![]() |
|
Grand Theft Auto (seria) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Film a gry komputerowe (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-gry-komputerowe--27) +--- Wątek: Grand Theft Auto (seria) (/Thread-Grand-Theft-Auto-seria--2644) |
RE: Grand Theft Auto - Perfik - 15-09-2013 (14-09-2013, 21:50)Hitch napisał(a):Cytat:nie wiem o czym pisali inni (14-09-2013, 21:50)Hitch napisał(a): jak wygląda przejście z North Yankton do San Andreas, czy można wrócić do NY, (14-09-2013, 21:50)Hitch napisał(a): jak dokładniej w praktyce wygląda zmiana postaci podczas misji i poza, (14-09-2013, 21:50)Hitch napisał(a): jakie zwierzęta występują w grze, czy są konie, czy są inne psy niż Chop, co można robić z Chopem, (14-09-2013, 21:50)Hitch napisał(a): czy wróciły siłownie, (14-09-2013, 21:50)Hitch napisał(a): czy samochody zostawiają ślady na śniegu, (14-09-2013, 21:50)Hitch napisał(a): jak konkretnie przebiega planowanie skoku i czy poprawili walkę wręcz. RE: Grand Theft Auto - Hitch - 15-09-2013 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Dopisuj śmiało wszystkie spoiler-free spostrzeżenia swoje :) RE: Grand Theft Auto - Perfik - 15-09-2013 RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 15-09-2013 Ok, cofam zarzuty o pustych drogach
RE: Grand Theft Auto - PropJoe - 15-09-2013 Perfik, jak na tym etapie oceniasz atrakcyjność głównego wątku i misje? 25% i niewiele wspólnych akcji z przełączaniem?! Ale jakieś bardziej widowiskowe misje już były? Trochę jestem zaskoczony opinią o wodze, bo to co widziałem wyglądało super (spienione fale, ślady na mokrym piasku). Z kolei, dobrze przeczytać, że RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 15-09-2013 Co za kultura wypowiedzi w tym temacie panuje - zamieszczanie "woda nie powala" w spoilerze, no, no! ;) RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 15-09-2013 (15-09-2013, 11:09)Huntersky napisał(a): Ok, cofam zarzuty o pustych drogachPodejrzewam że jest tak samo jak w IV, czyli raz otacza Cię ze 40 samochodów, a raz 4, ot w zależności od tego jak bardzo konsola ma aktualnie zawaloną pamięć ;) Wtorek zbliża się strasznie wolno, chwała za Assassin's Creed III z PS+! To ja mam jeszcze jedno pytanie: czy da się wejść do jakiegoś większego centrum handlowego? Nie było tego od czasu Vice City, a to coś czego bardzo mi w GTA brakuje. RE: Grand Theft Auto - Gambit - 15-09-2013 RE: Grand Theft Auto - Mental - 15-09-2013 @Gambit hahaha :) RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 15-09-2013 Będziecie się smażyć w piekle: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14609095,No_prosze__ktos_zaczal_wczesniej_sprzedawac_Grand.html RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 15-09-2013 Wielkie mi halo. Po tym jak gra wyciekła sklepy, o ile mają ją na stanie, powinny natychmiast rozpocząć wysyłkę/sprzedaż i wydawca powinien to wyłącznie wspierać. Nastały takie czasy, że wypadałoby się jednak dostosować do realiów i wprowadzić może jakieś zmiany do tego całego "systemu" premier. PS. Perfik po wczorajszej wizycie kuriera :P RE: Grand Theft Auto - Gal Anonim - 15-09-2013 Już widzę te niusy: dziecko płacze, bo rodzice zmuszają go do grania w grę, która pierze jego mózg i robi z niego morderce. Proste. RE: Grand Theft Auto - Mental - 15-09-2013 Pierwsza misja GTA5: Jest grubo: wuchta gunów, wuchta strzelanin, wuchta bluzgów i super akcyjka w oldschoolowym wydaniu. Powinni tego zabronić. RE: Grand Theft Auto - Sephiroth - 15-09-2013 Rockstar Games is currently investigating early sales of its much-hyped open-world action game Grand Theft Auto V, the developer has confirmed with GamesIndustry International. Retailer Amazon reportedly broke the street-date for GTAV, with copies heading to some purchasers ahead of the game's global release date on Tuesday. "We are in the process of investigating early 'sales' to determine how and why that is occurring," a Rockstar Games representative said. RE: Grand Theft Auto - simek - 15-09-2013 Wcześniejsza sprzedaż occuring dlatego, że nie ma sposobu, żeby rozdystrybuować miliony pudełek z grą na całym świecie w tym samym dniu nie udostępniając ich trochę wcześniej sprzedawcom. Jak wydadzą np. GTA VII tylko cyfrowo to sobie będą mogli ustalić naprawdę jedną datę premiery dla całego świata. RE: Grand Theft Auto - Mierzwiak - 15-09-2013 http://forum.blu-ray.com/showthread.php?p=8127092#post8127092 Prawda czy fałsz? R* trolluje? Tak czy siak to dodatkowe miliony zarobione przez grę. RE: Grand Theft Auto - Huntersky - 15-09-2013 PC to pewniak, a na wersje na nowe konsole rzuci się pewnie nawet więcej ludzi, więc czemu nie? RE: Grand Theft Auto - Perfik - 15-09-2013 (15-09-2013, 12:37)PropJoe napisał(a): Perfik, jak na tym etapie oceniasz atrakcyjność głównego wątku i misje? 25% i niewiele wspólnych akcji z przełączaniem?! Ale jakieś bardziej widowiskowe misje już były? Główny wątek, jak to w serii często bywa zaczyna się dość niemrawo (bo na początku sterujemy najmniej ciekawą postacią), ale z misji na misję jest lepiej. Akcji z przełączaniem coraz więcej i działa to bardzo fajnie. Widowiskowych misji też nie brakuje - wiadomo helikoptery, samoloty, motorówki... No i oficjalnie - Trevor to chyba najfajniejsza postać ever :) RE: Grand Theft Auto - Mental - 15-09-2013 Perfik, pytanko. Pod koniec gameplaya, którego podlinkowałem parę wpisów wyżej, snajper zdejmuje jednego typa. co sie dzieje potem? Mega sie podjarałem tą sceną i nie zasnę dzisiaj jak mi nie powiesz ;) RE: Grand Theft Auto - Perfik - 15-09-2013 |