![]() |
|
Ile razy w roku w kinie? - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ankiety, sondy, plebiscyty, głosowania (https://forumkmf.pl/Forum-Ankiety-sondy-plebiscyty-g%C5%82osowania--26) +--- Wątek: Ile razy w roku w kinie? (/Thread-Ile-razy-w-roku-w-kinie--234) |
RE: Ile razy w roku w kinie? - Scheckley - 31-12-2021 Ostatni pojedynek Diuna Dom Gucci Matrix i tyle... Trzy seanse na cztery dotyczyły dobrych filmów, więc nie jest źle. RE: Ile razy w roku w kinie? - nawrocki - 31-12-2021 Ciche miejsce 2 Green Knight Titane Diuna Last Night in Soho I tym samym kończę, bo na Licorice Pizza były tak dziadowskie godziny, ze dziś juz nie dam rady. RE: Ile razy w roku w kinie? - Kryst_007 - 31-12-2021 Co w duszy gra - 9/10 Obiecująca. Młoda. Kobieta - 7/10 Sound of Metal - 8/10 Nomadland - 7/10 Ojciec - 10/10 Cruella - 7/10 Świat, który nadejdzie - 7/10 Magnezja - 5/10 Luca - 7/10 Minari - 6/10 Raya i ostatni smok - 5/10 Zielony rycerz. Green Knight - 9/10 Legion samobójców: The Suicide Squad - 6/10 Annette - 7/10 Najmro. Kocha, kradnie, szanuje - 5/10 Żeby nie było śladów - 9/10 Nie czas umierać - 7/10 Diuna - 9/10 Ostatni pojedynek - 7/10 Ostatniej nocy w Soho - 7/10 Spencer - 8/10 Kurier Francuski z Libert, Kansas Evening Sun - 7/10 Dom Gucci - 5/10 Nie patrz w górę - 8/10 West Side Story - 7/10 King Richard: Zwycięska rodzina - 5/10 Licorice Pizza - 8/10 Możliwe, że udało mi się pobić rekord :))) RE: Ile razy w roku w kinie? - simek - 31-12-2021 Promising.Young.Women Nomadland Green Knight Mistrz Space Jam: New Legacy Żeby nie było śladów No Time To Die The Last Duel Dune Last Night in Soho Bo we mnie jest seks Spencer House of Gucci French Dispatch Spider-Man: No Way Home Licorice Pizza Wychodzi 16, możliwe że jeszcze o czymś zapomniałem. RE: Ile razy w roku w kinie? - OGPUEE - 31-12-2021 (31-12-2021, 13:16)yacajackowski napisał(a): W tym roku byłem cały jeden raz w kinie - Luca :)Witaj w klubie. U mnie to był z kolei Kosmiczny mecz: Nowa era. RE: Ile razy w roku w kinie? - kordian_slowackiego - 26-04-2022 Seanse kinowe 2022: The Batman - mimo wszystko rozczarowanie The Northman - póki co film roku Ile razy w roku w kinie? - Pitero - 26-04-2022 The Batman - a mnie się podobało. Wszystko wszędzie naraz - film roku jak dotąd. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Ile razy w roku w kinie? - zombie001 - 26-04-2022 Ludzie... Mamy ledwo końcówkę kwietnia, a nie całego roku. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka RE: Ile razy w roku w kinie? - kordian_slowackiego - 26-04-2022 @Pitero czytając posty kolegi wychodzę z założenia że chyba wszystko mu się podoba! :P A co do tego drugiego to nie widziałem ale może kiedyś! @zombie001 Tak wiem! Ale tak się składa że właśnie odhaczyłem cały swój pakiet minimum jeśli chodzi o wszystko co chciałem w tym roku zobaczyć na dużym ekranie. Od dwóch lat coraz mniej chce mi się chodzić do kina bo jakoś wolę oglądać filmy na streamingu, tymbardziej że mam teraz dostęp do trzech platform (Netflix, Prime Video, HBO Max). A jeśli się jeszcze na coś przejdę to pod koniec roku zrobię update swojego zestawienia. