Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Tiwi szołs - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17)
+--- Wątek: Tiwi szołs (/Thread-Tiwi-szo%C5%82s--803)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Tiwi szołs - Gal Anonim - 01-01-2013

Jesteś głupi i się nie myjesz.

RE: Tiwi szołs - Tyler Durden - 01-01-2013

Craig skończonym idiotą? Takie rewelacje to tylko na tym forum można przeczytać... Crov ma rację, jesteś głupi i się nie myjesz! :)

RE: Tiwi szołs - military - 01-01-2013

Nie wiem kim on jest, pierwszy raz w życiu go widzę, ale pajacuje, wcina się w słowo żeby dodać swoje bzdurne komentarze, jest głośny, odpychający (z tym swoim ADHD sprawia wrażenie naćpanego), a na dodatek uwielbia Prometeusza, a o scenie z wężoidem mówi "i love it". Sorry, ale ten gość nie ma u mnie szacunku.

RE: Tiwi szołs - Mierzwiak - 01-01-2013

(01-01-2013, 08:44)military napisał(a): Quentin wypada tu wyjątkowo sympatycznie
Jak zawsze :)

RE: Tiwi szołs - Bucho - 01-01-2013

Craig to jeden z nielicznych hostow, ktorzy nadaza za Quentinem - swoja droga, zawsze mi sie podoba ta jgo zywiolowosc. Kocha "Promka"? Jakos m o wybacze, oni zazwyczaj wszystko musza kochac, taka polityka.

RE: Tiwi szołs - Gal Anonim - 01-01-2013

Dokładnie. Craig jako host takiego szoł nie może sobie pozwolić na oficjalne wyśmianie tego filmu. Zwłaszcza, że umyślnie wchodzi trochę w rolę infantylnego koleżki dla wzbudzenia większego komfortu rozmowców i widzów, co dodaje mu uroku, bo to naprawdę inteligentny gość. I nie jest to świrowanie jak np u Wojewódzkiego.

Z innej beczki. Z okazji końca roku Graham Norton (mój ulubiony obok Jonathana Rossa i Craiga Fergusona host) miał specjalny program z niesamowtią ekipą na kanapie - Cruise, Jackman, Crystal i John Bishop (którego możecie znać ze SKINS jako kozackiego ojca Emily i Katie):

Szkoda, że Tom nie został na dłużej (Rosemund Pike i tak prawie nic do gadania nie miala, poza tym, że Tom jest super :P), ale John Bishop jak zwykle świetnie się odnajduje na kanapie z gwiazdami i błyszczy mimo wszystko. Uwielbiam gościa, jak jest u Nortona.

RE: Tiwi szołs - Perfik - 01-01-2013

The Late Late Show with Craig Ferguson, to najlepszy amerykański tok-szoł. End of story. Śledzę większość tego typu programów, ale żadnego z taką regularnością jak ten Craiga. Przeszło od dwóch lat nie opuściłem żadnego odcinka. Jego rozmowy z Kristen Bell, Milą Kunis czy Lucy Liu to klasyka.

Warto też wspomnieć, że jego show złapało drugi oddech, kiedy do akcji wkroczył Geoff Peterson.

RE: Tiwi szołs - Huntersky - 02-01-2013

Craig wymiata, na pewno jest lepszy niż przeceniany Letterman i Leno. Z pozostałych tok szołów dają też radę Kimmel i Conan, ale prezentują się jak Ziarno w porównaniu z tym, co się czasami dzieje u Fergusona. Świetna jest jego reakcja po tym, jak dowiedział się, że Mila Kunis miała w 70's Show 14 lat. :)

Jako dowód odcinek z Kate Marą, który powinien być na red zamiast na youtubie:

Z programów internetowych lubię też Jake'a Hammiltona, jego wywiady z aktorami są chyba najciekawsze i najfajniejsze w sieci. Najlepsze są te z Anne Hathaway, która ostatnio przeprosiła go, że wyszła za mąż za kogoś innego. :)
http://www.youtube.com/user/jakethemovieguy/videos?view=0&flow=grid

RE: Tiwi szołs - Hitch - 02-01-2013

Tiwi widmo

RE: Tiwi szołs - Jakuzzi - 02-01-2013

Geoff udający Liama Neesona zamawiającego kanapkę z jajkiem - padłem.

RE: Tiwi szołs - Mefisto - 02-01-2013

To otrzep się i powstań :)

RE: Tiwi szołs - Gal Anonim - 02-01-2013

POWERADE

RE: Tiwi szołs - Perfik - 03-01-2013

Craig Ferguson przeprasza Chucka Norrisa:

I na deser Creepy Secretariat:

RE: Tiwi szołs - Jakuzzi - 21-02-2013

[Obrazek: 526466_10151404748819116_343548216_n.jpg]

Here come the players, they're so fine!

RE: Tiwi szołs - Jakuzzi - 23-02-2013

Oglądam ostatnio nałogowo Criaga, więc będę wklejał słodkie aktorki z poczuciem humoru:

RE: Tiwi szołs - Huntersky - 23-02-2013

Ja ostatnio obejrzałem do poduszki taką kompilację:

Wystarczy dodać kilka scenek z pacynkami i mamy Fergusona w pigułce:

RE: Tiwi szołs - Gambit - 24-02-2013

@up
Panowie dzięki za to, popłakałem się ze śmiechu :]

RE: Tiwi szołs - Jakuzzi - 25-02-2013

Jeszcze kilka klipów z Wavy:

Plus Sid, przeklinający królik:

RE: Tiwi szołs - Jakuzzi - 27-02-2013

Careful, Icarus...

RE: Tiwi szołs - Jakuzzi - 28-02-2013

Jeden z najfajniejszych Fergusonowskich wywiadów (a widziałem już ich mnóstwo):

Ech, Olivia Munn.. dla niej to ja mógłbym urodzić dziecko.