najebka w windzie?), fajnie, jesli film bedzie dowalony do pieca, ale sie zwyczajnie nie nastawiam i suty mi tez jakos nie stwardnialy. RE: Drive - Mental - 23-07-2011 Trailer jest zajebisty i nie ma w nim żadnych europejskich odpałów serwowanych przez pojebanych artystów od siedmiu boleści. Problem w tym, że on mógł tak zostac celowo zmontowany, żeby przypominał ociekająca testosteronem i epą klasykę sensacji, a w środku to będzie pulpa dla mentalnych cweleiros Obym się mylił! ![]() RE: Drive - Bucho - 23-07-2011 To mi wytlumacz, o co chodzi z ta piekna scena w windzie. Trailer "The Town", zrobil na mnie duzo wieksze wrazenie. RE: Drive - Mental - 23-07-2011 Cytat:To mi wytlumacz, o co chodzi z ta piekna scena w windzie. O to, co zawsze - facet całuje kobietę, uspokaja ją, mówi, że chce mieć z nią dziecko i żeby się nie denerwowała,a potem, dosłownie sekundę potem, rozpierdala kolesiowi łeb o ścianę i miażdży twarz podeszwą buciora. Samo życie, dziwie się, że tego nie rozumiesz
RE: Drive - Maciejas - 23-07-2011 Zwiastun konkretny. Mam przeczucie, że będzie dobrze ale raczej bez szaleństw. Ciekawi mnie tylko czy ktokolwiek w Rzeszowie zdecyduje się to puścić Oby....
RE: Drive - Bucho - 23-07-2011 (23-07-2011, 15:13)Mental napisał(a): Samo życie, dziwie się, że tego nie rozumiesz No widzisz, gdy mam sie napierdalac w windzie, to klepie kobite w poslad, szybki slimak i zaczynam szarze <rotfl> Tutaj natomiast, brakuje tylko swiec i kolesia grajacego na skrzypcach, choc to pewnie wina samego trailera. RE: Drive - Mental - 23-07-2011 Bo to jest tak "artystycznie" zmontowane na potrzeby trailera. O co zakład, że ta scena będzie wyglądać inaczej w samym filmie?
RE: Drive - nawrocki - 23-07-2011 Ja będe zadowolony, jak to będzie na poziomie pierwszego "Pushera". Czyli intensywne, drapieżne, dające z kopa w ryj kino
RE: Drive - Ciuniek - 23-07-2011 Mental napisał(a):Ciekawe, czy mu wbije ten gwoźdź w czaszkę. Mam nadzieję, że tak, inaczej zamiast 10/10 będzie tylko 9 To nie gwóźdź, to ten nabój, który Gosling dostał wcześniej od dzieciaka, a ten pan na podłodze to najprawdopodobniej jegomość, który go temu dzieciakowi wręczył (pośrednio czy bezpośrednio - nie wnikam). +10 do szacunku za ten motyw. RE: Drive - Jakuzzi - 23-07-2011 Bucho, aleś się przyjebał do tego pocałunku. Nie pomyślałeś, że jest to zwykła sztuczka, żeby zaskoczyć napastnika? (może i lekko przesadzona, ale z pewnością do przetrawienia).
RE: Drive - Bucho - 23-07-2011 Wiem, dziwne ![]() Pewnie jest tak jak piszesz, tylko kogo tu zaskakiwac, skoro napastnik i tak stoi tylem/bokiem i ma w zasadzie w dupie co sie dzieje Oczywiscie czepiam sie na sile, bo w trailerze zbyt wiele nie widac, a scene przetrawic tez pewnie dam rade. Nie zrozumcie mnie zle, trailer jest spoko, zapowiada sie dobre filmidlo, ale
RE: Drive - Jakuzzi - 23-07-2011 Wiadomo, zawsze jest ktoś, kto powie 'ale'. Ale czemu tym razem TY?
RE: Drive - Bucho - 23-07-2011 Nie wiem, heh. Po "ale" byl ciag dalszy - cholera wie co sie stalo. Nie zrozumcie mnie zle, trailer jest spoko, zapowiada sie dobre filmidlo, ale...dupy mi nie urwalo. Wydaje mi sie, ze mam depresje ![]() Spoko Jakuz, dzis marudze, a po seansie pewnie zaczne piac z zachwytu <ok> RE: Drive - Motoduf - 23-07-2011 Trailer mocarny, czekam z niecierpliwością. Chociaż pan z dziwnymi uszami z 1:55 rzeczywiście wygląda, jakby się z jakiegoś filmu Lyncha urwał
RE: Drive - Gal Anonim - 24-07-2011 To Gosling w masce. RE: Drive - nawrocki - 24-07-2011 Co do porównań do Lyncha, wcześniejsze filmy Refna - "Bronson", a w szczególności "Bleeder" - miały coś z klimatu jego filmów. Tyle że do pompującego jajca kina sensacyjnego oniryczna otoczka nijak mi pasuje. RE: Drive - Motoduf - 24-07-2011 (24-07-2011, 00:56)Crov napisał(a): To Gosling w masce. Racja, obejrzałem jeszcze raz i na początku zwiastuna Gosling rzeczywiście zakłada coś podobnego .
|