![]() |
|
Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +--- Wątek: Expendables II (reż. Simon West) 2012 (/Thread-Expendables-II-re%C5%BC-Simon-West-2012--2255) |
RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Proteus - 24-07-2013 Ronda Rousey w ekspendablach trzy? Czekam. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Proteus - 06-08-2013 Nieco dramy zza kulis Expendabli. Willis wyleciał z roboty, za to do obsady dołączył Harrison Ford. Po ogłoszeniu zatrudnienia Forda i wywalenia Willisa, Stallone opublikował następującego tweeta: "GREEDY AND LAZY ....A SURE FORMULA FOR CAREER FAILURE". Yep, to brzmi jak opisy Willisa z ostatnich lat. :) The plot thickens. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Arahan - 06-08-2013 Skopiuję mój wpis z profilu KMF-u z FB: Willis mnie wkur** od dłuższego czasu i nawet Looper mu nie pomoże. Dla mnie ogólnie pomysł z Niezniszczalnymi 3 jest poroniony, ale Forda zawsze chętnie na dużym ekranie zobaczę. I tyle w temacie. Willisowi już dziękujemy. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mental - 06-08-2013 Wg mnie było tak: Willis zobaczył, jak mega hujowi są ex3 i pomyślał: "wydoję z tego jak najwięcej forsy nie przemęczając się zbytnio". Sly jednak się wkurzył, bo Bruce nie umiał zagrać sceny płaczu w najbardziej dramatycznym momencie filmu, gdy Ford łamie sobie obie nogi ze starości, więc go wywalił w odwecie. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mefisto - 08-08-2013 wg najnowszych wieści Willis odszedł bo zamiast 4 milionów za kilka dni pracy zaproponowali mu jedynie 3 - beka jak stąd do Nowosybirska :D Ale zmiana jako taka na plus, bo Forda nigdy dość, nawet w złej formie. Do pełni szczęścia brakuje jedynie Kurta. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Mr. ?? - 08-08-2013 Stopklatka Stallone o Willisie "Chciwy i leniwy! Dobrze że wyleciał!" http://stopklatka.pl/-/68626437,stallone-o-willisie-chciwy-i-leniwy-dobrze-ze-wylecial- Może będzie walka aktorów emerytów w kisielu :). Bruce żeby nie stracić formy, załapie się jeszcze na kolejną część G.I.JOE i Die Hard 6 :). RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Arahan - 10-08-2013 Oglądam właśnie na Canal+ HD drugą część i ...kurde, czy to zawsze wyglądało jak przegrywane z VHS-u? Ziarno to jedno, ale obraz jest tak nieostry, że szok, a zazwyczaj C+ jest w bardzo dobrej jakości. Z kina pamiętam tylko ziarno :/ RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Lawrence - 10-08-2013 Harrison Ford, mój IDOL, bohater z dzieciństwa dołącza do tej nieszczęsnej serii???!!! Oj, bardzo, ale to bardzo niefajny news :( Coś ostatnio same niefajne newsy filmowe słyszę. Przecież on w ogóle prezentuje/prezentował zupełni inny typ bohatera od tej gromady w Expendables?:/ RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Gieferg - 11-08-2013 Cytat:kurde, czy to zawsze wyglądało jak przegrywane z VHS-u? Tak, ten film wygląda jak gówno. W kinie, na blu-ray, w TV, wszędzie. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Danus - 11-08-2013 Obejrzałem dzisiaj i powiem tylko tyle, ze jest lepsze niż część pierwsza, która była niemiłosiernym gównem. Tutaj mamy wszystkiego więcej i lepiej, film bardziej emocjonuje i daje wiele więcej czystego funu. Co najważniejsze ta cześć to beka ze wszystkiego i po samych aktorach widać, że się świetnie bawią. Akcja mniej męcząca z jajem, którego brakowało pierwszej odsłonie. Jeśli w tym kierunku będzie Sylwek podążał to kibicuje mu przy tworzeniu trzeciej części. Mocne 8/10 RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Gieferg - 11-08-2013 Cytat:Obejrzałem dzisiaj i powiem tylko tyle, ze jest lepsze niż część pierwsza, która była niemiłosiernym gównem. Bullshit. Jest dokładnie odwrotnie. Chyba ze ktoś gustuje w filmach akcji w których poza początkiem i końcówką nie ma akcji i które w dodatku robią z siebie idiotyczną i pozbawioną jakiegokolwiek sensu parodię przyprawioną najżałośniejszymi efektami w historii. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Danus - 11-08-2013 Nie nie jest. Tutaj wszystko zagrało, co w zamierzeniu twórców powinno zaskoczyć w poprzedniej części. Na szczęście w dwójce Sylwek zrehabilitował się, aczkolwiek nie wiem czy to sprawka po prostu zmiany reżysera? RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Gieferg - 11-08-2013 Ciekawe kto odpowiada za gówniany wygląd tego filmu. Jak trójka będzie szła w takim kierunku jak dwójka (a raczej będzie) to mam Sly'owi do powiedzenia tylko "Fuck you very much". RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Arahan - 11-08-2013 Film jest ok, tak mniej więcej do 2/3. Później zaczyna się robić z tego autoparodia czy inny pastisz. W kinie mi to nie przeszkadzało, ale w TV rzucało się cholernie w oczy. Onelinery wymuszone, bohaterowie wciśnięci na siłę, nawiązania do przeszłości nie bohaterów, ale aktorów - słabe. Po seansie w kinie dałem 8/10, po seansie w TV 6/10... no i ten wygląd :/ RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - shamar - 11-08-2013 Cytat:Jeśli pogłoski okażą się prawdą, Gibson zagra w filmie czarny charakter. Na razie nie wiemy, w kogo mógłby się wcielić Banderas. Macie jakieś pomysły? Idiotyzm na całego. Niech zatrudnią jeszcze z 10 twarzy znanych i każda będzie nie 2 minuty a CAŁE pół na ekranie. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Proteus - 19-08-2013 Oh my God.
RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - SonnyCrockett - 19-08-2013 WTF. Pain & Gain 2 ??? RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Proteus - 19-08-2013 W tym przypadku chyba należy mieć większą nadzieję na "Payback 2: Payback Harder". ;) RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - nawrocki - 19-08-2013 Wow. Chyba jeszcze nie widziałem tak przykokszonego Gibsona. RE: Expendables II (reż. Simon West) 2012 - Kadaver - 19-08-2013 W końcu gra antagonistę Stallone'a. |