![]() |
|
Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe (/Thread-Filmweb-IMDb-itp-portale-filmowe--784) |
RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Kryst_007 - 03-09-2019 Dziwne. Oceny znajomych to są nadal widoczne i nawet Twoje wciąż widzę, Kuba. Może to tylko chwilowe... RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Kuba - 03-09-2019 Ja niby jak wchodzę w rankingi to też, ale już na samych profilach osób/filmów - zero, nawet nie mogę wystawić od nowa. Wiadomo, że filmy najważniejsze, ale mam nadzieje , że jednak naprawią. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Kryst_007 - 04-09-2019 Wchodzę na Filmweba i widzę właśnie, że te oceny ról u mnie wróciły. :) Jak u Was? RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Kryst_007 - 13-10-2019 Rzecz za którą mam ochotę dać Filmwebowi w ryj. Piszę sobie dłuższy temat, w którym krytycznie się odnoszę do filmu "Boże Ciało" (osobiście najbardziej przecenianego filmu roku) i gdy klikam przycisk by zapisać, to zamiast tematu pojawia się prawdziwy środkowy palec dla usera w postaci napisu "brak dostępu" i cały ten wysiłek jaki włożono wyparowuje i trzeba pisać to wszystko od nowa. Pamiętam, że takie coś zdarzało się jeszcze w 2015 i byłem przekonany, że już dawno rozwiązano z tym problem. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Cassel - 13-10-2019 Taki już los tych, którzy "coś dłuższego" piszą na żywo. Zaliczyłem to kilkanaście lat temu w początkach mojego internetu i od tej pory niemal wszystko najpierw piszę w Wordzie. A oni tam mają znowu, widzę, jakieś problemy z samoczynnym odświeżaniem, po którym wszystko znika, i stąd takie numery. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - simek - 13-10-2019 Przecież to bolączką wieeelu stron w internecie, że sobie coś piszesz dłuższego i jak dajesz wyślij to się okazuje że musisz się jeszcze raz zalogować. Ja nawet tutaj na forum jeśli piszę cokolwiek dłuższego to przed wysłaniem sobie to po prostu kopiuję do schowka, a jak coś się stanie no to wklejam. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - nawrocki - 17-10-2019 Filmweb atakuje kolejną idiotyczną zmianą: ![]() Kiedyś pomyślałbym, że to jakiś błąd. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Szaman - 17-10-2019 A to na pewno nie błąd? Bo u mnie jeszcze po staremu. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - harlequinade - 17-10-2019 Letterboxd jest najlepszy, ja juz prawie na filmweb nie wchodzę, chociaż fajnie żeby letterboxd coś robił z tą kasą od ludzi i tym, że mają tam krytyków z RT i reżyserów, na prawdę można by rozbudować ten serwis a żadnych wielkich zmian nie ma od lat RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Albertino - 17-10-2019 Też wolę letterboxd, ale brak seriali jest bez sensu i stopuje mnie przed pełnymi przenosinami. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - harlequinade - 17-10-2019 Też mnie to wkurza. Próbowałam trakt ale jest beznadziejny RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Snuffer - 17-10-2019 Na TVTime ostatnio dodali filmy - nie wiem jak z baza, bo u mnie tylko seriale ale to swietna metoda do trzymania porzadku jak ktos oglada 10 seriali na raz. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - nawrocki - 18-10-2019 (17-10-2019, 21:16)Szaman napisał(a): A to na pewno nie błąd? Bo u mnie jeszcze po staremu.Okej, wszystko wróciło do normy. Ale po ostatnich kretyńskich innowacjach miałem prawo sądzić, ze to kolejna z nich. :) RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Kryst_007 - 15-01-2020 Filmweb to chyba nie wie kiedy zastopować z tymi zmianami. Tym razem ofiarą padły profile filmów. Oczywiście wszystko powiększone razy 10, a przy tym więcej przewijania strony. Ciekawa nowość z tymi ocenami krytyków, ale raczej nie chciałem ich nigdy znać - takie oceny Oleszczyka czy Prodeus to jakaś komedia xD RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Albertino - 15-01-2020 Mogliby w końcu ogarnąć te profile użytkownika, ale Filmweb zawsze musi od d.py strony. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Gieferg - 15-01-2020 Filmweb udowadnia raz po raz, że nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej. Serio, podziwiam tych, którzy wciąż korzystają z tej strony, trzeba mieć sporo samozaparcia. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - marsgrey21 - 15-01-2020 Wszedłem jakiś czas temu na profil jednego filmu i okropnie to wszystko nieczytelne, mam wrażenie jakby losowe rzeczy były powiększone razy cztery i rozmieszczone na całej długości strony. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Norton - 15-01-2020 "Krytyk" Dębski tuż obok Popieleckiego poganiany Oleszczykiem. Który to krąg piekielny? Co do tych wszystkich zmian - wystarczyłoby dać użytkownikom wolną rękę w kwestii spersonalizowania wyglądu strony. Wyłączenie nieinteresujących pierdół, możliwość dobrania komponentów czy layoutu pod własne widzimisię. Wiem, raczej mrzonki. Włodarze portalu traktują swoich klientów trochę z buta, ale najwyraźniej interes wciąż się kręci i nie dostają dotkliwie po kieszeniach. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - Juby - 15-01-2020 Zmiany do bani, niepotrzebne, wszystko jest za duże, rozlazłe, jeszcze brzydsze niż po poprzednich rewolucjach. Jak będę miał w końcu czas to wracam do przepisywania ocen na Letterboxd, bo jak jeszcze skopią filtrowanie swoich ocen, to już nic nie zostanie. Nowy Filmweb unimożliwia kopiowanie linków do plakatów filmów, a także nie wróci funkcja dodawania plakatów, których nie ma w bazie (nie wiem komu taką zostawili, ktoś ma na pewno). Żenada. RE: Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe - srebrnik - 15-01-2020 Złapałem się na tym, że chyba zaglądam na ten portal wyłącznie, jak tutaj pojawia się info o kolejnych marnych zmianach. Co innego aplikacja - tej używam, bo nie znam lepszego agregatora seansów kinowych. Jak znacie, to chętnie się dowiem. Wtedy w ogóle już na amen oleję ten serwis. |