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pelivaron - 26-04-2022 Ja 21 seansów na razie. Pizza z lukrecją najlepsza 9/10 Później Wiking i Wszystko wszędzie naraz. Batman oczywiście rozczarowanie roku. Gniot roku Vega i Krime Story. Love Story. RE: Ile razy w roku w kinie? - srebrnik - 19-08-2022 Ten temat chyba pasuje Cineworld szykuje się do ogłoszenia bankructwa. W Polsce ich marką jest Cinema City https://www.ft.com/content/c6e37cc7-6383-4183-8abd-3edff46f1037 RE: Ile razy w roku w kinie? - simek - 19-08-2022 Gdyby tak się stało, to w Krakowie byłoby ciekawie, bo zostałoby tylko Multikino i kino Kijów z jedną wielką salą, a reszta to malutkie studyjne kina. RE: Ile razy w roku w kinie? - Pelivaron - 19-08-2022 Pewnie Helios by wleciał :) RE: Ile razy w roku w kinie? - Krismeister - 19-08-2022 A co z IMAXem? Ile razy w roku w kinie? - srebrnik - 19-08-2022 To tylko partnertstwo. IMAX to osobna firma RE: Ile razy w roku w kinie? - Gieferg - 19-08-2022 Nie pamiętam już nawet kiedy byłem ostatnio w CC, a mam w okolicy trzy. Ale do Heliosa bliżej. Anyway - w tym roku cztery wizyty w kinie: - Dr. Strange - Maverick - Jurassic World - Love and Thunder i chyba tylko Avatar jeszcze wchodzi w grę. Brałem pod uwagę także Wikinga i Batmana - na szczęście na żaden z tych filmów nie poszedłem. RE: Ile razy w roku w kinie? - kordian_slowackiego - 27-08-2022 (26-04-2022, 08:19)kordian_slowackiego napisał(a): Seanse kinowe 2022: UPDATE: Top Gun: Maverick - pozytywne zaskoczenie i drugi najlepszy film roku. Z tegorocznych premier w kinie pod uwagę biorę jeszcze tylko Avatara. Planowałem jeszcze iść na Doctora Strange'a i Jurassic World ale ostatecznie oba sobie odpuściłem, nadal żadnego z nich nie widziałem ale mam wrażenie że nic nie straciłem :P RE: Ile razy w roku w kinie? - Mefisto - 21-12-2022 (24-12-2021, 02:06)Mefisto napisał(a): 2021 - zero, czyli absolutny rekord nie do pobicia xD Jak miałem 3 lata to więcej seansów zaliczyłem... 2022 - myślałem, że wyrównam 2020, ale kilka filmów ostatecznie odpuściłem/nie udało mi się załapać, a Avatar zapchany na maxa w imaxie, więc chyba też odpuszczę i obejrzę jak jeszcze będą w maju grali xD Tak czy siak równe 5 seansów w tym roku, z czego Top Gun chyba najbardziej satysfakcjonujący, mimo wszystko. RE: Ile razy w roku w kinie? - al_jarid - 21-12-2022 (24-12-2021, 02:06)Mefisto napisał(a): 2021 - zero, czyli absolutny rekord nie do pobicia xD Jak miałem 3 lata to więcej seansów zaliczyłem... Heh, moja najdłuższa przerwa to była między "Alitą", która miała premierę w lutym 2019, a "Godzilla vs Kong" z premierą w czerwcu 2021. Ponad dwa lata bez kina. A ostatnim filmem, na jakim byłem, była nieszczęsna "Raya i ostatni smok", więc też już z półtora roku będzie od tego czasu. Ech, nie byłem nigdy jakimś zapalonym kinomanem, ale odwiedzałem kino tak 3-7 razy w roku. A teraz od kilku lat po prostu mnie te nowe filmy nie interesują. No ale ja akurat nie mogę powiedzieć, żebym więcej seansów zaliczył, mając trzy lata, bo pierwszą wizytę w kinie zaliczyłem dopiero w wieku dziewięciu. RE: Ile razy w roku w kinie? - Gieferg - 21-12-2022 W 2020 było równe zero, ale w 2021 weszły już trzy seanse, w tym roku cztery i może wpadnie piąty, ale w przyszłym roku nie spodziewam się lepszego wyniku. Dotychczasowy rekord to chyba 17, ale ostatnio też straciłem zainteresowanie większością tego co powstaje (nawet w ramach gatunków, na które zwykle chodziłem). |