![]() |
|
Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +--- Wątek: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen (/Thread-Bohemian-Rhapsody-2018-historia-grupy-Queen--4654) |
RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Gieferg - 05-02-2018 No nadawałby się. W porównaniu z Kilmerem-Morrisonem, Phoenixem-Cashem, a nawet Kotem-Riedlem to jest śmiech na sali. RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - shamar - 06-02-2018 Nie wiem jak Phoenix/młody (?) Cash - filmu nie widziałem ale przecież Kot też w żadnym wypadku nie przypomina Riedla. RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Gieferg - 06-02-2018 A mimo to zajebiście się w niego wcielił i oglądając film nie myślę, że to Kot w roli Riedla, tylko widzę Ryśka. Tu będzie ciężko. Co do Casha: ![]() W Walk the Line i tak najlepsze było to, że Reese śpiewała lepiej niż June Carter (choć w sumie może chodzi o to, że ma dużo ładniejszy głos), a i Phoenix też był na tyle dobry, że nie wiem czy wolę te piosenki które są w filmie w wersji oryginalnej, czy w jego wykonaniu. Ten gostek tutaj będzie próbował śpiewać czy jednak wybiorą to rozwiązanie co w Skazanym na Bluesa? (playback z oryginalnym wokalem). RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - shamar - 06-02-2018 1. Zgadzam się, że Kot wypadł bardzo dobrze mimo różnic fizycznych. 2. Ze zdjęć Phoenix wygląda dobrze. i 3. Oczywiście, że wybiorą playback z originalnym wokalem :) Wyobrażasz sobie, żeby w filmie o Mercurym miał być głos jakiegoś aktora? Albo nawet jakiś podłożony, jak w "La bambie"? Swoją drogą ja w "La bambie" wolę te nowe-nie oryginalne nagrania ale to wina tego, że oryginalne brzmią dziś - z racji wieku kiepsko. RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Kuba - 27-03-2018 Premiera przesunięta na 2 listopada (pierwotnie film miał debiutowac 25 grudnia) a ja ciągle zapominam, że ten projekt w ogóle powstaje. RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Szaman - 26-04-2018 Nowe zdjęcie
RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - shamar - 26-04-2018 jest i to: A trailer był ponoć na tym comicconie, czy czymś https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/bohemian-rhapsody-trailer-brings-rock-concert-feel-cinemacon-1106098 RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Badus - 26-04-2018 Oni mu masę w CGI dokleją czy ki chuj? RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - shamar - 26-04-2018 Wiesz, że już to pisałeś? ;) Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Badus - 26-04-2018 Bo z każdym kolejnym wypuszczonym foto to samo pytanie się ciśnie na usta ;) RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Szaman - 26-04-2018 Ale czy to aż taki problem? Czy Mercury kojarzy się z tężyzną fizyczną? RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Mierzwiak - 26-04-2018 Też nie wiem o co chodzi. Mercury miał delikatną rzeźbę, ale masę? Chyba hitów. RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - zdzichon - 27-04-2018 Ja wiem o czym on mówi. Dla mnie też Rami jest zbyt drobny i delikatny. Wygląda jak dziecko w talent show przebrane za Freddie'go. RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Badus - 27-04-2018 Dziękuję, panie zdzichon. Na tym forum to jednak same skrajności ;) Że masa, to od razu Michał "Jaglak" Karmowski? ;) Rami mimo spoko charakteryzacji (póki co) nadal wygląda dość zabawnie, trochę jak casus cosplayowców 40latków z brzuszkiem przebierających się za Batmana ;) RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Pelivaron - 15-05-2018 Dzisiaj pełny zwiastun RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - nawrocki - 15-05-2018 Trailer zapowiada wymuskany filmik dla całej rodziny. 5/10 bez oglądania. :) RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Gieferg - 15-05-2018 Nic nie poradzę - nie mogę przeżyć tego gościa. RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Badus - 15-05-2018 Sorry Człowiek-Wytrzeszcz, ale nope. RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - Mierzwiak - 15-05-2018 Wygląda dokładnie tak nieciekawie i bezbarwnie jak się spodziewałem, ale za to nie spodziewałem się że będzie to aż tak bardzo przypominać film telewizyjny. Obejrzyjcie to sobie bez muzyki, co zostaje? Nic. RE: Bohemian Rhapsody (2018) - historia grupy Queen - simek - 15-05-2018 Rami Malek ściga się z Ehrenreichem kto mocniej upadnie po porwaniu się z motyką na słońce? Po samych trailerach zdecydowanie wygrywa Malek, wygląda w tej roli absolutnie tragicznie. |