Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+--- Wątek: Expendables II (reż. Simon West) 2012 (/Thread-Expendables-II-re%C5%BC-Simon-West-2012--2255)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Proteus - 24-07-2013

Ronda Rousey w ekspendablach trzy?

Czekam.

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Proteus - 06-08-2013

Nieco dramy zza kulis Expendabli.

Willis wyleciał z roboty, za to do obsady dołączył Harrison Ford.

Po ogłoszeniu zatrudnienia Forda i wywalenia Willisa, Stallone opublikował następującego tweeta:

"GREEDY AND LAZY ....A SURE FORMULA FOR CAREER FAILURE".

Yep, to brzmi jak opisy Willisa z ostatnich lat. :)

The plot thickens.

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Arahan - 06-08-2013

Skopiuję mój wpis z profilu KMF-u z FB:

Willis mnie wkur** od dłuższego czasu i nawet Looper mu nie pomoże. Dla mnie ogólnie pomysł z Niezniszczalnymi 3 jest poroniony, ale Forda zawsze chętnie na dużym ekranie zobaczę.

I tyle w temacie. Willisowi już dziękujemy.

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mental - 06-08-2013

Wg mnie było tak:

Willis zobaczył, jak mega hujowi są ex3 i pomyślał: "wydoję z tego jak najwięcej forsy nie przemęczając się zbytnio". Sly jednak się wkurzył, bo Bruce nie umiał zagrać sceny płaczu w najbardziej dramatycznym momencie filmu, gdy Ford łamie sobie obie nogi ze starości, więc go wywalił w odwecie.

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mefisto - 08-08-2013

wg najnowszych wieści Willis odszedł bo zamiast 4 milionów za kilka dni pracy zaproponowali mu jedynie 3 - beka jak stąd do Nowosybirska :D Ale zmiana jako taka na plus, bo Forda nigdy dość, nawet w złej formie. Do pełni szczęścia brakuje jedynie Kurta.

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mr. ?? - 08-08-2013

Stopklatka
Stallone o Willisie "Chciwy i leniwy! Dobrze że wyleciał!"
http://stopklatka.pl/-/68626437,stallone-o-willisie-chciwy-i-leniwy-dobrze-ze-wylecial-

Może będzie walka aktorów emerytów w kisielu :).
Bruce żeby nie stracić formy, załapie się jeszcze na kolejną część G.I.JOE i Die Hard 6 :).

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Arahan - 10-08-2013

Oglądam właśnie na Canal+ HD drugą część i ...kurde, czy to zawsze wyglądało jak przegrywane z VHS-u?
Ziarno to jedno, ale obraz jest tak nieostry, że szok, a zazwyczaj C+ jest w bardzo dobrej jakości. Z kina pamiętam tylko ziarno :/

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Lawrence - 10-08-2013

Harrison Ford, mój IDOL, bohater z dzieciństwa dołącza do tej nieszczęsnej serii???!!! Oj, bardzo, ale to bardzo niefajny news :( Coś ostatnio same niefajne newsy filmowe słyszę.

Przecież on w ogóle prezentuje/prezentował zupełni inny typ bohatera od tej gromady w Expendables?:/

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Gieferg - 11-08-2013

Cytat:kurde, czy to zawsze wyglądało jak przegrywane z VHS-u?

Tak, ten film wygląda jak gówno. W kinie, na blu-ray, w TV, wszędzie.

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Danus - 11-08-2013

Obejrzałem dzisiaj i powiem tylko tyle, ze jest lepsze niż część pierwsza, która była niemiłosiernym gównem.
Tutaj mamy wszystkiego więcej i lepiej, film bardziej emocjonuje i daje wiele więcej czystego funu.
Co najważniejsze ta cześć to beka ze wszystkiego i po samych aktorach widać, że się świetnie bawią. Akcja mniej męcząca z jajem, którego brakowało pierwszej odsłonie.
Jeśli w tym kierunku będzie Sylwek podążał to kibicuje mu przy tworzeniu trzeciej części.
Mocne 8/10

Cytat:Obejrzałem dzisiaj i powiem tylko tyle, ze jest lepsze niż część pierwsza, która była niemiłosiernym gównem.

Bullshit. Jest dokładnie odwrotnie.

Chyba ze ktoś gustuje w filmach akcji w których poza początkiem i końcówką nie ma akcji i które w dodatku robią z siebie idiotyczną i pozbawioną jakiegokolwiek sensu parodię przyprawioną najżałośniejszymi efektami w historii.

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Danus - 11-08-2013

Nie nie jest. Tutaj wszystko zagrało, co w zamierzeniu twórców powinno zaskoczyć w poprzedniej części. Na szczęście w dwójce Sylwek zrehabilitował się, aczkolwiek nie wiem czy to sprawka po prostu zmiany reżysera?

Ciekawe kto odpowiada za gówniany wygląd tego filmu.

Jak trójka będzie szła w takim kierunku jak dwójka (a raczej będzie) to mam Sly'owi do powiedzenia tylko "Fuck you very much".

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Arahan - 11-08-2013

Film jest ok, tak mniej więcej do 2/3. Później zaczyna się robić z tego autoparodia czy inny pastisz.
W kinie mi to nie przeszkadzało, ale w TV rzucało się cholernie w oczy. Onelinery wymuszone, bohaterowie wciśnięci na siłę, nawiązania do przeszłości nie bohaterów, ale aktorów - słabe.

Po seansie w kinie dałem 8/10, po seansie w TV 6/10... no i ten wygląd :/

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - shamar - 11-08-2013

Cytat:Jeśli pogłoski okażą się prawdą, Gibson zagra w filmie czarny charakter. Na razie nie wiemy, w kogo mógłby się wcielić Banderas. Macie jakieś pomysły?

Na ekranie pojawią się również: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Jason Statham, Nicolas Cage, Milla Jovovich, Jackie Chan, Mickey Rourke, Jet Li, Wesley Snipes, Dolph Lundgren i Terry Crews.
http://www.filmweb.pl/news/Gibson+i+Banderas+oficjalnie+Niezniszczalni-98024

Idiotyzm na całego. Niech zatrudnią jeszcze z 10 twarzy znanych i każda będzie nie 2 minuty a CAŁE pół na ekranie.

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Proteus - 19-08-2013

Oh my God.

[Obrazek: 9sTiwTA.jpg]

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - SonnyCrockett - 19-08-2013

WTF. Pain & Gain 2 ???

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Proteus - 19-08-2013

W tym przypadku chyba należy mieć większą nadzieję na "Payback 2: Payback Harder". ;)

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - nawrocki - 19-08-2013

Wow. Chyba jeszcze nie widziałem tak przykokszonego Gibsona.

RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Kadaver - 19-08-2013

W końcu gra antagonistę Stallone'a.