![]() |
|
Punisher [Marvel/Netflix] - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: Punisher [Marvel/Netflix] (/Thread-Punisher-Marvel-Netflix--4405) |
RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Grievous - 13-04-2017 Moc jest... pomimo tego, że to fejk :P RE: Punisher [Marvel/Netflix] - nawrocki - 13-04-2017 Właśnie wydawał się podejrzanie dobry jak na oficjalny plakat. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Pelivaron - 14-04-2017 Kurde, dziwnie to wygląda: ![]()
RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Szaman - 14-04-2017 Szczerze? Nigdy nie lubiłem jego fryzury, a teraz już chyba przesadzili z tą grzywką. Na szczęście to minimalna pierdoła, bo Jon i tak jest świetny w swojej roli. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Huntersky - 14-04-2017 Aj wielki mi halo, w ferworze walki rozkleiła mu się pomada i grzywa opadła. Wygląda dokładnie jak w finale Daredevila. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - nawrocki - 14-04-2017 Łagodzony może nie, ale jestem pewien, że z jego wrogów zrobią zło wcielone, żeby przypadkiem widz nie musiał się czuć moralnie rozdarty. ;) RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Pelivaron - 18-08-2017 RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Pelivaron - 22-08-2017 ![]() Poszli w nieco bardziej minimalistycznym kierunku, jeśli chodzi o czachę. I to mi się podoba. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Pelivaron - 19-09-2017 Czekam w kit. Jedyna postać, która może uratować to marne serialowe uniwersum. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - nawrocki - 19-09-2017 Ja mam nadzieję, że ograniczą do minimum odniesienia do pozostałych seriali z tego uniwersum i "Punisher" będzie tak autonomiczny jak tylko się da. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - harlequinade - 19-09-2017 Ja też bo nie mam ochoty ani czasu oglądać coś poza Daredevilem i Punisherem z tych seriali RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Huntersky - 19-09-2017 Karen Page będzie jedną z głównych postaci, więc jedno nawiązanie już jest. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - harlequinade - 19-09-2017 To akurat na plus, ich wątek to była moja ulubiona część D2 (a wszystko z Elektrą najmniej ciekawa) RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Pelivaron - 19-09-2017 Bo Elektra to dupiasta postać, jeśli nie najgorsza, to na pewno jedna z najgorszych w D. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - harlequinade - 19-09-2017 Aktorka też do bani, chyba w Hitman's Bodyguard mnie ostatnio straszyła swoim beztalenciem RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Pelivaron - 20-09-2017 JEST KUTWA MAĆ MOOC! RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Mental - 20-09-2017 Skłamałbym, gdybym powiedział, że się nie jaram. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Pelivaron - 20-09-2017 Teraz tylko trza mieć nadzieję że żaden trykociarz z MCU się nie pojawi i mamy sztosik. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - Danus - 20-09-2017 Świetnie to wygląda. Bernthal to idealny Frank Castle. RE: Punisher [Marvel/Netflix] - shamar - 20-09-2017 Jestem chyba jedyny, któremu nie podoba się ani realizacja ani dobór aktora. |