Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Kino domowe (https://forumkmf.pl/Forum-Kino-domowe--43)
+--- Dział: Kupię/Sprzedam/Gdzie kupić (https://forumkmf.pl/Forum-Kupi%C4%99-Sprzedam-Gdzie-kupi%C4%87--46)
+--- Wątek: Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile (/Thread-Taniuchne-DVD-Blu-ray-gdzie-i-za-ile--57)

- Negrin - 17-03-2008

Lol, człek nie nadąży za HMV. Jeszcze niedawno tej promocji znowu nie było i znowu Kwadrylogia kosztowała jakiś kosmiczne pieniądze. W każdym razie kupiłem wczoraj na Allegro od powyższego obywatela. Oh well ;) I tak nie są to takie duże pieniądze za ten zestaw.

- Battonsson - 17-03-2008

pavka's design napisał(a):no bez jaj....

http://www.hmv.com

9,99 funta + 2 przesyłka znaczy 12 co na PLN wychodzi 58,00 :twisted:

Wcale nie, bo podnieśli opłatę za wysyłkę do 2.50 funta ! Czyli całę 2.29 zł drożej :D

Re: Escape From N.Y. - Mefisto - 18-03-2008

majkel78 napisał(a):Czy widział ktoś może w okolicach Katowic "Ucieczkę z N.Y." ale jeszcze w digipaku? Ja gdzie nie popatrzę tak plastikowe pudło...

myślę, że będzie Ci bardzo ciężko - sam fartem nabyłem wersję w kartoniku w stolicy i było to parę miechów temu. QDVD w kartonikach to już dziś rarytasy

Re: Escape From N.Y. - majkel78 - 18-03-2008

Mefisto napisał(a):QDVD w kartonikach to już dziś rarytasy

No właśnie tego się obawiam. O Rambo też mi się za późno przypomniało...

- romeck - 18-03-2008

Majkel78: pytał i prosił już w innym temacie D'mooN, ja zapytam jeszcze raz (na PM podobno nie odpowiadasz).

Dałoby się tak zrobić, żeby ta badziewna tabelka, która naprawdę nikogo nie interesuje zniknęła z Twojej stopki? Parę osób byłoby wdzięcznych.

- Anonymous - 18-03-2008

Cytat:QDVD w kartonikach to już dziś rarytasy

Zależy które. Takiej "Czerwonej Sonii" w kartoniku leżą w MM całe stosy i to po 12,99 ale chyb nikogo to nie interesuje :P Inne też się trafiają, ale nie te najciekawsze z T2 i Rambo na czele. Z QDVD w digipackach mam tylko "Pamięć Absolutną", "Na krawędzi", "Nieśmiertelnego" ( w wersji z obrazem anamorficznym , choć bez szału jeśli idzie o tegoż obrazu jakość) i "Osadzonego".

- Mefisto - 18-03-2008

oczywiście, że zalezy jakie - np Total Recall jest jeszcze dostępna szeroko, ale już o Basic Instinct można właściwie zapomnieć. Ja mam to szczęście, że większość posiadam w kartonikach - jedynie Manhunter i Nickelodeon nie dostąpiły tego zaszczytu :(

- Eorath - 26-03-2008

Niczego nie żałuję (2DVD) - dzisiaj w promocji do północy ;)

- romeck - 26-03-2008

Ej tam, jak doliczę koszt wysyłki, to wyjdzie podobnie jak np. w Saturnie. A tam, to przynajmniej mogę sobie wybrać egzemplarz nieobity i niepodeptany (wszak to digipak). :) No chyba, że odbiorę osobiście w Merlinie przy metrze Politechnika, ale pamiętam, że ktoś mówił, iż ostatnio też coś doliczają do odbioru osobistego...

- Eorath - 26-03-2008

Ja tam z Merlina zawsze dostaję w super stanie i w Warszawie odbieram osobiście nic za to nie płacąc ;) Może ktoś jeszcze się skusi :)

- romeck - 26-03-2008

Ja raz odbierałem książki w Merlinie. Gdyby nie to, że akurat stan mnie niespecjalnie obchodził, to bym im te książki wsadził przez dziurkę od bobsleja. :twisted:

- Eorath - 26-03-2008

Żeby się po razie zrażać ;) ja ostatnio nawet kosmetyki w Merlinie :D

- piXi - 30-03-2008

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9607063

Dobre ceny, np. Piraci z Karaibów 3 2xDVD za 35 zł.

- Sana - 30-03-2008

Saturn w Arkadii. Historia Przemocy za 26 zł

- David Frost - 31-03-2008

W Saturnie w Krakowie jest za 19.99 :twisted: Poza tym pojawiła się już kolekcja Kubricka - zbiorcze za 189.99, a pojedynczo po 38.99, co i tak wychodzi dużo taniej niż wysyłkowo. Z chwilą gdy zakupiłem Lśnienie, zrezygnowałem ze zbiorczego niestety... :P

Miami Vice spadło do 29.99, pojawiło się parę starszych warnerowskich wydań, w związku z tym opróżnianiem magazynów. Widziałem "Prawdziwe Kłamstwa" za 19.99, albo "25 godzinę", za 29.99 złotych, ale podobno ma beznadziejne napisy - czy to prawda?

Po co cytujesz poprzedzający post?

- Hannibal - 31-03-2008

W 25 godzinie pada taki tekst: "zadawał się z pojebami którym nie pozwoliłabyś pogłaskać Doyla" a imperial na to: "zadawał się z pojebami którzy nie chcieli głaskać Doyla" :roll:

- David Frost - 31-03-2008

Haha, to faktycznie. Chyba sobie daruję w takim razie, tylko szkoda że taki film doczekał się takiego wydania...

P.S. Odnośnie cytowania, nie wiem przyzwyczajenie? Na innym forum wszyscy tak pisali (wiem, że bez sensu) będę musiał się po prostu odzwyczaić ;)

- Hannibal - 31-03-2008

Nie kupisz filmu w ogóle tylko ze względu na kwiatek tłumaczeniowy ?
Jeśli Ci zależy na filmie to trochę to dziwne.
Zawsze masz też angielskie do wyboru :)

- Anonymous - 31-03-2008

Jakbym się miał takimi pierdołami przejmować to nie kupiłbym Transformers:

Powinno być:
Ironhide: "To Starscream!"
A napisy jak i lektor tymczasem:
Ironhide: "To ja, Starscream!"

- Don Vito - 31-03-2008

Cytat:"25 godzinę", za 29.99 złotych, ale podobno ma beznadziejne napisy - czy to prawda?

Ja kupiłem 25 Godzinę kilka miesięcy temu za 19.99 w Empiku. Nie wiem, czy jeszcze sprzedają ten film po tej cenie, chyba nie.